BioTech USA Ginkgo Biloba 90 Tabs

2024-11-30

5999076219001

New product

€14.00

€18.00

-€4.00

BioTech USA Ginkgo Biloba 90 Tabs

ΜΕΙΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ! 

Το Ginkgo Biloba είναι ένα φυσικό εκχύλισμα βοτάνων από φύλλα Ginkgo, ένα από τα παλαιότερα είδη δέντρων που υπάρχουν στη γη. Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για δεκαετίες. 

Το Ginkgo Biloba έχει πολλές επωφελείς ιδιότητες, με κυριότερες αυτές που επιδρούν στη μνήμη και στην περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος. Οι γλυκοσίδες που είναι η κύρια δραστική του φυτού, είναι πλούσιες σε βιοφλαβονοειδή, τα οποία πιστεύεται ότι βοηθούν στην διατήρηση της ακεραιότητας των τριχοειδών τοιχωμάτων. Επίσης, το Ginkgo Biloba βοηθάει στη διατήρηση της κυκλοφορίας του αίματος, βοηθώντας έτσι να κρατηθούν ζεστά τα άκρα του σώματος, η παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο και να διατηρηθεί η λειτουργία του εγκεφάλου στο σύνολο όπως η μνήμη. Έχει, επίσης, αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) έχουν εγκρίνει τη χρήση του gingko biloba (φύλλα) σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα βραχυπρόθεσμης λήψης για τη βελτίωση της μνήμης και της γνωστικής εξασθένησης που σχετίζεται με την ηλικία (επιδείνωση των νοητικών ικανοτήτων) και της ποιότητας ζωής των ενηλίκων με ήπια άνοια. Επίσης, έχει εγκριθεί και για την ανακούφιση του αισθήματος βάρους στα πόδια και την αίσθηση των κρύων χεριών και ποδιών που σχετίζονται με μη χρόνια προβλήματα του κυκλοφορικού.

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε μια ταμπλέτα με άφθονο νερό. 

BioTech USA Ginkgo Biloba 90 Tabs

STAY FOCUSED!

Ginko Biloba is a natural herb extract made of Ginkgo leafs, one of the oldest living tree species on earth. It has been used in traditional folk medicine for decades.

Nutritional supplements must not replace a balanced, varied diet and a healthy lifestyle.

DIRECTIONS

Take 1 tablet daily with a glass of water.

Supplements Facts| Daily Amount : 1 Tablet | Serving Per Container : 90 
In 1 Tablet 
Ginkgo Biloba leaf extract 80mg
-of which flavone glycosides 19.2mg
- of which terpene lactones

4.8mg


INGREDIENTS

Maltodextrin, bulking agents (microcrystalline cellulose), Ginkgo Biloba extract (80 mg/tablet), anti-caking agents (silicon dioxide, magnesium stearate), glazing agents (stearic acid, hydroxypropyl methyl cellulose).

No customer reviews for the moment.

Write a review

BioTech USA Ginkgo Biloba 90 Tabs

BioTech USA Ginkgo Biloba 90 Tabs

Write a review