Now Foods Vitamin D-3 5000IU 120 Softgels

2027-08-30

733739003720

New product

€19.00

€25.00

-€6.00

Now Foods Vitamin D-3 5000 IU 120 Softgels

Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D-3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Η  βιταμίνηD-3 παράγεται από το δέρμα, κατά την έκθεση στο φως του ήλιου και είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.

Η παραγωγή της βιταμίνης D-3 ή χοληκαλσιφερόλης στο ανθρώπινο σώμα, παράγεται μόνο φωτοχημικά και γίνεται μέσω της έκθεσης του δέρματος στο ηλιακό φως και συγκεκριμένα στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB. Ωστόσο η ικανότητα παραγωγής της, ποικίλει.

Η βιταμίνη D-3 παράγεται μόνο αφού το δέρμα έχει εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Δυστυχώς, οι γρήγοροι ρυθμοί του τρόπου ζωής μας και ο δικαιολογημένος φόβος της βλαβερής πλέον ακτινοβολίας του ηλίου, καθιστούν συνήθως την συμπληρωματική χορήγηση της βιταμίνης D-3 απαραίτητη για να εξασφαλισθεί η επαρκής ποσότητα στον οργανισμό.

Η βιταμίνη D-3 είναι σημαντική για την ανάπτυξη υγιών κυττάρων και την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απορρόφηση και διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και οδόντων.

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε 1 μαλακή κάψουλα κάθε 2 ημέρες με ένα γεύμα που περιέχει λίπος ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

____________________________________

Now Foods Vitamin D-3 5000 IU 120 Softgels

  • High Potency
  • Helps Maintain Strong Bones*
  • Supports Immune System*

NOW® Vitamin D-3 softgels supply this key vitamin in a highly-absorbable liquid softgel form. Vitamin D is normally obtained from the diet or produced by the skin from the ultraviolet energy of the sun. However, it is not abundant in food. As more people avoid sun exposure, Vitamin D supplementation becomes even more necessary to ensure that your body receives an adequate supply.

Natural color variation may occur in this product.

Directions: 

Take 1 softgel every 2 days with a fat-containing meal, or as directed by your healthcare practitioner.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 1 Softgel
Servings Per Container: 120
Amount per Serving% Daily Value
Vitamin D3
   (as Cholecalciferol) (from Lanolin)
125 mcg (5,000 IU) 625%

Other Ingredients:  Softgel Capsule (bovine gelatin, water, glycerin) and Extra Virgin Olive Oil.

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Vitamin D-3 5000IU 120 Softgels

Now Foods Vitamin D-3 5000IU 120 Softgels

Write a review