Now Foods Vitamin D-3 1000IU & K2 45mcg 120 Veg Capsules

2026-10-30

733739003690

New product

€16.00

€22.00

-€6.00

Now Foods Vitamin D-3 & K2 120 Veg Caps

Συστατικά ανά ταμπλέτα

  • Βιταμίνη D3 25mcg (1000IU)
  • Βιταμίνη K2 45mcg 
  • Βιταμίνη C 3mg

Περιέχει τις δύο απαραίτητες βιταμίνες για την υγεία των οστών και την διατήρηση του επιπέδου ασβεστίου στο αίμα. Συμβάλλει σημαντικά στην υγιή ανάπτυξη και συντήρηση των οστών, της οστικής πυκνότητας καθώς και στη διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα. Καθορίζει τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, την έκκριση της ινσουλίνης και συμβάλει ενεργά στην υγιή κυτταρική ανάπτυξη. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτηρά, γάλα, αυγά, συντηρητικά και αρώματα.

Η βιταμίνη D-3 παράγεται μόνο αφού το δέρμα έχει εκτεθεί σε υπεριώδη ακτινοβολία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο. Δυστυχώς, οι γρήγοροι ρυθμοί του τρόπου ζωής μας και ο δικαιολογημένος φόβος της βλαβερής πλέον ακτινοβολίας του ηλίου, καθιστούν συνήθως την συμπληρωματική χορήγηση της βιταμίνης D-3 απαραίτητη για να εξασφαλισθεί η επαρκής ποσότητα στον οργανισμό .

Η βιταμίνη D-3 είναι σημαντική για υγιή κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική απορρόφηση και διατήρηση των επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και οδόντων .

Τα χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης D-3 σχετίζονται με σοβαρές ασθένειες, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο καρκίνος ενώ η έλλειψη της σύνθεσης της βιταμίνης D-3 κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θεωρείται υπεύθυνη για τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης από γρίπη .

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ευεργετικές επιδράσεις της βιταμίνης Κ στα οστά και την καρδιαγγειακή υγεία. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα των οστών εξαρτάται από την επαρκή παρουσία βιταμίνης Κ .

Η MenaQ7® MK-7 είναι μια μοναδική, χωρίς βιομάζα μορφή σόγιας βιταμίνη Κ-2 που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αρτηριακή υγεία μέσω της ικανότητάς της να υποστηρίζει την καλή λειτουργία του σώματος. Έχει δηλαδή πιο αποτελεσματική δράση στην αφαίρεση του ασβεστίου από το τοίχωμα των αρτηριών και την εναπόθεση του στα οστά.  

150-200 μικρογραμμάρια βιταμίνης Κ2 είναι αρκετά, ώστε να ενεργοποιήσουν τις πρωτεΐνες που εξαρτώνται από τη Κ2 στο σώμα μας, να οδηγήσουν το ασβέστιο, όπου πρέπει (οστά) και να το απομακρύνουν από μέρη που συσσωρεύεται (αρτηρίες).

Σχεδόν το 80% του πληθυσμού δεν προσλαμβάνουν αρκετή βιταμίνη Κ2 από τη διατροφή τους, παρόμοιο ποσοστό δηλαδή της ανεπάρκειας σε βιταμίνη D.

Η βιταμίνη D3 αναφέρεται συχνά ως η «βιταμίνη του ήλιου». Προωθεί τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών. Προωθεί την καλή λειτουργία των μυών και υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

  • υποστηρίζει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων
  • υποστηρίζει την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • προάγει τη σωστή πήξη του αίματος προάγει τη διατήρηση υγιών οστών
  • διευκολύνει την απορρόφηση του ασβεστίου

Το συμπλήρωμα διατροφής  της Now, Vitamin D3 1000IU & K2 45mcg αποτελεί μια φόρμουλα για την υποστήριξη της υγείας των οστών, που δρα κατά της οστεοπόρωσης & των λοιπων εκφυλιστικών παθήσεων των οστών.

Οδηγίες Χρήσης:

1 κάψουλα 1-2 φορές την ημέρα, με το φαγητό.

______________________________

Now Foods Vitamin D-3 & K2 120 Veg Caps

PRODUCT DESCRIPTION

  • 1,000 IU / 45 mcg
  • Plus Cardiovascular Support*

NOW combines two nutrients extensively researched for their contribution to the health of bones, teeth and the cardiovascular system.* Vitamin D3 promotes Calcium transport and absorption.* Recent studies indicate that Vitamin D3 may play a role in proper insulin action and glucose metabolism and has an important function within the immune system.* Vitamin K is critical for the formation of a healthy, strong bone matrix.* Vitamin K's role in arterial health revolves around its ability to support proper Calcium metabolism in vascular structures.* Vitamin K2 is a readily active and biologically available form of Vitamin K.*

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 1 capsule 1 to 2 times daily with food.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veg Capsule
Servings Per Container: 120
Amount per Serving
 
Vitamin C
   (from Ascorbyl Palmitate)
3 mg
Vitamin D3
   (as Cholecalciferol) (from Lanolin)
25 mcg (1,000 IU)
Vitamin K2
   (as Menaquinone-4) (MK-4)
45 mcg

Other Ingredients: Rice Flour, Cellulose (capsule) and Silica.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking any anti-coagulant (such as warfarin, coumadin, heparin) or other medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle.

Natural color variation may occur in this product.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Vitamin D-3 1000IU & K2 45mcg 120 Veg Capsules

Now Foods Vitamin D-3 1000IU & K2 45mcg 120 Veg Capsules

Write a review