BioTech USA Diet Shake 720g

2025-02-28

New product

€24.00

€28.00

-€4.00

BioTech USA Diet Shake 720g

Πλούσιο σε διαιτητικές ίνες σε μορφή σκόνης,  ροφήματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος με αλεύρι γλυκομαννάνη, L-καρνιτίνη, χρώμιο, γλυκαντικά, υπέρ τροφές και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΙΑΙΤΑ!

Το Diet Shake γεννήθηκε για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαμόρφωση του σώματος. Ένα βασικό μέλημα ήταν να δημιουργηθεί ένα προϊόν χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών. Η υψηλή ποιότητα και το δραστικό συστατικό του προϊόντος σας βοηθούν να ακολουθήσετε μια νέα διαδρομή στην τόνωση. Σε ένα ταξίδι που τελειώνει με τον μεγαλύτερο θησαυρό του ανθρώπου: την αυτοπεποίθηση!

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ :

  • σε άνδρες και γυναίκες
  • αν ψάχνετε για ένα νόστιμο προϊόν ταιριάζει απόλυτα σε μια ισορροπημένη διατροφή
  • αν ψάχνετε για ένα πρακτικό, εύκολο στην παρασκευή ρόφημα για να το καταναλώσετε στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας
  • εάν θέλετε να συμπληρώσετε τη διατροφή σας
  • εάν θέλετε να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας
  • εάν θέλετε να καταναλώνετε ποιοτικά θρεπτικά συστατικά αντί για κενές θερμίδες
  • αν ψάχνετε για μια εναλλακτική πλούσια σε φυτικές ίνες
  • εάν θέλετε να αποφύγετε τροφές με πρόσθετη ζάχαρη
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

Δεν έχει σημασία αν ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, η μαζική αύξηση ή η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής, η βάση όλων είναι μια καλά προγραμματισμένη, ισορροπημένη διατροφή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις νόστιμες γεύσεις και να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Με ένα ποικίλο πρόγραμμα γευμάτων κάθε δίαιτα μπορεί να είναι γεμάτη καλούδια! Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο, προγραμματίστε τη διατροφή σας με ακρίβεια και κατασταλάξτε τις λιγούρες σας!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ;

Οι ακανόνιστες διατροφικές συνήθειες καθιστούν πολύ πιο δύσκολο να επιτύχουμε τους στόχους διαμόρφωσης του σώματός μας, επομένως αξίζει να αφιερώσουμε λίγη ενέργεια στον προγραμματισμό των γευμάτων μας! Και ορισμένα συμπληρώματα διατροφής μπορεί επίσης να διευκολύνουν τη βελτίωση των διατροφικών μας συνηθειών! Το Diet Shake ταιριάζει απόλυτα σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, γιατί με νερό περιέχει μέγιστο 110 kcal ανά μερίδα (εξαρτάται από τη γεύση). Χάρη σε αυτό, είναι μια εξαιρετική επιλογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να συμπληρώσετε το γεύμα σας, εάν πεινάτε και θέλετε μια γρήγορη και νόστιμη λύση. Ρίξτε το σε σέικερ, προσθέστε 300 ml νερό, ανακινήστε καλά και ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ

Ένα από τα κύρια συστατικά του Diet Shake είναι το Whey Protein Concentrate που είναι η κύρια πηγή του προϊόντος. Το προϊόν περιέχει επίσης 6 διαφορετικές πηγές διαιτητικών ινών που έχουν σημαντικές φυσιολογικές επιδράσεις. Το Diet Shake περιέχει επίσης ασβέστιο και χρώμιο

Εμπλουτίσαμε επίσης το προϊόν με τα ακόλουθα ενεργά συστατικά: L-καρνιτίνη, εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ και ένζυμο βρωμελίνης. Οι προστιθέμενες υπερτροφές κάνουν το προϊόν πιο πολύπλοκο!

  • ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η πιο δημοφιλής πηγή πρωτεΐνης με βάση το γάλα. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και των φυσιολογικών οστών και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας

  • L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

Η L-καρνιτίνη παίζει ουσιαστικό ρόλο ως μεταφορέας λιπαρών οξέων, καθώς βοηθά στη μεταφορά των λιπών στα μιτοχόνδρια όπου καίγονται για ενέργεια. Είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής , το οποίο καταναλώνεται συχνά πριν από την προπόνηση.

  • ΚΟΚΚΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ

Ο πράσινος καφές είναι εκχύλισμα που προέρχεται από ωμούς κόκκους καφέ,των οποίων το κύριο ενεργό συστατικό τους είναι το χλωρογενικό οξύ. Το Chlorogenic Acid (χλωρογενικό οξύ), συναντάται σε πολλά φυτά, και είναι γνωστό εδώ και χρόνια για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και τα πολλαπλά οφέλη που έχει στον οργανισμό μαςΟ πράσινος καφές είναι επίσης γνωστός λόγω της φυσικής και μέτριας περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη.

  • ΒΡΩΜΗ

Η βρώμη είναι ένα θρεπτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και εξαιρετική φυτική πηγή πρωτεΐνης.

  • ΒΡΩΜΕΛΙΝΗ- ΕΝΖΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ  ΧΩΝΕΥΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Η βρωμελίνη βρίσκεται στον ανανά και λειτουργεί σε όξινα και αλκαλικά διαλύματα επίσης. Είναι ένα ένζυμο, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε προϊόντα πρωτεΐνης και επίσης σε συμπληρώματα διατροφής, για παράδειγμα ως ενεργά συστατικά φόρμουλες ελέγχου βάρους.

  • ΧΡΩΜΙΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ

Το χρώμιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και συμμετέχει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών.

Το ασβέστιο παίζει ουσιαστικό ρόλο στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και των φυσιολογικών λειτουργιών και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.

  • ΙΝΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Οι ίνες εσπεριδοειδών είναι μια υδατοδιαλυτή ίνα. Οι φυτικές (ή διαιτητικές) ίνες δεν ανήκουν στα «θρεπτικά συστατικά», επειδή διέρχονται από τον οργανισμό μας χωρίς να απορροφώνται, αποτελούν όμως σημαντικό συστατικό της διατροφής μας. Αποτελούν το βρώσιμο τμήμα των φυτικών τροφίμων, οι οποίες δεν μπορούν να πεφθούν ή να απορροφηθούν στο λεπτό έντερο και περνούν ανέπαφες στο παχύ έντερο, όπου υφίστανται μερική ή ολική ζύμωση από τα βακτήρια του εντέρου.

  • ΙΝΟΥΛΙΝΗ

Πρόκειται για έναν τύπο διαλυτών φυτικών ινών. Συναντάται σε ορισμένα φυτά και δεν διασπάται από το λεπτό έντερο. Αυτό της επιτρέπει να φτάνει στο παχύ έντερο, όπου δρα με ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό

Ποιος είναι ο λόγος που η ινουλίνη δεν μπορεί να αφομοιωθεί από το λεπτό έντερο; Επειδή είναι ένα φρουκτάνη, αποτελείται δηλαδή από μόρια φρουκτόζης που συνδέονται μεταξύ τους με τρόπο τέτοιο που αποτρέπει την πέψη. Όταν φτάσει στο παχύ έντερο, ενεργεί ως πρεβιοτικό, αποτελεί δηλαδή τροφή για τα καλά βακτήρια του εντέρου.

Τα βακτήρια του εντέρου που «τρέφονται» από την ινουλίνη βοηθούν το σώμα να παραμένει υγιές, καταπολεμώντας τους παθογόνους παράγοντες (τα «κακά» βακτήρια), προλαμβάνοντας τις λοιμώξεις, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγοντας την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

  • ΣΚΟΝΗ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΥ 

Ο λιναρόσπορος προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία, τα οποία αποδίδονται κυρίως στη μεγάλη περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες και ωμέγα τρία λιπαρά οξέα. Περιέχει επίσης λιγνάνες, μία ομάδα φυτοοιστροφόνων που βοηθούν στη ρύθμιση των ορμονών, δρουν ως αντιοξειδωτικά και προστατεύουν από τον καρκίνο. Ο ολόκληρος λιναρόσπορος χρησιμοποιείται κυρίως για τη βελτίωση της πεπτικής υγείας ή την ανακούφιση της δυσκοιλιότητας.

  • ACAI BERRY 
Το Acai Berry, το οποίο είναι ιθαγενές στα δάση της Αμαζονίας, έχει εξαιρετική τιμή ORAC (International Standard for Oxygen Radical Absorbance Capacity). Mοιάζει με τα βατόμουρα όχι μόνο στην όψη του αλλά και στην περιεκτικότητά του σε αντιοξειδωτικά
  • ΣΚΟΝΗ GOJI BERRY 

Goji μούρα (επίσης γνωστή ως wolfberries) έχουν χρησιμοποιηθεί στην Κίνα ως αφροδισιακό για χιλιάδες χρόνια. Το φρέσκο, λαμπερό κόκκινο φρούτο που έχει μια γεύση που θυμίζει το μείγμα κερασιού και βατόμουρου. Είναι γνωστό όχι μόνο λόγω της απλής χρήσης του αλλά και λόγω της περιεκτικότητάς του σε 8 απαραίτητα αμινοξέα ,βιταμίνες και φυτικές ίνες.

  • ΓΛΥΚΟΜΜΑΝΗ

Η γλυκομαννάνη (Glucommanan) είναι ένας πολυσακχαρίτης (υδατοδιαλυτή φυτική ίνα) ο οποίος περιέχεται στη ρίζα του φυτού konjac ή elephant yam (Amorphophallus konjac). 

Έχει την ιδιότητα να απορροφάει το νερό και στα στομαχικά υγρά σχηματίζοντας μια ογκώδη μάζα σε μορφή γέλης (ζελέ) και να δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση κορεσμού. Ο κορεσμός αυτός βοηθάει στην απώλεια σωματικού βάρους, αφού μειώνει το αίσθημα της πείνας και συμβάλει στην μειωμένη πρόσληψη τροφής. Επιπλέον, η γλυκομαννάνη μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα υγείας όπως δυσκοιλιότητα, να επιβραδύνει την απορρόφηση του σακχάρου και της χοληστερόλης από το έντερο, συμβάλλοντας στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο διαβήτη, και τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στον οργανισμό.

  • Ψύλλιο 

Oι φλούδες και τα σπέρματα του βοτάνου αυτού είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι σπόροι του ψύλλιου περιέχουν μια κολλώδη βλέννα, που αποφορά το νερό και μετατρέπεται σε ζελέ. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να απορροφήσει την περίσσεια υγρών στο έντερο και ως εκ τούτου να σταματήσει τη διάρροια. Αυτή η μορφή ζελέ αποτρέπει, επίσης, την δυσκοιλιότητα, αφού δρα σαν μαλακτικό των κοπράνων και αυξάνει τον όγκο τους διεγείροντας τις κινήσεις του εντέρου. Αυτή η τάση του να μαλακώνει τα κόπρανα βοηθά, επίσης, στην ανακούφιση από τον πόνο και την αιμορραγία που προκαλείται από τις αιμορροΐδες.

Οπως και όλες οι άλλες τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, το ψύλλιο βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης. Συμπεριλάβετε το ψύλλιο στη διατροφή σας σε τακτική βάση και θα σάς προστατέψει από την καρδιακή νόσο και τα εγκεφαλικά επεισόδια που προκαλούνται από την απόφραξη των αρτηριών. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόλις 1 κουταλάκι του γλυκού ψύλλιο σε καθημερινή βάση μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη.

Οδηγίες Χρήσης: 

Αναμείξτε 1 μερίδα (30g), 3 κουταλίες της σούπας  με 300ml νερό σε ένα μπουκάλι shaker. Λαμβάνετε μία μερίδα καθημερινά.

BioTech USA Diet Shake 720g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and no added sugar.

ACHIEVE REAL CHANGE WITHOUT OVERCOMPLICATING YOUR DIET!

Diet Shake was born to offer a complete solution for body shaping. A key consideration was to create a product that is added sugar- and preservative-free. The high-quality and the active ingredient of the product help you to take a new path in toning. On a journey which ends with woman’s greatest treasure: self-confidence!

DIET SHAKE IS RECOMMENDED

  • if you want to supplement your diet
  • if you want to maintain muscle mass during a diet
  • if you're looking for a quick and simple solution to support your diet
  • if you want to consume quality nutrients instead of empty calories
  • if you're looking for an alternative rich in fibre
  • if you want to avoid foods with added sugar
  • if you have a sweet-tooth and tried out many weight-loss methods

CONTROL IS IN YOUR HANDS

It doesn’t matter if your goal is losing weight, bulking up or total lifestyle change, the basis of all is a well-planned, balanced diet. But it doesn’t mean that you have to give up on delicious flavours and be too hard on yourself. With a varied meal plan any diet can be full of goodies! Take back control, plan your diet precisely and settle down your cravings!

REASONS TO CHOOSE DIET SHAKE

WE NEED TO EAT BUT WHEN?

Irregular eating habits make it much harder to reach our body shaping goals, so it is worth to putting some energy into planning our meals! And some food supplements might also make it easier to improve our eating habits! Diet Shake fits perfectly into a low-calorie diet, because with water it contains maximum 110 kcal per serving (depends on the flavour). Thanks to this, it is a great choice anytime of the day to supplement your meal, if you’re hungry and want a quick and delicious solution; pour it into a shaker, add 300 ml water, shake well and drink!

DEVELOPED BY OUR EXPERTS 

One of the main ingredients of Diet Shake is Whey Protein Concentrate which is the main source of the product. The product also contains 6 different dietary fibre sources which have important physiological effects. Diet Shake also contains calcium and chromium 

We've also enriched the product with the following active ingredients: L-Carnitine, Green Coffee bean extract & bromelain enzyme. Added superfoods also make the product more complex!

  • WHEY PROTEIN CONCENTRATE

The most popolar milk-based source of protein. Protein contributes to the maintenance of muscle muss and normal bones and the growth of muscle mass. 

  • L-CARNITINE

Building blocks of L-Carnitine are amino acids and it plays an essential role as the transporter of fatty acids. It's a popular single-ingredient food supplement, often consume before workouts.

  • GREEN COFFEE BEAN

Green coffee ben is the raw, unroasted extract of coffee beans. Unroasted coffee bean contains chrorogenic acid which is an outstanding and diverse antioxidant. Green coffee is also well-known due to its natural and moderated caffeine content. 

  • OATS

Oats flour is nutritious, rich in fibre and great plant based protein source. It's a popular component of balanced meal plans and a must-have for those who prefer quick and easy to make meals. 

  • BROMELAIN- A PROTEIN DIGESTING EZYME 

Bromelain can be found in pineapple and its works in acidic and alkaline solutions as well. It's a diverse enzume, can be found in protein products and also in food supplements, for example as an active ingredients of weight - control formulas.

  • CHROMIUM AND CALCIUM 

Chromium contributes to the maintenace of normal blood sugars level and takes part in the normal metabolism of macronutrients. 

Calcium plays an essential role in the maintenance of normal bones and normal functions and contributes to normal functions of digestive enzymes. 

  • CITRUS FIBRE

Citrus fibre is a water-soluble of fibre. Dietary fibres reach the large intestine without being digested, where they exert their prebiotic effects by becoming nutrients for friendly bacteria. Due to its high water holding capacity we can use citrus fibre as a thickener for both cooking and baking. 

  • INULLIN

Inulin is another type of water-soluble source of fibre usable for thickening, and due to its sweet flavour it is also applicable as a sweetener. It can be naturally found in Jerusalem artichokes chicory (chicory coffee) and onions. Similar to citrus fibre inulin is also a prebiotic source of fibre. 

  • FLAXSEED POWDER 

Flaxseed is a popular ingredient in vegan diets since it is an excellents source of natural plant-based omega -3 fatty acids. It is much easier to digest and use in a powder format compared to consuming it as a whole seed. It can be used variously : you can add it to your oatmeal, shakes or you can also enrich the dough of pastries with it. 

  • ACAI BERRY POWDER

Acai berry belongs to stone fruits and is similar to blueberries not only in its looks but also in its antioxidant content. Acai berry powder is a popular ingredient of shakes and smoothies. The tiny fruit coming powder in  concentrated form, provides various nutrients to your diet

  • GOJI BERRY POWDER

Similar to acai berries, goji berry powder is also popular amone those consciously following a balanced diet not only because of its simple use but to its vitamin and fibre content, too..

  • GLUCOMANNAN FLOUR 

Glucomannan flour also commonly known as konjac is a superb source of fibre making it an ideal ingredient of balanced and healthy diet. It is a water-soluble fibre able to effectively absorb water, making it a more and more popular alternative for thickening various foods.

  • PSYLLIUM HUSK POWDER

Is another water-soluble source of fibre. It is an ideal way to contribute to our daily fibre intake by adding it to yoghurts and shakes or consuming it on its own. Similary to glucomannan it can absorb a great common amount of water and may swell to the multiple of its own weight.

RECOMMENDED USE:

Mix 1 serving (30g), 3 tablespoons with 300ml water in a shaker bottle. Take one serving daily. 

SUPPLEMENTS FACTS

Average Nutrition Facts

Serving size: 30 g

Servings per container: 24

Daily amount: 1 serving

 

100 g

RI**(100 g)

30 g

Energy

1505 kJ/358 kcal

18%

451 kJ/107 kcal

Fat

8.1 g

12%

2.4 g

-of which saturates

4.8 g

24%

1.4 g

Carbohydrate

14 g

6%

4.3 g

-of which sugars

6.2 g

7%

1.9 g

Protein

49 g

99%

15 g

Fibre

16 g

***

4.7 g

Salt

1.6 g

27%

0.49 g

**Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal). ***No RI has been established.

Minerals

100 g

NRV1 (100 g)

30 g

Chromium

60 µg

150%

18 µg

Calcium

130 mg

16%

39.0 mg

1Nutrient reference value for adults.

Low fat: <1.5 g fat/100 ml ready to drink product. With no added sugar. Contains naturally occurring sugars.

Other active ingredients

in 30 g

Glucomannan

1050 mg

Inulin

2250 mg

L-carnitine L-tartrate

-        of which L-carnitine

320 mg

220 mg

Green coffee (Coffea robusta) bean extract

-        of which chlorogenic acid

-        of which caffeine

105 mg

53 mg

10 mg

Bromelain powder

160 mg

INGREDIENTS: 

CHOCOLATE :

instant whey protein concentrate 61% [whey protein concentrate, emulsifier: lecithins (soy)], fat-reduced cocoa powder, inulin, oat flakes flour (contains gluten), glucomannan 3.5% (from Amorphophallus konjac tuber) (contains sulphur dioxide), thickener (cellulose gum), flavourings, L-carnitine L-tartrate 1%, emulsifier: lechitins (soy), citrus fibre, flax seed powder, Psyllium husks powder (from Plantago ovata seed), acai berry powder 0.6%, goji berry powder 0.6%, salt, bromelain powder 0.53%, calcium salts of orthophosphoric acid, green coffee (Coffea robusta) bean extract, sweetener (sucralose), anti-caking agent (silicon dioxide), chromium (III) chloride. Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxide and nuts containing foods. BEST BEFORE (d/m/y): See in the white field (LOT/EXP). Store product tightly closed, in a cool, dry place. WARNINGS: Contains caffeine [10 mg caffeine/serving (3.3 mg caffeine/100 ml ready to drink product.)]. Not recommended for children or pregnant women. The product does not replace a varied and balanced diet and a healthy lifestyle.

COOKIES & CREAM :

instant whey protein concentrate 64% [whey protein concentrate, emulsifier: lecithins (soy)], inulin, oat flakes flour (contains gluten), glucomannan 3.5% (from Amorphophallus konjac tuber) (contains sulphur dioxide), flavourings, thickener (cellulose gum), chocolate powder [cocoa mass, cocoa butter, fat-reduced cocoa powder, emulsifier: lecithins (soy), flavouring], L-carnitine L-tartrate 1%, emulsifier: lecithins (soy), citrus fibre, flax seed powder, salt, Psyllium husks powder (from Plantago ovata seed), acai berry powder 0.6%, goji berry powder 0.6%, bromelain powder 0.53%, cinnamon, calcium salts of orthophosphoric acid, green coffee (Coffea robusta) bean extract, sweetener (sucralose), anti-caking agent (silicon dioxide), chromium (III) chloride. Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, peanuts, crustaceans, fish, molluscs, sulphur dioxide and nuts containing foods.

BANANA :

instant whey protein concentrate 68% [whey protein concentrate, emulsifier: lecithins (soy)], inulin, oat flakes flour (contains gluten), glucomannan 3.5% (from Amorphophallus konjac tuber) (contains sulphur dioxide), thickener (cellulose gum), banana powder 1.8%, flavourings, L-carnitine L-tartrate 1%, emulsifier: lecithins (soy), citrus fibre, flax seed powder, Psyllium husks powder (from Plantago ovata seed), acai berry powder 0.6%, goji berry powder 0.6%, bromelain powder 0.53%, calcium salts of orthophosphoric acid, green coffee (Coffea robusta) bean extract, salt, sweetener (sucralose), anti-caking agent (silicon dioxide), chromium (III) chloride. . Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, peanuts, crustaceans, fish, molluscs, sulphur dioxide and nuts containing foods. Contains caffeine [10 mg caffeine/serving (3.3 mg caffeine/100 ml ready to drink product.)]. 

No customer reviews for the moment.

Write a review

BioTech USA Diet Shake 720g

BioTech USA Diet Shake 720g

Write a review