Now Foods Chitosan 500mg Plus Chromium 120 Caps

2027-07-30

733739020253

New product

€25.00

€29.00

-€4.00

Now Foods Chitosan 500mg Plus Chromium 120 Caps

  • Σούπερ απορρόφηση λίπους*
  • Υποστηρίζει τα επίπεδα χοληστερόλη

Η χιτοζάνη είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα από χιτίνη, που βρίσκεται στους σκελετούς γαρίδων, καβουριών και άλλων οστρακοειδών.

Ιδιότητες χιτοζάνης

  • Επειδή η χιτοζάνη δεν πέπτεται, περνά μέσα από την εντερική οδό, χωρίς να απορροφηθεί καιδεν προσθέτει θερμίδες και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.
  • Η χημική φύση της χιτοζάνης, της επιτρέπει να συνδέεται με ορισμένες από τις λιπαρές τροφές αφαιρώντας μέρος του λίπους από το σώμα και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υψηλής χοληστερόλης. Η χιτοζάνη ρίχνει  την LDL (κακή) χοληστερόλη και αυξάνει την HDL (καλή) χοληστερόλη.
  • Επίσης, η χιτοζάνη επιτρέπει την ταχεία πήξη του αίματος και έχει πάρει έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη για χρήση σε επιδέσμους και άλλους αιμοστατικούς παράγοντες.
  • Οι πλαστικοί χειρουργοί εφαρμόζουν μερικές φορές χιτοζάνη άμεσα σε μέρη από τα οποία έχουν λάβει ιστό για να χρησιμοποιηθεί αλλού, για επανοικοδόμηση του ιστού.
  • Η χιτοζάνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της νόσου του Crohn, για την επούλωση των συριγγίων. 
  • Επίσης, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των επιπλοκών της νεφρικής ανεπάρκειας σε όσους υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, στην κόπωση από αναιμία, στην  απώλεια της δύναμης και της όρεξης, και στην δυσκολία στον ύπνο (αϋπνία).
  • Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της φλεγμονής των ούλων (περιοδοντίτιδα), και μασώντας τσίχλα που περιέχει χιτοζάνη γίνεται πρόληψη κατά της οδοντικής πλάκας και της τερηδόνας.
  • Στην φαρμακευτική βιομηχανία, η χιτοζάνη χρησιμοποιείται σε δισκία για ελεγχόμενη απελευθέρωσης φαρμάκων, για να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο ορισμένα φάρμακα διαλύονται και να συγκαλύψουν πικρές γεύσεις σε διαλύματα που λαμβάνονται από το στόμα.
  • Χρησιμοποιείται, επίσης, στη διαδικασία της αποτοξίκωσης νερού. Όταν απλώνεται πάνω στην επιφάνεια του νερού, απορροφούνται αμέσως τυχόν τοξικές ουσίες, όπως λίπη, έλαια, ή επικίνδυνα βαρέα μέταλλα. Για το λόγο αυτό, η χιτοζάνη είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο σε εγκαταστάσεις καθαρισμού του νερού.
  • Βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, μειώνει τα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα, βοηθά στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας, δρα ως ένα αντιόξινο, βοηθά στην πρόληψη του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, ενισχύει το ασβέστιο των οστών, και προσφέρει αντικαρκινική δράση μέσω της πρόσληψης λιπών.

Πώς χρησιμοποιείται η χιτοσίνη για την απώλεια βάρους.

Η χιτοσίνη  είναι μία ειδική ουσία η οποία είναι σε θέση να "απορροφά" έξι έως δέκα φορές το βάρος της σε λίπος και έλαια. Στην ουσία, είναι χημικά παρόμοια με τις φυτικές ίνες, δηλαδή την κυτταρίνη. Ωστόσο, η χιτοζάνη είναι σε θέση να συνδέεται σημαντικά με μόρια λίπους και να τα μετατρέπεται το σύμπλοκο σε μία μορφή την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν απορροφά. Εμποδίζει την απορρόφηση και αποθήκευση του λίπους, μετατρέποντάς το σε μία γέλη η οποία παγιδεύει το λίπος και απεκκρίνεται στα κόπρανα. Οι ίνες χιτοζάνης  φέρουν ένα θετικό ιοντικό φορτίο, ενώ  τα λιπίδια, τα λίπη και τα χολικά οξέα διαθέτουν όλα αρνητικά φορτία κι έτσι δημιουργείται ένας χημικός δεσμός. Επίσης, η χιτοζάνη δεσμεύει και το λίπος στον εντερικό σωλήνα και δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

NOW® Chitosan διαθέτει LipoSan ULTRA®, μια μοναδική μορφή χιτοζάνης υψηλής πυκνότητας, που σε εργαστηριακές δοκιμές, δεσμεύει έως και πέντε φορές περισσότερο λίπος από τη συμβατική χιτοζάνη.*

Μια κλινική μελέτη έδειξε ότι το LipoSan ULTRA® μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη ενός υγιούς σωματικού βάρους.

* Το χρώμιο, είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για τον φυσιολογικό μεταβολισμό της γλυκόζης και έχει συμπεριληφθεί σε αυτό το προϊον.

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν φυσικές χρωματικές διαφορές.

Οδηγίες Χρήσης: 

Πάρτε 3 κάψουλες αμέσως πριν από τα 2 κύρια γεύματα της ημέρας. Μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες την ημέρα. Πάρτε σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Λαμβάνετε τουλάχιστον 4 ώρες πριν ή μετά από λιποδιαλυτές βιταμίνες (A, D, E, K) ή φάρμακα.

Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

Now Foods Chitosan 500mg Plus Chromium 120 Caps

  • Super Fat Absorbing Action*
  • Supports Cholesterol Levels Already Within the Healthy Range*

Chitosan is a polysaccharide derived from the shells of crustaceans that can bind to fat and cholesterol in the digestive tract, helping to maintain cholesterol levels already within healthy range.* NOW® Chitosan features LipoSan ULTRA®, a unique high-density form of chitosan that, in laboratory testing, binds up to five times more fat than conventional chitosan.* A clinical study has demonstrated that LipoSan ULTRA® may aid in supporting a healthy body weight.* Chromium, a mineral essential for normal glucose metabolism, has been included to complete this formula.*

Natural color variation may occur in this product.

Suggested Usage: 

Take 3 capsules immediately before the 2 main meals of the day. Do not exceed 6 capsules per day. Take in conjunction with a sensible diet and exercise program. Take at least 4 hours before or after fat-soluble vitamins (A, D, E, K) or medications.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 3 Capsules

Serving Per Container: 40

Per 3 Capsules

% Daily Value 

Chromium(from Chromium Nicotinate Glycinate)(TRAACS®)

300 mcg

857%

Chitosan (LipoSan ULTRA®)

1.5 g (1,500 mg)

Daily Value not established.

Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Stearic Acid (vegetable source) and Silicon Dioxide. Contains shellfish (shrimp).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Chitosan 500mg Plus Chromium 120 Caps

Now Foods Chitosan 500mg Plus Chromium 120 Caps

Write a review