MHP X-PEL Rapid Water Loss 80 Caps

2025-11-30

666222941004

New product

€25.00

€29.00

-€4.00

MHP X-PEL Rapid Water Loss 80 Caps
Το Χ-PEL της MHP είναι εξαιρετικά δραστικό φυτικό διουρητικό που βοηθά το σώμα να εξαλείψει την υπερβολική κατακράτηση υγρών κάτω από το δέρμα. Αυτή η φυτική φόρμουλα διαθέτει εξαιρετική δύναμη και παρέχει την κατάλληλη ισορροπία ζωτικών ηλεκτρολυτών, ευνοώντας τη διατήρηση της μυϊκής απόδοσης και πληρότητας

Η αποκλειστική φόρμουλα του XPEL έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει το νερό γρήγορα. Λειτουργεί γρήγορα και με ασφάλεια για να βοηθήσει να εξαλείψουμε το περίσσιο νερό, ενώ αναπληρώνει βασικούς ηλεκτρολύτες για να βοηθήσει στην πρόληψη των κραμπών και για να κρατήσει τους μυς σας ισχυρούς.

Ταχείας Δράσης και Ισχυρό...Είναι κατάλληλο για όλους;

Οποιαδήποτε στιγμή κουβαλάτε έως και 5 κιλά πλεόνασμα υγρών. Αυτό το φυσικό φαινόμενο ονομάζεται "υποδόρια υγρά" και μπορεί να συμβάλλει στη "μαλακή και πλαδαρή" εμφάνιση και την άχαρη αίσθηση. Εάν είστε bodybuilder, τα υποδόρια υγρά μπορεί να είναι η αιτία απόρριψης σε διαγωνισμό. Εάν επιθυμείτε απλώς να χάσετε λίγα κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα υποδόρια υγρά ενδεχομένως δεν σας αφήνουν να χωρέσετε στο τζιν που θέλετε να φορέσετε το σαββατοκύριακο!

Bodybuilders....Αποκτήστε κοφτή και γραμμωμένη εμφάνιση με το XPEL!

Προσπαθείτε πολύ σκληρά για να το αφήσετε να συμβεί σε σας, αλλά γνωρίζετε ότι ίσως γίνεται κατακράτηση έως και 5 με 10 κιλά ανεπιθύμητων υποδόριων υγρών; Έτσι, κρύβονται οι ΄κοφτεροί΄ μύες και οι απίστευτες φλέβες σας. Καλύπτεται η μυϊκή γράμμωση που τόσο σκληρά προπονηθήκατε για να αποκτείσετε. 

Το φυτικό διουρητικό μείγμα Xeritone-PSD™ με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα βρίσκεται στο XPEL της ΜΗΡ και χρησιμοποιεί προτεινόμενα βότανα για ελάττωση υγρών προκειμένου να μειωθεί η κατακράτηση υγρών.

Οι ακριβείς και επαρκείς ποσότητες συστατικών για την ελάττωση υγρών στο XPEL της MHP πιάνουν δουλειά γύρω από τα μυϊκά κύτταρα και ευνοούν την ελάττωση του πλεονάσματος υγρών, προσφέροντας στο δέρμα σφιχτή εμφάνιση.

Σε αντίθεση με άλλες φόρμουλες κατακράτησης υγρών που κυκλοφορούν στην αγορά, το μείγμα ηλεκτρολυτών στο XPEL διατηρεί ενυδατωμένο το εσωτερικό τμήμα των μυϊκών κυττάρων και δεν ελαττώνει τη μυϊκή δύναμη, ούτε προσδίδει "αδιάφορη" εμφάνιση. Επιπλέον, παρόλο που το XPEL είναι αρκετά ισχυρό για επαγγελματίες αθλητές, είναι ιδανικό και για οπαδούς της καλής φυσικής κατάστασης όλων των επιπέδων, οι οποίοι επιζητούν γράμμωση.

Για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος....γρήγορα- Το Χάπι Δυναμικής Αποδέσμευσης Υγρών σας επιτρέπει να δείτε αποτελέσματα σε μόλις 12 ώρες!

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε 4 κάψουλες με 450ml νερό δύο φορές την ημέρα- μία φορά το πρωί και μία το απόγευμα.

Πίνετε τουλάχιστον 6-8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία. Να μην καταναλώνετε για περισσότερες από 10 συνεχόμενες ημέρες.

MHP X-PEL Rapid Water Loss 80 Caps 

  • Extreme Muscle Defining Formula
  • Rapid Water Loss
  • Beneficial for Men and Women
  • All Natural

Xpel is an extremely powerful herbal diuretic designed to help the body dramatically eliminate excess water retention from beneath the skin. This maximum strength botanical formula also supplies the proper balance of vital electrolytes that help maintain muscle performance and muscle fullness.

Directions:

Take 4 capsules with 16 fl oz of water twice a day - once in the morning and once in the afternoon. Drink at least 6-8 glasses of water daily. Do not exceed recommended dosage.

Supplements Facts

Serving Size: 4 Capsules
Servings Per Container:20
Amount Per Serving % DV †
Vitamin B6 (as Pyridoxine HC) 50 mg 2,941%
Calcium 200 mg 15%
Magnesium 100 mg 24%
Potassium 90 mg 2%
Advanced Herbal Diuretic Blend 1,200mg
Herbal Blend [uva-ursi leaf (Arctostaphyloso uva-ursi), juniper berry (Juniperus communis), Dandelion 5:1 extract (whole plant) (Taraxacum mangolicum), Horsetail extract (stem) (Equisetum arvense) (7% silica), hydrangea root (Hydrangea arborescens), buchu leaf (Barosma betulina), couch grass rhizome (Agropyron repens), cornsilk stylus (Zea mays)]
Mhp Xpel Electrolyte Blend 986mg
Calcium Carbonate, Potassium Citrate, Calcium Gluconate, And Magnesium Oxide.
Slimming & Energy Boosting Complex 120mg
Green Tea Leaf Extract, and Guarana Seed Extract, (providing 75 mg caffeine)
‡ Daily Value (DV) not established
Other Ingredients:
Capsule (Gelatin, Titanium Dioxide, Fd&C Blue #2 Lake), Ammonium Chloride, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, and Silica

No customer reviews for the moment.

Write a review

MHP X-PEL Rapid Water Loss 80 Caps

MHP X-PEL Rapid Water Loss 80 Caps

Write a review