Now Foods Black Walnut Hulls 500 mg - 100Veg Capsules

2026-05-31

733739046062

New product

€15.00

€19.00

-€4.00

Now Foods Black Walnut Hulls 500 mg - 100Veg Capsules

Το Black walnut hulls προέρχονται από τον ανώριμο καρπό του ομώνυμου δένδρου  (Juglans nigra). Οι αναφορές για την χρήση του Black walnut χρονολογούνται απο την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων. Επίσης, έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς σε όλη την ιστορία, ως ένα φυτικό τονωτικό. Το δένδρο Black walnut φύεται στη Μέση Ανατολή, αλλά σήμερα καλλιεργείται επίσης στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. 

Το Black walnut περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις αντιοξειδωτικών ουσιών που ονομάζονται τανίνες, οι οποίες μπορούν να μειώσουν τον πόνο και το πρήξιμο και να στεγνώσουν τα υγρά του σώματος που περιέχουν βλέννες. 

Το Black walnut χρησιμοποιείται κυρίως για την ίαση παρασιτικών μολύνσεων στο γαστρεντερικό σύστημα, και ορισμένων άλλων λοιμώξεων όπως η διφθερίτιδα και σύφιλη. Η χρήση του Black walnut σε όλα τα συνήθη προβλήματα του γαστεντερικού όπως διάρροια , η δυσπεψία, οι καούρες, ο τυμπανισμός και η δυσκοιλιότητα, μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται, επίσης για την ίαση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την ασθένεια της λευχαιμίας. 

Η λήψη Black walnut σε συνδυασμό με φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα μπορεί να μειώσει την απορρόφησιμότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Για να αποφευχθεί τυχούσα αλληλεπίδραση, προτείνουμε να λαμβάνεται 2 ώρες μετά την λήψη των εν λόγω φαρμάκων

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν φυσικές χρωματικές διαφορές.

Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 1 κάψουλα δύο φορές την ημέρα με το φαγητό, όπως απαιτείται.

Δεν προορίζεται για μακροχρόνια χρήση. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για χρήση πέραν των 14 ημερών.

Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

__________________________________

Now Foods Black Walnut Hulls 500 mg - 100Veg Capsules

  • Juglans nigra

Black walnut hulls come from the immature fruit of the black walnut tree (Juglans nigra). References to the use of black walnut hulls date back to the ancient Greeks and Romans, and they have been used by many cultures throughout history as an herbal tonic. The black walnut tree is indigenous to the Middle East, but is currently grown in the U.S., Canada and Europe as well.

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 1 capsule twice daily with food as needed. Not intended for long-term use. Consult a health care professional for use beyond 14 days.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 1 Capsule

Serving Per Container: 100

Black Walnut
(Juglans nigra) (Hulls)

500 mg

*Daily Value not established.

*Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Magnesium Stearate (vegetable source) and Silicon Dioxide.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Black Walnut Hulls 500 mg - 100Veg Capsules

Now Foods Black Walnut Hulls 500 mg - 100Veg Capsules

Write a review