Now Foods D-Mannose 500mg - 120 VCaps

2026-09-30

733739028112

New product

€27.00

€33.00

-€6.00

Now Foods D-Mannose 500mg - 120 VCaps

Η D-μαννόζη είναι ένας φυσικός μονοσακχαρίτης που μοιάζει με τη γλυκόζη, κύριο συστατικό του κράνμπερι, έχει την ικανότητα να προσκολλάει επάνω στα παθογόνα βακτήρια που προκαλούν την ουρολοίμωξη και στη συνέχεια να απομακρύνεται μαζί τους κατά τη διούρηση χωρίς να επηρεάζει τα φιλικά βακτήρια.

Η D-μαννόζη, καταπολεμά και την οξεία κυστίτιδα και με χαμηλότερη δοσολογία ως προληπτική θεραπεία. Καταπολεμά στοχευμένα την αιτία (επιμολυσματικά βακτήρια E. coli) της κυστίτιδας και μπορεί επιπλέον να προσφέρει ανακούφιση από τα συμπτώματα.

Η μαννόζη μπορεί να διατηρήσει και να υποστηρίξει ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα αναστέλλοντας την προσκόλληση των παθογόνων οργανισμών στην επιφάνεια του ιστού υποδοχής. Το βακτήριο κολλά στη μεμβράνη της «φυσικής» ζάχαρης, και αποβάλλεται από τον οργανισμό κατά την έκκριση ούρων. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συνιστούν τακτική δοσολογία της D-μαννόζης, καθώς δεν προκαλεί παρενέργειες. Τα αντιβιοτικά φάρμακα σκοτώνουν το βακτήριο Ε-Coli αλλά μερικές φορές σκοτώνουν, επίσης, τα φιλικά βακτήρια που ενισχύουν την ουροποιητική διαδικασία. Ωστόσο, η D-μαννόζη απομακρύνει το βακτήριο Ε-Coli από τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης. Αν και η μαννόζη είναι μια απλή ζάχαρη, απορροφάται με πιο αργό ρυθμό και δεν είναι εύκολα μετατρέψιμη σε γλυκογόνο ως προς αποθήκευση στον οργανισμό.

Η D-Mannose της NOW παράγεται από τον ισομερισμό της γλυκόζης που προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι, λευκή πατάτα και γλυκοπατάτα. Έχει θερμιδική αξία 4 θερμίδες ανά γραμμάριο, και είναι τουλάχιστον 98% καθαρή. Τα υπόλοιπα μέρη είναι κυρίως υγρασία.

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν φυσικές χρωματικές διαφορές.

Οδηγίες Χρήσης: 

Πάρτε 3 κάψουλες 1 έως 3 φορές την ημέρα. Πάρτε με νερό ή χυμό χωρίς ζάχαρη, όπως χυμό cranberry χωρίς ζάχαρη.

Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

Now Foods D-Mannose 500mg - 120 VCaps

  • Cleanses the Bladder*

D-mannose is a naturally occurring simple sugar that your body utilizes to help cleanse the urinary tract and maintain a healthy bladder lining.* It’s metabolized only in small amounts, with excess amounts rapidly excreted in urine, so it won’t interfere with healthy blood sugar regulation.* Clinical studies have demonstrated that, when taken regularly, D-mannose promotes normal urinary tract function by cleansing and maintaining the health of the bladder lining.*

Natural color variation may occur in this product.

Suggested Usage:

Take 3 capsules 1 to 3 times daily. Take with water or unsweetened juice, such as unsweetened cranberry juice.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 3 Veg Capsules

Serving Per Container: 40

Amount Per Serving 

% Daily Value 

Calories

5

Total Carbohydrate

1.5 g

<1%**

Total Sugars

1.5 g

Daily Value not established.

D-Mannose

1.5 g (1,500 mg)

Daily Value not established.

**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Rice Flour, Stearic Acid (vegetable source), Magnesium Stearate (vegetable source) and Silicon Dioxide.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods D-Mannose 500mg - 120 VCaps

Now Foods D-Mannose 500mg - 120 VCaps

Write a review