Universal Animal Flex Powder 369g

2026-10-30

New product

€49.00

€53.00

-€4.00

Universal Animal Flex Powder 369g

Οι σοβαροί αθλητές τραυματίζονται στο γυμναστήριο. Αυτό το μοτίβο δυστυχώς είναι εξαντλητικό, επίπονο και επαναλαμβανόμενο. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτή την πραγματικότητα. Θα πονάτε, θα τραυματιστείτε, θα νιώθετε πόνο τακτικά. Ο τρόπος με τον οποίο ανακάμπτετε, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεστε και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του πόνου θα καθορίσει τελικά το πόσο δυνατός είσαι στην πλατφόρμα ή πόσο ψηλά θα ανεβείτε στο ανταγωνιστικό στάδιο του bodybuilding.

Για να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας, σκεφτείτε μαραθώνιο και όχι σπριντ. Πρέπει να προσεγγίσεις την προπόνηση σου όπως την δουλειά σου. Εάν δεν είσαι άρρωστος, δεν έχεις πάθος, δεν προχωράς. Το ίδιο ισχύει και στο γυμναστήριο. Εάν τραυματιστείτε, δεν μπορείτε να προπονηθείτε. Και αν δεν μπορείς να προπονηθείς , δεν μπορείς ούτε να μεγαλώσεις. Οι ενοχλητικοί τραυματισμοί και τα προβλήματα των αρθρώσεων σίγουρα θα εμποδίσουν την πρόοδο ενός αθλητή. Η αντιμετώπιση τραυματισμών είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού, και μερικά είναι απλά πέρα από τον έλεγχό σας. Υπάρχουν όμως μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να ενισχύσετε τους αδύναμους συνδέσμους σας και να ελαχιστοποιήσετε τους πόνους όταν προπονείστε σε υψηλό επίπεδο. Ένα τέτοιο προληπτικό βήμα είναι η χρήση συμπληρωμάτων για τις αρθρώσεις. 

Κανένα άλλο συμπλήρωμα δεν έχει σχεδιαστεί και δεν έχει κερδίσει τόσα βραβεία όσα το ANIMAL FLEX. Γιατί? Γιατί το Animal Flex όντως δουλεύει. Το Animal Flex κέρδισε το διάσημο βραβείο «Joint Supplement of the Year» για οκτώ συνεχόμενα χρόνια. Αλλά το πιο σημαντικό, το Animal Flex άλλαξε τη ζωή πολλών αθλητών σε όλο τον κόσμο και τους έχει βοηθήσει κρατώντας τους στο γυμναστήριο, μέρα με τη μέρα.

Όταν χτίζετε ένα σπίτι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το θεμέλιο του είναι στερεό, γιατί αυτή η τεράστια δομή ασκεί τεράστια πίεση στην υποκείμενη βάση. Ως αθλητής, θα πρέπει να εστιάζετε την προσοχή τόσο στο θεμέλιο όσο και στη δομή που βρίσκεται το σώμα σας. Το θεμέλιο του σώματός σας είναι οι αρθρώσεις, οι σύνδεσμοι, οι τένοντες και όλοι οι συνδετικοί ιστοί που υποστηρίζουν τον αναπτυσσόμενο μυ σας. Όσο πιο σκληρά προπονείστε, τόσο περισσότερο στρες ασκείτε στη δομή σας. Κάθε προπόνηση όχι μόνο επιβαρύνει τους μυς αλλά και τους τένοντες και μπορεί, με την πάροδο του χρόνου, να αποδυναμώσει αυτόν τον ζωτικό συνδετικό ιστό. Θυμηθείτε, όταν ένα θεμέλιο καταρρέει, το σπίτι ακολουθεί γρήγορα και όσο μεγαλύτερο είναι το σπίτι, τόσο μεγαλύτερο είναι το δυναμικό.

Το Animal Flex λειτουργεί βοηθώντας στην ενίσχυση των αρθρώσεων και των συνδέσμων, προστατεύοντάς τους από την καθημερινή φθορά που προκάλεσε η αυστηρή προπόνηση. Τα συστατικά του Animal Flex μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας των αρθρώσεων, της ελαστικότητας και της ευελιξίας. Πολλά από τα ενεργά συστατικά του Animal Flex παρέχουν τα βασικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τη διατήρηση της ανθρώπινης δομικής ακεραιότητας.

Το Animal Flex, όπως και άλλα συμπληρώματα της Animal, είναι πλήρες και ολοκληρωμένο. Κάθε συσκευασία του Animal Flex αποτελείται από πολλά βασικά προστατευτικά συμπλέγματα : (1) ένα ισχυρό σύμπλεγμα αρθρώσεων που βοηθά στην επισκευή του συνδετικού ιστού. (2) μια ένωση λίπανσης που βοηθά στην απόσβεση των αρθρώσεων. (3) ένα σύμπλεγμα υποστήριξης για την προώθηση της αποκατάστασης και τη μείωση του πόνου · και (4) ένα απαραίτητο μείγμα βιταμινών / μετάλλων για να υπογραμμιστεί η βέλτιστη υγεία των αρθρώσεων. 

Ως «κατασκευαστής»των αρθρώσεων, το Animal Flex τροφοδοτείται από αποδεδειγμένα θρεπτικά συστατικά ανοικοδόμησης. Το Animal Flex παρέχει στις αρθρώσεις τις βασικές πρώτες ύλες όπως η γλυκοζαμίνη (δύο μορφές), το MSM και η χονδροϊτίνη… Συστατικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν και να αποκαθιστούν την υγεία των αρθρώσεων, ενισχύοντας παράλληλα τον υποκείμενο χόνδρο και τον συνδετικό ιστό. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά, αφού απορροφηθούν, μπορούν να λειτουργήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση του χόνδρου.

Από κοινή άποψη λίπανσης, το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ), το πατενταρισμένο κετυλο μυριστολικό άλας (CMO) και το λιναρόσπορο παρέχουν το «λιπαντικό» που απαιτείται για την επικάλυψη των αρθρώσεων και την προστασία τους από τις επαναλαμβανόμενες και υπερβολικές άσκησης και της επακόλουθης ακαμψίας. Αυτά τα ισχυρά λιπαντικά αρθρώσεων αποκαθιστούν φυσικά τα λάδια που υπάρχουν στο αρθρικό υγρό για να κάνουν τις αρθρώσεις να λειτουργούν ομαλά και ανώδυνα.

Όσων αφορά τις αρθρώσεις το Animal Flex χρησιμοποιεί ισχυρά φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του φορτίου των ελεύθερων ριζών - συνέπεια της φλεγμονής των αρθρώσεων. Βότανα και εκχυλίσματα όπως κουρκούμη, μποζουλία και τζίντζερ έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην αναστολή των προφλεγμονωδών μεταβολιτών, γεγονός που οδηγεί σε ισχυρή και παρατεταμένη αντιφλεγμονώδη δράση. Η μείωση της φλεγμονής είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση αρθρώσεων χωρίς πόνο και για την προστασία έναντι εκφυλιστικών αρθρώσεων που σχετίζονται συχνά με χρόνια βαριά ανύψωση.

Σε αντίθεση με τα παυσίπονα που καλύπτουν μόνο τα συμπτώματα, οι ενώσεις στο Animal Flex προσφέρουν πραγματική υποστήριξη και προάγουν τη μακροχρόνια υγεία των αρθρώσεων.

Το Animal Flex ενσωματώνει επίσης ένα εξειδικευμένο μείγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Αυτό το μείγμα προστίθεται για να παρέχει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη. Αυτό το βασικό μείγμα βιταμινών σας παρέχει τα βασικά μικρο θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την υγεία των αρθρώσεων. Τα θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες C, E, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και το μαγγάνιο χρειάζονται για την υποστήριξη υγιών αρθρώσεων. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά παρέχουν τη ραχοκοκαλιά για σωστή υγεία των αρθρώσεων.

Εδώ είναι το kicker. Σε αντίθεση με άλλους τύπους αρθρώσεων, δεν θα χρειαστεί να πάρετε το Animal Flex τρεις φορές την ημέρα. Παρά τη δραστικότητα και την περιεκτικότητά του, παίρνετε μόνο μία δόση (ή ένα πακέτο) του Animal Flex καθημερινά. Αυτό είναι. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Το καλύτερο από όλα, όπως όλα τα προϊόντα της Animal  (συμπεριλαμβανομένων των Animal Pak, Animal Cuts, Animal Test και τα παρόμοια), το Animal Flex διαθέτει μια εγγύηση προϊόντος «ironclad». Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να μην δοκιμάσετε το Animal Flex.

Διαμορφώσαμε το Animal Flex για να αντιμετωπίσουμε τα είδη των αναπόφευκτων προβλημάτων φθοράς των αρθρώσεων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Η πρόοδος είναι πάντα ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόοδος βασίζεται στη συνεχή καθημερινή προσπάθεια στο γυμναστήριο. 

Universal Animal Flex Powder 369g

Animal Flex, the award-winning joint support supplement, helps repair, protect, and maintain joint and bone health(*/**/***) and function in a great tasting powder. Animal Flex rebuilds and lubricates joints. With additional ingredients such as Glucosamine, Chondroitin, MSM, and a complete blend including turmeric root curcumin, collagen, hyaluronic acid, and ginger root. Available in great tasting powders and convenient all-in-one pill packs.

  • Protect and repair joints
  • Comprehensive joint health matrix improves joint function, elasticity, flexibility
  • So effective that you only need a single scoop per day (also available in daily pill packs)

Animal Flex helps strengthen joints and ligaments, shielding them from the daily wear and tear brought about rigorous training, regardless of the sport. The ingredients in Animal Flex Powder can help maintain healthy joint function, elasticity, and flexibility(*/**/***) with active ingredients that provide the basic building blocks that are required to maintain human structural integrity to keep your body’s foundation strong.

Each serving of Animal Flex is formulated to have several key protective complexes for joint health:

  • As a joint 'constructor', Animal Flex provides joints with essential raw materials such as glucosamine (two forms), MSM, and chondroitin.
  • Joint Lubrication and Support Complex is formulated with collagen, hyaluronic acid (HA), and patented cetyl myristoleate (CMO). To help promote rehabilitation and reduce soreness, Animal Flex Powder utilizes potent natural herbal extracts to help address the free radical load—a consequence of inflammation of the joints. Herbs and extracts like turmeric, boswellia and ginger root have been shown to help inhibit pro-inflammatory metabolites, which leads to a strong and prolonged anti-inflammatory effect which is critical for maintaining pain free joints.(**)
  • Essential Vitamin and Mineral Blend to underscore optimal joint health is specialized to provide the basic essential micro-nutrients needed for joint health including Vitamins C, E, zinc, selenium and manganese.

Whether you’re a lifter, runner, cross fitter or fighter, your joints take a pounding from your rigorous workout regime and can ache just from everyday life. Just take one scoop of Animal Flex Powder per day.  Flex is also available in convenient all-in-one pill packs.

(*) Health claim on vitamin C

(**) Health claim on Boswellia Serrata, Curcumine, Ginger pending European authorization

(***) Healthclaim on Zinc

Suggested Use:

Take a serving of one scoop daily with a meal.

Supplement Facts

Serving Size 1 Scoop (~11.6 g)

Servings per container :30 

Amount per serving
% Daily Value
Calories  21kcal
Total Carbohydrates 0.3g
Protein  5g
Vitamin C (ascorbic acid 115mg 144%
Vitamin E (d-alpha tocopherol succinate) 89mg 742%
Zinc (oxide 15mg 150%
Manganese (sulphate) 1mg  50%
Collagen type I & II 5366mg
MSM (MethylSulfonylMethane) 1450mg
Glucosamine HCL  750mg
D- Glucosamine Sulfate  750mg
Ginger Powder Root  300mg
Turmeric Powder extract  200mg
Boswelia Serrata extract 100mg
Chondroitin Sulfate 50mg
Quercetin Dihydrate 25mg
Bromelain 25mg
Cetyl Myristoleate  20mg 20%
Hyaluronic acid1 1mg
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet
Other Ingredients: maltodextrin, flavor enhancer E330, E296. Anti-caking agent E551. Sweetener E955, E950, Magnasweet (glycyrrihizin acid). Medium for #3281 orange flavor, E110(*) and for #3288 cherry flavor, E129(*) and for #3335 raspberry flavor, E133.
Label: Animal Flex Powder

No customer reviews for the moment.

Write a review

Universal Animal Flex Powder 369g

Universal Animal Flex Powder 369g

Write a review