Now Foods Menopause Support 90 Veg Capsules

2026-09-30

733739033253

New product

€22.00

€25.00

-€3.00

Now Foods Menopause Support 90 Veg Capsules

Η φόρμουλα Menopause Support αποτελεί ένα υποκατάστατο φυτοορμονικής θεραπείας, χωρίς παρενέργειες, σχεδιασμένo αποκλειστικά από τους πιστοποιημένους διατροφολόγους της NOW Foods. Η σύνθεση του περιέχει βασικά ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, τα οποία διατηρούν τις γυναικείες ορμόνες σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κάθε κάψουλα περιλαμβάνει τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα βοτάνων και άλλα διατροφικά στοιχεία, τα οποία μετριάζουν τα διάφορα δυσάρεστα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, όπως οι εξάψεις, η νευρικότητα, η αϋπνία και οι ψυχολογικές διαταραχές. Επιπλέον, συμβάλλουν στη φυσική σύνθεση των οιστρογόνων και στη ρύθμιση του ανωμάλου εμμηνορρυσιακού κύκλου, προστατεύοντας την υγεία των οστών.

Dong quai (Angelica sinensis): Εξισορρόπηση ορμονών. Χρησιμοποιείται για τις διαταραχές του κύκλου (αμηνόρροια, δυσμηνόρροια κ.ά.). Βελτιώνει την υγεία ολόκληρου του γυναικείου ουρογεννητικού συστήματος. Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, όπως κράμπες, οι ημικρανίες, οι εναλλαγές της διάθεσης, οι νυχτερινές εφιδρώσεις και οι εξάψεις.

Η πλούσια σύνθεση των φύλλων βατόμουρου είναι ο λόγος για την ευεργετική τους επίδραση στο σώμα. Τα φύλλα βατόμουρου μειώνουν τις οδυνηρές κράμπες. Βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας μεταξύ οιστρογόνου και προγεστερόνης.

Τα μούρα του αγνού δέντρου (λυγαριά) Chaste Tree Extract (Vitex agnus castus) μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση της προγεστερόνης. Η λυγαριά έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση κάποιων συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση, όπως εξάψεις, εναλλαγές της διάθεσης, διαταραχές ύπνου και νυχτερινές εξάψεις.

Red Clover - Κόκκινο τριφύλλι Οι ισοφλαβόνες από το κόκκινο τριφύλλι, έχουν οιστρογονική δράση και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως η εφίδρωση και κολπική ξηρότητα. Επιπλέον, βάση μελετών συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου για οστεοπόρωση και αυξημένη χοληστερίνη στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση.

Σιμισιφούγκα (Black Cohosh).  Η σιμισιφούγκα ή Black Cohosh είναι ένα βότανο που έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη μετρίαση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως είναι οι εξάψεις, οι εφιδρώσεις και η νευρικότητα.

Το Soy Isoflavone Powder (Glycine max) (Seed), περιέχει ισοφλαβόνες (ουσίες που μοιάζουν με οιστρογόνα) που βελτιώνουν τις εξάψεις που συμβαίνουν με την εμμηνόπαυση και την οστεοπόρωση (απώλεια οστικής πυκνότητας).

Η ρίζα του άγριου γιαμ έχει οφέλη παρόμοια με αυτά που προσφέρουν αυτά τα στεροειδή στο σώμα σας, παρέχοντας μια φυσική εναλλακτική λύση στη θεραπεία με οιστρογόνα ή τις κρέμες προγεστερόνης.

Licorice (Glycyrrhiza glabra) (Rhizome/Root). Η φυτοοιστρογόνο και αντιοξειδωτική δράση της ρίζας γλυκόριζας πιστεύεται ότι είναι χρήσιμη για ορμονικά προβλήματα όπως η εξάντληση, οι εναλλαγές της διάθεσης και οι εξάψεις σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση και στον έλεγχο της παραγωγής ορμονών μιας γυναίκας. 

Ginger (Zingiber officinale): Ενισχύει την καρδιαγγειακή λειτουργία και βελτιώνει τη ροή του αίματος, συμβάλλοντας στην αύξηση της διέγερσης και της λίμπιντο.

5-HTP (Griffonia Seeds extract) συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης, στην ενίσχυση της ψυχολογίας και επόσης βοηθά στις αυπνίες.

Η φόρμουλα αυτή αποτελεί μία εναλλακτική λύση στην ορμονοθεραπεία, όταν μία γυναίκα περνάει από τα στάδια της προεμμηνορρυσιακής δυσφορίας, της δυσμηνόρροιας και της εμμηνόπαυσης. Μία φυσιολογική εξέλιξη του θαυμαστού κύκλου ζωής κάθε γυναίκας. 

Σημείωση: Για μία ολοκληρωμένη διατροφική υποστήριξη συνίσταται η συμπληρωματική λήψη Eve Multi Vitamin της NOW Foods.

Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 3 κάψουλες ημερησίως όπως απαιτείται.

Now Foods Menopause Support 90 Veg Capsules

  • Soothing Herbal Blend*
  • Standardized Extracts

NOW® Menopause Support has recommended potencies of key ingredients that have been shown to support a healthy response to the natural changes occurring during menopause.* This blend includes standardized herbal extracts and other nutrients which, together, form a truly well-balanced product for women.*

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 3 capsules daily as needed.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 3 Capsules

Serving Per Container: 30

Per Serving (3 Capsules)

% Daily Value

Organic Dong Quai (Angelica sinensis) (Root Rhizome)

200 mg

**Daily Value not established.

Red Raspberry (Rubus idaeus) (Leaf)

100 mg

**Daily Value not established.

Chaste Tree Extract (Vitex agnus castus) (Fruit)(min. 0.5% Agnusides)

100 mg

**Daily Value not established.

Red Clover (Trifolium pratense) (Flower Tops)

100 mg

**Daily Value not established.

Black Cohosh Extract (Actaea racemosa) (Root)[Standardized to 2.5% total Triterpene Glycosides,
calculated as 27-Deoxyactein (2 mg)]

80 mg

**Daily Value not established.

Soy Isoflavone Powder (Glycine max) (Seed)

60 mg

**Daily Value not established.

Wild Yam (Dioscorea villosa) (Rhizome/Root)

50 mg

**Daily Value not established.

Licorice (Glycyrrhiza glabra) (Rhizome/Root)

50 mg

**Daily Value not established.

Ginger (Zingiber officinale) (Root)

50 mg

**Daily Value not established.

5-HTP (5-hydroxytryptophan)(from Griffonia simplicifolia Seed Extract)

30 mg

**Daily Value not established.

**Daily Value not established.

Other Ingredients: Rice Flour, Hypromellose (cellulose capsule), Stearic Acid (vegetable source) and Silicon Dioxide. Contains soy (non-GMO).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Menopause Support 90 Veg Capsules

Now Foods Menopause Support 90 Veg Capsules

Write a review