Now Foods Elderberry 500 mg 60 Veg Capsules

2025-05-30

733739046673

New product

€15.00

€20.00

Warning: Last items in stock!

-€5.00

Now Foods Elderberry 500 mg 60 Veg Capsules

  • 10:1 Concentrate
  • Sambucus nigra

Ο σαμπούκος (Sambucus nigra) είναι ένα μικρό φυλλοβόλο δένδρο που ευδοκιμεί σε εύκρατες και υποτροπικές περιοχές του Βορείου ημισφαιρίου. Τα μέρη που χρησιμοποιούνται για ιαματικούς σκοπούς είναι ο φλοιός, τα άνθη, οι καρποί και τα φύλλα.

Ο σαμπούκος αποτελεί μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β και C, φλαβονοειδών, τανίνων, καροτενοειδών, αμινοξέων, ανθοκυάνων με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, διουρητική και ανοσοδιεγερτική δράση. Πιο συγκεκριμένα oι ανθοκυανίνες και τα φλαβονοειδή του καρπού, γνωστά συστατικά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες μειώνοντας το οξειδωτικό στρες που εκδηλώνεται σε πολλές χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις. 

Ο σαμπούκος χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των ήπιων λοιμώξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού, καθώς διαθέτει αντιικές, αντιβιοτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Μερικές μικρές έρευνες έδειξαν ότι το Εlderberry μπορεί να ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος, και να βοηθά στη θεραπεία των μολύνσεων των ιγμορείων (ιγμορίτιδες) όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με αντιβιοτικά φάρμακα.

 Ο σαμπούκος, (Sambucus nigra) είναι ένα φρούτο πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη την Ευρώπη. Ως παράδοση αιώνων, έχει χρησιμοποιηθεί από βοτανολόγους ως τονωτικό για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας.* Πιο πρόσφατα, το σαμπούκο έχει αναγνωριστεί για την υψηλή θρεπτική του αξία, ειδικά για τις ισχυρές βιταμίνες και τις ανθοκυανίνες που δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες.* Είναι πραγματικά ανάμεσα στις γλυκές και υγιεινές εκπλήξεις της φύσης.

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε 1 κάψουλα 2 έως 3 φορές την ημέρα.

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν φυσικές χρωματικές διαφορές.

Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

_________________________________________

Now Foods Elderberry 500 mg 60 Veg Capsules

  •  10:1 Concentrate
  • Sambucus nigra

Elderberry (Sambucus nigra) is a multipurpose fruit used widely throughout Europe. As a centuries-old tradition, it has been used by herbalists as a tonic to maintain health and well-being.* More recently, elderberry has been recognized for its high nutritive value, especially for its potent free radical scavenging vitamins and anthocyanins.* It is truly among nature's sweet and healthy surprises.

Natural color variation may occur in this product.

Suggested Usage

Take 1 capsule 2 to 3 times daily.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 1 Veg Capsule
Servings Per Container: 60
DescriptionAmount per Serving% Daily Value

Elderberry (10:1 Concentrate)(Sambucus nigra)(Fruit)

500 mg

**Daily Value not established.

**Daily Value not established.

Other Ingredients: Hypromellose (cellulose capsule), Silicon Dioxide and Stearic Acid (vegetable source).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Elderberry 500 mg 60 Veg Capsules

Now Foods Elderberry 500 mg 60 Veg Capsules

Write a review