Now Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 Veg Capsules

2027-09-30

733739030429

New product

€22.00

€27.00

-€5.00

Now Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 Veg Capsules

  • Υποστηρίζει την παραγωγή γλουταθειόνης * Η γλουταθειόνη είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα.
  • Περιέχει τις βιταμίνες C & E
  • Κάψουλες για Χορτοφάγους

Το άλφα-λιποϊκό οξύ ονομάζεται «καθολικό αντιοξειδωτικό» επειδή είναι τόσο υδατοδιαλυτό (νερό), όσο και λιποδιαλυτό (λίπος), και ως εκ τούτου μπορεί να διαπεράσει τους ιστούς που αποτελούνται κυρίως από λίπος, όπως το νευρικό σύστημα, καθώς και εκείνους που γίνονται κυρίως από νερό, όπως η καρδιά, για να τους προστατεύσει από τις ελεύθερες ρίζες. Το άλφα-λιποϊκό οξύ βοηθά επίσης το σώμα να χρησιμοποιεί άλλα αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη C, και η γλουταθειόνη. Αυτή η θρεπτική ουσία βοηθά επίσης βιταμίνες του συμπλέγματος Β να μετατρέπουν περισσότερο αποτελεσματικά τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες και τα λίπη σε ενέργεια.

Το άλφα-λιποϊκό οξύ ίσως είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Αυτό βοηθά στην αύξηση του εφοδιασμού του σώματος με γλουταθειόνη, το πιο άφθονο φυσικό αντιοξειδωτικό, έτσι ώστε οι ελεύθερες ρίζες να συνοδεύονται έξω από το σώμα πριν προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα. Οι ελεύθερες ρίζες έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να βλάψουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αφήνοντας το σώμα ευάλωτο σε λοιμώξεις, καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο. Η ζημιά από τις ελεύθερες ρίζες θεωρείται από τους επιστήμονες η βάση της διαδικασίας της γήρανσης.

Το άλφα-λιποϊκό οξύ περιέχεται στο σπανάκι, το συκώτι, και τη μαγιά μπύρας, και το σώμα είναι σε θέση να παράγει τη δική του προμήθεια. Ωστόσο, το σώμα δεν παράγει πολύ άλφα-λιποϊκό οξύ και το μεγαλύτερο μέρος του χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα μιτοχόνδρια στα κύτταρα να μετατρέπουν τη γλυκόζη σε ενέργεια. Για να επωφεληθείτε από την ικανότητα του άλφα-λιποϊκού οξέος το οποίο μάχεται τη γήρανση και καταπολεμά τις ασθένειες θα πρέπει να πάρετε ένα συμπλήρωμα.

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο λιποϊκό οξύ προσφέρει επιπλέον προστασία από τις ελεύθερες ρίζες σε όλο το σώμα και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή τη θεραπεία πολλών προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων της νόσου του Alzheimer, του εγκεφαλικού επεισοδίου, της αθηροσκλήρωσης, του γλαυκώματος και της λοίμωξης από HIV. Το λιποϊκό οξύ θα μπορούσε να βοηθήσει επίσης όσους υποφέρουν από ηπατική νόσο. 

Επιπλέον, επειδή το άλφα-λιποϊκό οξύ βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού της γλυκόζης, μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. 

Οδηγίες Χρήσης :

Πάρτε 1 κάψουλα καθημερινά, κατά προτίμηση με το φαγητό.

____________________________________________________________

Now Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 Veg Capsules

  • Supports Glutathione Production*

Alpha lipoic acid (ALA) is naturally produced in the human body in very small amounts, but is also available through food sources. ALA is unique because it supports the body's free radical scavenging systems and can function in both water and fat environments.* ALA can also recycle the antioxidant vitamins C and E, thereby extending their activities.*

Natural color variation may occur in this product.

Directions: 

Take 1 capsule daily.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 1 Veg Capsule
Servings Per Container: 60
DescriptionAmount per Serving% Daily Value
Alpha Lipoic Acid 250 mg **Daily Value not established.
** Daily Value not established.

Other Ingredients: Rice Flour, Hypromellose (cellulose capsule), Stearic Acid (vegetable source) and Silicon Dioxide.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 Veg Capsules

Now Foods Alpha Lipoic Acid 250 mg 60 Veg Capsules

Write a review