GAT Sports Men's Multi + Test 60 Tabs

2026-06-30

859613220066

New product

€25.00

€28.00

-€3.00

GAT Sports Men's Multi + Test 60 Tabs

Πολυβιταμίνη με υποστήριξη τεστοστερόνης

Το Men’s Multi + Test είναι μια πλήρης φόρμουλα πολυβιταμινών, μετάλλων και με πρόσθετο συστατικό την τριβόλη, που υποστηρίζει την φυσική αύξηση της Τεστοστερόνης στους Άνδρες.  Το Men’s Multi + Test προσφέρει στους αθλητές σταθερή υποστήριξη για ανεπάρκειες θρεπτικών συστατικών που μπορεί να χρειαστούν*

Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης, καθώς και στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, την παραγωγή ενέργειας και τη φυσιολογική νευρομυϊκή λειτουργία 

Tribulus- Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, την Ινδία και την Αφρική. Είναι κλινικά ελεγμένος ενισχυτής τεστοστερόνης. 

Η Νιασίνη (βιταμίνη Β3) παίζει σημαντικό ρόλο στην σωστή κυκλοφορία του αίματος, στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος και είναι απαραίτητη για τη σύνθεση των σεξουαλικών ορμονών. Έχει πάρα πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Η βιταμίνη Β-6 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας των βιταμινών Β, αφού συμμετέχει σε πάρα πολλές σωματικές λειτουργίες, όπως η πέψη, η παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, η κατακράτηση υγρών, η ισορροπία νατρίου-καλίου, ο μεταβολισμός των τροφών, η παραγωγή αντισωμάτων, η λειτουργία του εγκεφάλου και η παραγωγή νουκλεϊκών οξέων. Επιπλέον, βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων του άσθματος και στο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.

Το ιώδιο συντελεί στη φυσιολογική παραγωγή θυροξίνης και στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

Το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) συντελεί στις φυσιολογικές διαδικασίες απόδοσης της ενέργειας.

Το μαγγάνιο, το σελήνιο και η Βιταμίνη C συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Τα μέταλλα δίνουν στερεότητα και αντοχή στον σκελετό, χρησιμοποιούνται σαν συστατικά οργανικών ενώσεων, ρυθμίζουν την ισορροπία υγρών στο σώμα και παίρνουν μέρος σε πολλές διεργασίες του μεταβολισμού.  Η λήψη μετάλλων, έχει ως κύρια αποτελέσματα την ρύθμιση του οργανικού ισοζυγίου σε νερό, την ομαλότερη διακίνηση των θρεπτικών συστατικών, την σχετική διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας του αίματος, και την καλύτερη λειτουργία εξωκρινών κι ενδοκρινών αδένων.

Άλφα λιποϊκό οξύ -  κάλλιστα μπορεί να ταξινομηθεί μαζί με τις βιταμίνη C και την βιταμίνη Ε ως πρώτης γραμμής άμυνα έναντι των ελευθέρων ριζών.  Δρα ως συνένζυμο στον κύκλο του Krebs και στην παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας.

Η ινοσιτόλη, είναι σημαντικό συστατικό για το μεταβολισμό των λιπών και την προστασία ήπατος και μυών

Το βόριο είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για τον μεταβολισμό του ασβεστίου και την υγεία των οστών και βελτιώνει καταστάσεις όπως η οστεοπόρωση.

Το λυκοπένιο όπως και η βήτα-καροτίνη, μπορεί να απορροφηθεί στο σώμα σας μόνο αν το τρωτε μαζί με κάποιο διατροφικό λίπος και έχει αντιοξειδωτική δράση. 

Λουτεΐνη - που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό  με αποδεδειγμένη ικανότητα δέσμευσης ελευθέρων ριζών. 

Οδηγίες Χρήσης: 

Ως συμπληρώματα διατροφής, πάρτε δύο (2) δισκία, καθημερινά με ένα γεύμα.

GAT Sports Men's Multi + Test 60 Tabs

Multivitamin with Testosterone Support

Men’s Multi+Test is a complete vitamin, mineral and energy multivitamin with added men’s virility ingredient Tribulus Terristis. Men’s Multi+Test offers athletes solid support for nutrient deficiencies they may need with an added testosterone support.*

Directions: 

As a dietary supplements, take one (1) Serving, two (2) tablets, daily with a meal. 

Other Ingredients: 

Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Croscarmellose Sodium, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Pharmaceutical Glaze (Shellac, Povidone).

No customer reviews for the moment.

Write a review

GAT Sports Men's Multi + Test 60 Tabs

GAT Sports Men's Multi + Test 60 Tabs

Write a review