Now Foods Colloidal Minerals 946ml Liquid

2025-07-30

New product

€29.00

Now Foods Colloidal Minerals 946ml  Liquid

  • Ανόργανα ιχνοστοιχεία που εμφανίζονται φυσικά στο φουλβικό οξύ. Ίσως να μην έχετε ακούσει ποτέ τον όρο φουλβικό οξύ ή φουλβικά μέταλλα ωστόσο αποτελούν ένα τεράστιο κεφάλαιο στο λεξικό της ανθρώπινης υγείας με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες!
  • Προέρχεται από φυτό 
  • Είναι υδατοδιαλυτό
  • Ιχνοστοιχεία Φουλβικού Oξέος
  • Φυτικής Προέλευσης
  • Συμπλήρωμα Διατροφής

Αποκτήστε τα Κολλοειδή Ορυκτά της Now Foods σε μια υγρή μορφή εύκολη στην κατάποση.

Το Colloidal Minerals από την NOW® Foods είναι ένα ευχάριστο μείγμα με γεύση, που αποτελείται από εξαιρετικά απορροφήσιμα, υδατοδιαλυτά μέταλλα που προέρχονται από προϊστορικές εναποθέσεις φυτών στη Γιούτα (Πολιτεία των ΗΠΑ) . Αυτά τα κολλοειδή μέταλλα δημιουργήθηκαν πριν από αιώνες όταν ενσωματώθηκαν στα ζωντανά φυτά, τα φρούτα και τα λαχανικά της εποχής. Αυτά τα ιχνοστοιχεία βοήθησαν στο σχηματισμό της νόστιμης βλάστησης που συνέβαλε στη ζωντανή ζωή που άκμασε σε αυτόν τον πλανήτη. Κάθε μερίδα 1 ουγγιάς έχει ίχνη φυσικών βασικών μετάλλων που μπορεί να είναι δύσκολο να ληφθούν από τη σύγχρονη διατροφή. 

Τα ακόλουθα μέταλλα εμφανίζονται φυσικά στο φουλβικό οξύ

Βόριο, ασβέστιο, χρώμιο, χαλκός, σίδηρος, μαγνήσιο, μαγγάνιο, μολυβδαίνιο, φώσφορος, κάλιο, σελήνιο, Silver , νάτριο, θείο, ψευδάργυρος. 

Το βόριο είναι ένα μέταλλο απαραίτητο για τον μεταβολισμό του ασβεστίου και την υγεία των οστών και βελτιώνει καταστάσεις όπως η οστεοπόρωση.

Το ασβέστιο βοηθά στην ανάπτυξη γερών οστών και δοντίων, αφού είναι βασικό συστατικό τους και μετέχει σε πλήθος ενζυμικών αντιδράσεων.

Το χρώμιο ανήκει στα ιχνοστοιχεία, δηλαδή στα μέταλλα που ο οργανισμός χρειάζεται σε μικρές ποσότητες (ίχνη). Το χρώμιο συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό ιχνοστοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων. Είναι απαραίτητος για την απορρόφηση του σιδήρου, την δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την ανάπτυξη των συνδετικών ιστών και την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Berkeley της California ανακάλυψαν πως χρησιμεύει και στην καταπολέμηση του σωματικού λίπους, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντάς τα σε ενέργεια.

Ο σίδηρος είναι ένα απαραίτητο μέταλλο για τη παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και για τη πρόληψη της αναιμίας.

Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μέταλλο για τον οργανισμό. Μετά το ασβέστιο είναι το δεύτερο μέταλλο με την υψηλότερη περιεκτικότητα στο σώμα και απαραίτητο σε πολλές μεταβολικές και βιοχημικές διεργασίες στο σώμα. Βρίσκεται κυρίως στα οστά και στους ιστούς των διαφόρων οργάνων. Η απορρόφηση του γίνεται κυρίως στο λεπτό έντερο και η απέκκρισή του μέσω των νεφρών και του παχεός εντέρου. Το σώμα μας δεν έχει τη δυνατότητα να παράγει μαγνήσιο και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να λαμβάνεται καθημερινά.

Το μαγγάνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που συμβάλλει στην υγεία των οστών και του συνδετικού ιστού.

Το μολυβδαίνιο εμπλέκεται στο μεταβολισμό των αμινοξέων. Έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του αναπαραγωγικού, ειδικά στους άνδρες.

Ο φώσφορος είναι ένα μέταλλο, βασικό για την καλή λειτουργία των κυττάρων και του οργανισμού.

Το νάτριο και το κάλιο είναι οι πιο βασικοί ηλεκτρολύτες του οργανισμού, αφού ρυθμίζουν την ενδοκυττάρια ισορροπία των υγρών στο σώμα.

Το σελήνιο έχει αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει το ανοσοποιητικό, συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και στην καλή κατάσταση των μαλλιών και των νυχιών.

Το θείο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία μας, καθώς συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και των αρθρώσεων καθώς και στην καταπολέμηση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ο ψευδάργυρος είναι συστατικό πολλών ενζύμων και συμμετέχει σε πολλές λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος. Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση και χρησιμοποιείται στα συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Eξαιρετικά του οφέλη:

Ενισχύει τον μεταβολισμό και την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών.

Προστατεύει τη γνωστική λειτουργία και προάγει τη νοητική ευεξία.

Συμβάλλει στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αντιοξειδωτική δράση.

Συμβάλλει στη δημιουργία δυνατών οστών και αρθρώσεων, επιταχύνει την ανάκαμψη μετά από τραυματισμούς ή έντονη σωματική άσκηση.

Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας.

Συμβάλει στην προστασία και την αποκατάσταση του δέρματος, καθώς επίσης βελτιώνει σημαντικά τα συμπτώματα που σχετίζονται με το έκζεμα, ακόμη και σε σύγκριση με άλλες θεραπείες.

Οδηγίες Χρήσης: 

Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας καθημερινά σε χυμό ή νερό.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο. 

_________________________________________

Now Foods Colloidal Minerals 946ml  Liquid

  • Fulvic Acid Trace Minerals
  • Plant Derived
  • Water Soluble

NOW® Colloidal Minerals is a pleasant tasting blend comprised of highly absorbable, water-soluble minerals derived from prehistoric plant deposits in Utah. These colloidal minerals were created ages ago when they became incorporated into the living plants, fruits and vegetables of that era. These trace elements helped to form the luscious vegetation which contributed to the vibrant life that flourished on this planet. Each 1 ounce serving has trace amounts of naturally occurring essential minerals that can be difficult to obtain from the modern diet.

The following minerals occur naturally in fulvic acid:
Boron, Calcium, Chromium, Copper, Iron, Magnesium, Manganese, Molybdenum, Phosphorus, Potassium, Selenium, Silver, Sodium, Sulfur, Zinc

Directions: 

Take 2 tabelspoons daily in juice or water.

Supplements Facts

Serving Size: 1 fl. oz. (2 TBSP) (30 mL)
Servings Per Container: about 32
Amount per Serving% Daily Value
† Daily Value not established.
Liquid Colloidal Minerals Blend 30 mL

Ingredients: Purified Water, Fulvic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate (as preservative) and Potassium Benzoate (as preservative).

The following minerals occur naturally in fulvic acid:
Boron, Calcium, Chromium, Copper, Iron, Magnesium, Manganese, Molybdenum, Phosphorus, Potassium, Selenium, Silver, Sodium, Sulfur, Zinc

SHAKE WELL BEFORE USING. REFRIGERATE AFTER OPENING. 

Natural color variation may occur in this product.

Please Recycle.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Colloidal Minerals 946ml  Liquid

Now Foods Colloidal Minerals 946ml Liquid

Write a review