Now Foods Rhodiola 500mg 60 Veg Capsules

2026-11-30

733739047540

New product

€34.00

€39.00

-€5.00

Now Foods Rhodiola 500mg 60 Veg Capsules

Η Rhodiola είναι γνωστή για τη θετική επίδρασή της στη διαχείριση του stress. Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Nordic Journal of Psychiatry , ασθενείς με ήπια προς μέτρια κατάθλιψη, οι οποίοι έλαβαν εκχύλισμα Rhodiola, είχαν λιγότερα συμπτώματα από όσους έλαβαν σκεύασμα Placebo. Άλλωστε, η χορήγησή της φαίνεται να μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης στο αίμα, δηλαδή της “ορμόνης του stress”.

Επίσης, συγκριτικά με άλλα σκευάσματα φαίνεται να έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα στην αύξηση της ευημερίας και της ευεξίας, καθώς και στην αντιμετώπιση της κόπωσης και του stress. Δεν είναι τυχαίο ότι χορηγείται ακόμα και στους αστροναύτες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές συνθήκες του διαστήματος!

Το γεγονός ότι ένα μόνο φυτό μπορεί να έχει μία τόσο μεγάλη ποικιλία εξισορροπητικών και θεραπευτικών επιδράσεων στο σώμα είναι αξιοσημείωτο από μόνο του. Η ροδιόλα χρησιμοποιείται ευρέως:

  • Για να ενισχύσει τη φυσική και διανοητική απόδοση
  • Να ανακουφίσει από τη στενοχώρια και το άγχος
  • Να βελτιώσει τη διάθεση
  • Να τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία
  • Να βοηθήσει ακόμα και στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με πολλές κλινικές μελέτες

Και γεννιέται το εξής ερώτημα: πώς είναι δυνατόν ένα φυτό να έχει τόσες ιδιότητες; Η ροδιόλα μπορεί, γιατί καταφέρνει να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες του σώματος. Οι επιστήμονες την κατατάσσουν στα προσαρμογόνα βότανα και αυτή η κατάταξη οφείλεται στην ικανότητά της να ενισχύει τις θεραπευτικές ιδιότητες του ίδιου του νευρικού συστήματος του ανθρώπου. Έτσι το βότανο μπορεί να προσφέρει τόσο «γνωστική διέγερση», όσο και «συναισθηματική ηρεμία» ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του ατόμου. Για παράδειγμα, σε κάποιον που υποφέρει από κόπωση, θα παρέχει αντοχή και ενέργεια. Αντίθετα, σε όσους είναι ανήσυχοι, το φυτό θα ασκεί πιο καταπραϋντικές δράσεις, χωρίς να προκαλεί κάποιου είδους καταστολή. Η ικανότητά του να αποκαθιστά την ισορροπία σε κάθε επίπεδο του νου, του σώματος και του πνεύματος, θεωρείται μοναδική.

Η NOW Rhodiola Extract 500 mg προσφέρει εγγυημένα την υψηλότερη διαθέσιμη δραστικότητα της Rhodiola rosea. Είναι πολύ χρήσιμη, σε όσους βιώνουν ανησυχία λόγω έντονης πνευματικής εργασίας, σε αθλητές με έντονη φυσική δραστηριότητα αλλά και σε όσους κάνουν δίαιτα, αφού έχει λιποδιαλυτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες .

Επίσης είναι ένα άριστο αφροδισιακό προϊόν. Τέλος αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες. Μελέτες έχουν δείξει, ότι διεγείρει το νευρικό σύστημα, μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης και κόπωσης, βελτιώνει την συγκέντρωση και τη μνήμη, χωρίς να επηρεάζει τις κανονικές λειτουργίες του σώματος .

Οδηγίες Χρήσης: 

Πάρτε 1 κάψουλα 1 έως 2 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι.

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

________________________________________

Now Foods Rhodiola 500mg 60 Veg Capsules

  • 3% Standardized Extract
  • Helps Body Adapt to Stress of Daily Life*

Rhodiola (Rhodiola rosea) is indigenous to the Arctic and Alpine regions of Europe, Asia and America and has long been used as a tonic by many cultures, including the Ancient Greeks. Rhodiola is generally known as an “adaptogen,” a term which refers to any agent possessing the ability to support the body’s natural capacity to adapt to life’s changing conditions.* NOW® Rhodiola is standardized to 3% total rosavins and 1% salidroside.

Directions: 

Take 1 capsule 1 to 2 times daily on an empty stomach.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts: 

Serving Size: 1 Veg Capsule
Servings Per Container: 60
Amount per Serving% Daily Value
* Daily Value not established.
Rhodiola Extract (Rhodiola rosea) (Root)
   (Standardized to min. 3% Total Rosavins
   and min. 1% Salidroside)
500 mg *

Other Ingredients:  Hypromellose (cellulose capsule), Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate (vegetable source) and Silica.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Rhodiola 500mg 60 Veg Capsules

Now Foods Rhodiola 500mg 60 Veg Capsules

Write a review