Now Foods Panax Ginseng 500mg 100Caps

2024-04-30

733739040121

New product

€17.00

€22.00

Warning: Last items in stock!

-€5.00

Now Foods Panax Ginseng 500mg 100Caps

Οι ρίζες Panax Ginseng που χρησιμοποιούνται στο εν λόγω σκεύασμα είναι ειδικά επιλεγμένες για την υψηλή συγκέντρωση των ginsenoside, τα πιο ενεργά συστατικά στο Ginseng. Το Panax Ginseng της Now Foods περιέχει τυπικό περιεχόμενο ginsenoside, συγκεντρωμένο σε ποσοστό 5% τουλάχιστον.

Οι ginsenosides μελετώνται διεξοδικά, λόγω κάποιων ενδείξεων ότι μπορούν να συμβάλλουν : στην ενίσχυση της μνήμης, στην αντιμετώπιση του διαβήτη, της ανδρικής ανικανότητας, της πρόωρης εκσπερμάτισης, στην αύξηση της αθλητικής απόδοσης και της διάθεσης, στη μείωση των εξάψεων που εμφανίζονται κατά την εμμηνόπαυση, στην αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, της αναιμίας, του σύνδρομου χρόνιας κόπωσης και της ινομυαλγίας. 

Το Panax Ginseng ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, γεγονός που, ενδεχομένως , συμβάλλει στην αύξηση των συμπτωμάτων κάποιων αυτοάνοσων ασθενειών. 

* Σε περίπτωση που πάσχετε από σκλήρυνση κατά πλάκας, λύκο ή ρευματοειδή αρθρίτιδα, να μην καταναλώνετε panax ginseng. Το Panax ginseng περιέχει χημικές ουσίες, τις λεγόμενες ginsenosides , οι οποίες λειτουργούν ως οιστρογόνα. Αν έχετε κάποια πάθηση που μπορεί να επιδεινωθεί με την παρουσία οιστρογόνων, αποφύγετε τη λήψη του. Υψηλές δόσεις του Panax ginseng έχουν συνδεθεί με την αϋπνία και προκαλούν διέγερση σε άτομα με σχιζοφρένεια. Σε περίπτωση που λαμβάνετε χάπια οιστρογόνων, αντιυπερτασικά φάρμακα για το διαβήτη ή φάρμακα που καταστρέφονται ή μεταβολίζονται από το ήπαρ, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. 

Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 2 κάψουλες,  1-2 φορές ημερησίως, όπως απαιτείται. 

______________________________________

Now Foods Panax Ginseng 500mg 100Caps

For more than 2,000 years, the roots of Panax plants have been valued in Chinese herbalism for their invigorating, adaptogenic, and tonic properties.* As a result of its long history of use, Panax ginseng has been studied extensively by modern scientists and it has been found to possess hundreds of compounds, including ginsenosides, phenolics, and saccharides that contribute to its biological activity.

Directions: 

Take 2 capsules 1 to 2 times daily as needed.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts:

Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 50
Amount per Serving% Daily Value
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Total Carbohydrate 1 g < 1%*
Panax Ginseng (Root) 1 g (1,000 mg)

Other Ingredients:  Hypromellose (cellulose capsule), Stearic Acid (vegetable source) and Magnesium Stearate (vegetable source).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Panax Ginseng 500mg 100Caps

Now Foods Panax Ginseng 500mg 100Caps

Write a review