Now Foods Echinacea 400 mg 100 Veg Capsules

2023-06-30

733739046604

New product

€12.00

€15.00

-€3.00

Now Foods Echinacea 400 mg Veg Capsules

Η Echinacea (purple coneflower) χρησιμοποιήθηκε κάποτε ευρέως από τους ντόπιους Αμερικανούς και τώρα χρησιμοποιείται από εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί ολόκληρη τη ρίζα Echinacea, η οποία έχει όλα τα φυσικά συστατικά της στα ποσά που βρίσκονται στη φύση.

Η Echinacea υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα μέσα από μια ποικιλία μηχανισμών που βοηθούν την φαγοκύτωση και την παραγωγή των T-Cell. Τα αποστάγματα είναι τυποποιημένα σε συγκεκριμένα επίπεδα του δείκτη ενώσεων, γνωστά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Παράγωγα του καφεϊκού οξέως (echinacosides), των πολυσακχαρίτων, των πολυακετυλενίων, των αλκυλαμιδών και των φλαβονοειδών, είναι μεταξύ των συστατικών του φυτού αυτού, με γνωστές τις δραστηριότητές τους .

Τα κύρια ενεργά συστατικά της Echinacea είναι τα παράγωγα καφεϊκού οξέως (φαινολικές ενώσεις), τα αλκυλαμίδια  και οι πολυσακχαρίτες. Το κιχορικό οξύ είναι η κύρια φαινολική ένωση στην Εchinacea purpurea, σε μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με την Εchinacea pallida και την Εchinacea angustifolia .

Η NOW Echinacea περιέχει 400 mg της πιο δραστικής μορφής, της Echinacea purpurea. Η Εchinacea purpurea, πλούσια σε κιχορικό οξύ, είναι επίσης γνωστή για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την πρόληψη και θεραπεία φλεγμονωδών και ιογενών ασθενειών, όπως του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης και των χρόνιων λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος .

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν, ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αντιοξειδωτικό κατά των ελευθέρων ριζών για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, της αρθρίτιδας και της γήρανσης .

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε 2 κάψουλες 1 έως 4 φορές την ημέρα, όπως απαιτείται.

ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η συνεχής κατανάλωση αυτού του προϊόντος σε υψηλό επίπεδο για περισσότερο από 2 εβδομάδες κάθε μήνα

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

________________________________________________

Now Foods Echinacea 400 mg Veg Capsules

  • Purpurea Root

Echinacea (purple coneflower) was once widely used by Native Americans and is now used by millions of consumers worldwide. This product utilizes the whole Echinacea root, which has all of its natural components in the amounts found in nature.

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 2 capsules 1 to 4 times daily as needed. Continuous high level consumption of this product for more than 2 weeks of each month is not recommended.

Store in a cool, dry place after opening.

SUPPLEMENTS FACTS

Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 50
Amount per Serving% Daily Value
** Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Total Carbohydrate < 1 g <1%**
Echinacea Root
   (Echinacea purpurea)
800 mg

Other Ingredients:  Hypromellose (cellulose capsule) and Stearic Acid (vegetable source).

Not manufactured with yeast, wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Echinacea 400 mg 100 Veg Capsules

Now Foods Echinacea 400 mg 100 Veg Capsules

Write a review