Now Foods Vitamin E-400 IU, Mixed Tocopherols 50 Softgels

2026-12-30

733739008909

New product

€14.00

€18.00

-€4.00

Now Foods Vitamin E-400 IU 50 Softgels

Η 100% φυσική Ε-400 της NOW, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, απαραίτητο για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι βλαβερά παραπροϊόντα που προκύπτουν από τις διαδικασίες του μεταβολισμού στον οργανισμό και επηρεάζουν τα κύτταρα.

Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη διάσπαση των κορεσμένων λιπαρών οξέων και την ένωσή τους με την βιταμίνη Α, ουσιών αρκετά επιβλαβή για τον οργανισμό. Η βιταμίνη Ε έχει επίσης την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο προλαμβάνοντας τη μετατροπή του σε τοξικά υπεροξείδια. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας των κυτταρικών τοιχωμάτων των σπερματοζωαρίων, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα τους και εμποδίζει την συγκόλλησή τους.

Επίσης κάνει τους μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας μ'αυτόν τον τρόπο την αντοχή και το σφρίγος τους. Προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς στην καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση γιατί εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας την καταστροφική οξείδωση της, η οποία προκαλείται από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Συνεπώς η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα ακόμα συν, στον αγώνα κατά της στεφανιαίας νόσου.

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, ότι η  πολύ έντονη σωματική άσκηση αυξάνει την παραγωγή ελεύθερων ριζών, οπότε η συχνή κατανάλωση αντιοξειδωτικών βιταμινών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα περιορισμένα.

Οδηγίες Χρήσης:

Λαμβάνετε 1 μαλακή κάψουλα, ημερησιώς, με το φαγητό. 

__________________________________

Now Foods Vitamin E-400 IU 50 Softgels

PRODUCT DESCRIPTION

  • Natural

  • With Mixed Tocopherols

Vitamin E is a major antioxidant and the primary defense against lipid peroxidation.* It is particularly important in protecting the body's cells from free radical/oxidative damage.* Cell protection against oxidative damage is achievable with supplemental intakes higher than what is normally consumed in the average diet.*

From the FDA's website: "Some scientific evidence suggests that consumption of antioxidant vitamins may reduce the risk of certain forms of cancer. However, FDA has determined that this evidence is limited and not conclusive."

Suggested Usage:

Take 1 softgel daily with a meal.

 

Supplement Facts

Serving Size: 1 Softgel
Servings Per Container: 50
 Amount per Serving% Daily Value
Vitamin E 400 IU 1333%
  (as unesterified d-alpha Tocopherol plus Mixed    
  Tocopherols: d-beta, d-delta and d-gamma Tocopherol)(Non-GMO)    

 

Other Ingredients: Softgel Capsule (gelatin, water, glycerin) and Organic Extra Virgin Olive Oil.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Vitamin E-400 IU, Mixed Tocopherols 50 Softgels

Now Foods Vitamin E-400 IU, Mixed Tocopherols 50 Softgels

Write a review