5% Nutrition Post Gear 240 Capsules

2025-05-31

850041158501

New product

€45.00

€49.00

-€4.00

5% Nutrition Rich Piana Post Gear PCT Support

Κρατήστε σε ισσοροπία τις ορμόνες σας και κρατήστε τον όγκο σας! Αν είστε σαν πολλούς bodybuilders, που εφαρμόζουν διάφορους επιθετικούς κύκλους συμπληρωμάτων επειδή γνωρίζετε ότι μπορούν να σας οδηγήσουν να κερδίσετε εντυπωσιακά κέρδη σε όγκο και δύναμη, αλλά φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι τίποτε δεν είναι αρκετό και ποτέ δεν μπορείτε να γίνετε τόσο μεγάλοι, τότε το Post Gear είναι το προϊόν σας!

Ακόμα και αν φτάσατε στο επιθυμητό μέγεθος, γνωρίζετε ότι αυτός ο όγκος μπορεί να να εξαφανιστεί, αν δεν χρησιμοποιείτε ένα εξαιρενα εξαφανιστεί αν δεν χρησιμοποιείτε ένα εξαιρετικό PCT!

Πόσο σημαντικό είναι ένα Post Cycle Therapy;

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει μια φόρμουλα Post Cycle Therapy να κρατήσετε τον σκληρά κερδισμένο ωφέλη όγκου σας; Με την γρήγορη αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, η οποία αρχίζει με την επαναφορά της φυσικής σας παραγωγής τεστοστερόνης στο φυσιολογικό καθώς και με την καταπολέμηση των υπερβολικών οιστρογόνων, εμποδίζοντας έτσι τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Επιπλέον, ένα καλό PCT θα πρέπει να υποστηρίζει τη συνολική υγεία του ήπατος σας καθώς επίσης και να αναστέλλει τα επίπεδα κορτιζόλης, της καταστροφικής αντι-καταβολικής ορμόνης.

Πλήρες φόρμουλα PCT 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Post Gear από την Rich Piana 5% Nutrition! Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τους Five Percenters! Το Post Gear διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για την υποστήριξη τεστοστερόνης, τους αναστολείς οιστρογόνων, την υποστήριξη του ήπατος και τη ρύθμιση της κορτιζόλης.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένετε υγιείς και επαναφέρετε τις ορμόνες σας σε ισορροπία, ώστε να διατηρήσετε τα κέρδη σας!

ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Η βιταμίνη D – 125 mcg – έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια ότι έχει πολλά σημαντικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας υποστήριξης της αυξημένης παραγωγής τεστοστερόνης.(1)

Ψευδάργυρος 30 mg, μαγνήσιο 70 mg, βιταμίνη Β6 10,5 mg – ο συνδυασμός αυτών των συστατικών αναφέρεται πιο συχνά ως ZMA και έχει αποδειχθεί ότι προάγει την αύξηση της τεστοστερόνης. Η κύρια μελέτη που υποστηρίζει αυτό διεξήχθη το 2000 χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές NCAA ως υποκείμενα δοκιμής. Σε αυτή τη μελέτη διάρκειας 7 εβδομάδων, οι ερευνητές έδωσαν συμπληρώματα ZMA σε άτομα που ασκούνταν δύο φορές την ημέρα. Στο τέλος της μελέτης, οι ερευνητές διαπίστωσαν σημαντική αύξηση στα επίπεδα τεστοστερόνης. 

ΣΥΜΠΛΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ

D-ασπαρτικό οξύ - 3,120 mg To D-Ασπαρτικό οξύ είναι ένα ενδογενές (το παράγει το ίδιο το σώμα δηλαδή) αμινοξύ το οποίο βρίσκεται στα νεύρα και τους ενδοκρινικούς (παραγωγοί ορμονών) ιστούς .

Συγκαταλέγεται  ανάμεσα στα 20 βασικά δομικά υλικά (πρωτεϊνογενικά αμινοξέα) των πρωτεϊνών. Το L-Ασπαρτικό οξύ χτίζει το μυϊκό ιστό. Σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (εκείνα που παράγουν τις ορμόνες) το L μετατρέπεται σε D-Ασπαρτικό οξύ και η κύρια δουλειά του είναι να αυξάνει με φυσικό τρόπο την ενδογενή τεστοστερόνη. Χρησιμοποιούμε την πλήρη κλινική δόση για βέλτιστα αποτελέσματα.
Τι επίδραση θα έχει κάτι τέτοιο στο σώμα; Ανάμεσα σε άλλες λειτουργίες (δύναμη, αυξημένη λίμπιντο κτλ) το D-Aspartic Acid αυξάνει την ισχύ των μυϊκών συσπάσεων, βοηθάει τις αρτηρίες και άλλους μυς να χαλαρώνουν και ηρεμούν, αυξάνει την έκκριση ινσουλίνης και την λιποδιάλυση. Με άλλα λόγια κάνει τις προπονήσεις ευκολότερες ενώ βοηθάει στην καύση του σωματικού λίπους. 
Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθάει στην παραγωγή φυσικού GABA και ντοπαμίνης λειτουργώντας έτσι ως αντι-καταθλιπτικό. Ενώ τέλος είναι γνωστή η ικανότητά του να αυξάνει τα επίπεδα νιτρικού οξειδίου επιταχύνοντας με αυτό τον τρόπο την αποθεραπεία.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το D-Ασπαρτικό οξύ έχει άμεση επίδραση στην παραγωγή τεστοστερόνης. 

Longjack 300 mg - Η έρευνα δείχνει ότι το Longjack είναι κυρίως ένα προσαρμογόνο, το οποίο σημαίνει ότι βοηθά το σώμα να χειρίζεται το άγχος. Επίσης, βοηθά στην εξισορρόπηση της αναλογίας κορτιζόλης / τεστοστερόνης, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση ενός αναβολικού περιβάλλοντος μετά τον κύκλο. (5) Το Longjack συνεργάζεται με πολλά από τα υπόλοιπα συστατικά που περιέχονται στο Post Gear, όπως το DAA, τον ψευδάργυρο, το μαγνήσιο και τη βιταμίνη D για να πάρει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας σε πλήρη ταχύτητα.

Εκχύλισμα Ajuga Turkestanica – 200 mg – Η τουρκεστερόνη έχει γίνει γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς φυσικούς δημιουργούς μυών. Αυτό γιατί λειτουργεί! Δεν είναι περίεργο που το προσθέσαμε στο Post Gear - θέλαμε την πιο δυνατή φόρμουλα. Τώρα που προσθέσαμε τη δύναμη του συστατικού Τουρκεστερόνη, έχουμε ακριβώς αυτό! Η τουρκεστερόνη διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών, η οποία είναι απαραίτητη μετά από έναν σοβαρό κύκλο συμπληρωμάτων. Γιατί; Επειδή μετά τον κύκλο, τα κέρδη σας σταματούν. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να τονώσετε τα κέρδη μέσω της πρωτεϊνοσύνθεσης. Η τουρκεστερόνη υποστηρίζει επίσης αυξημένη δύναμη. αν αυτό δεν είναι αρκετό, έχει επίσης αντικαταβολικά οφέλη.(4,5,6)

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Οιστρογόνων

Brassaiopsis Glomerulata 500 mg -Αυτό το καινοτόμο συστατικό είναι στην πραγματικότητα ένα δέντρο που προέρχεται από το Βιετνάμ με εκτεταμένη φαρμακευτική χρήση για την ανακούφιση του πόνου. Περιέχει επίσης αρκετούς αναστολείς αρωματάσης που παρουσιάζουν καλή δυνατότητα αναστολής των οιστρογόνων. 

DIM 300 mg  - Επίσης γνωστό ως δινδολυλμεθάνιο, αυτό το συστατικό είναι ένα από τα συστατικά που αποτελούν την ινδολο-3-καρβινόλη και προέρχεται από λαχανικά όπως το μπρόκολο, το λάχανο και το κουνουπίδι. Η ινδολο-3-καρβινόλη βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς ορμονικής ισορροπίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, υποστηρίζοντας έτσι την υγεία του στήθους, του προστάτη και ούτω καθεξής αναπαραγωγικώμ οργάνων. Επίσης επηρεάζει θετικά τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του ήπατος και προάγει την κανονική κυτταρική αναπαραγωγή.

Το DIM δεν είναι τόσο ένας αναστολέας των οιστρογόνων όσο είναι ένας ρυθμιστής του μεταβολισμού των οιστρογόνων - με αυτόν τον τρόπο βοηθά στην ισορροπία των οιστρογόνων. Ένας τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι η παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. Το DIM συνεργάζεται συνεργικά με το Brassaiopsis για να διατηρήσει τα οιστρογόνα υπό έλεγχο.

Stinging Nettle 300 mgΕπίσης γνωστό ως Urtica Dioica,  συχνά γνωστή ως τσουκνίδα, το φυτό αυτό έχει μακρά ιστορία παραδοσιακής ιατρικής χρήσης ως ανακούφιση πόνου, μεταξύ άλλων ιατρικών προβλημάτων. Το Stinging Nettle περιέχει το δραστικό συστατικό 3,4-Divanillytetrahydrofuran, το οποίο είναι μια λιγνάνη που έχει προταθεί να αυξήσει τα επίπεδα ελεύθερης ή χρησιμοποιήσιμης τεστοστερόνης, την ποσότητα τεστοστερόνης που επιτρέπει στο σώμα να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μυών. Η ρίζα της τσουκνίδας επηρεάζει τις ορμόνες και τις πρωτεϊνες που μεταφέρουν ορμόνες (τεστοστερόνη, οιστρογόνα) στο ανθρώπινο σώμα. Έτσι εξηγείται και η συμβολή της τσουκνίδας στη βελτίωση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Acacetin – 50 mg – Αυτό το συστατικό προέρχεται από το Damiana και πιστεύεται ότι αναστέλλει την αρωματάση, ένα ουσιαστικό μέρος της σύνθεσης των οιστρογόνων. Το Acacetin λειτουργεί συνεργικά με το Brassaiopsis και το DIM για να διατηρεί τα επίπεδα των οιστρογόνων υπό έλεγχο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΚΩΤΙΟΥ

Γαϊδουράγκαθο 200 mgΈνα από τα πιο δημοφιλή βότανα στην αγορά, αυτό το βότανο υποστηρίζει την υγεία του ήπατος. Στην πραγματικότητα, το γαϊδουράγκαθο περιέχεται  εδώ και αιώνες σε παραδοσιακά φάρμακα ως γενικό τονωτικό για τη συνολική λειτουργία του ήπατος.

Αγκινάρα 50 mg Η αγκινάρα έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, την έχουμε συμπεριλάβει στο Post Gear για να δουλέψουμε συνεργιστικά με το γαϊδουράγκαθο για να υποστηρίξουμε την κανονική υγεία και λειτουργία του ήπατος.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

AstraGin® – 25 mg – Αυτό το 100% φυτικό συστατικό αποτελείται από Εκχύλισμα ρίζας Astragalus, εκχύλισμα ρίζας San-qi Ginseng. πιο γνωστό ως AstraGin® είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, 100% φυσική ένωση που αυξάνει την απορρόφηση πολλών ζωτικών θρεπτικών συστατικών και προωθεί ένα υγιές περιβάλλον στο έντερο. Υποστηρίζει την αύξηση άλιπης μυϊκής μάζας, ενισχύει την αθλητική απόδοση, Προώθηση υψηλότερων επιπέδων μιτοχονδριακού ATP

Δεν Υπάρχει Καμία Σύγκριση

Οδηγίες Χρήσης :

Με βάση τη συνιστώμενη δοσολογία των 8 κάψουλων, σας προτείνουμε 4 κάψουλες του Post Gear με το πρωινό και άλλες 4 κάψουλες με το δείπνο.

____________________________________________

5% Nutrition Rich Piana Post Gear PCT Support

POST GEAR PCT SUPPORT: LEGENDARY SERIES

Balance Your Hormones – Keep Your Gains. If you’re like many hardcore bodybuilders, you consistently implement aggressive supplement cycles because you know they can lead to impressive gains in size and strength – and you can never be big enough, right?

KEEP YOUR HARD-EARNED GAINS WITH POST GEAR® PCT SUPPORT, NOW FEATURING TURKESTERONE

If you're like many hardcore bodybuilders, you consistently implement aggressive supplement cycles because you know they can lead to impressive gains in size and strength. And let’s face it, you can never be big enough, right!? After a serious supplement cycle, you look in the mirror and see a freak looking back. But beware, if you don’t balance those gains with the proper PCT support, your hard work might disappear! Enter Post Gear® for PCT Support now featuring the powerful ingredient Turkesterone.

Why PCT Support Matters

How does a Post Cycle Therapy formula help you keep your hard-earned gains? By restoring hormonal balance quickly, a PCT helps bring your natural testosterone production back to normal and combat excess estrogen, thereby blocking any estrogen-related side effects. Additionally, a good PCT should support your liver's overall health and inhibit cortisol levels, the destructive anti-catabolic hormone.

The Ultimate PCT Forumla

Where can you get a complete PCT formula covering all these requirements? There's no other choice than Post Gear® by 5% Nutrition! Now, featuring a formula supercharged with Turkesterone, Post Gear® has everything you need for the most effective post-cycle therapy program, including testosterone support, estrogen inhibitors, liver support, and cortisol regulation. That means you stay healthy and bring your hormones back into balance so you can keep your gains. 

ONLY INGREDIENTS THAT WORK

Vitamin D – 125 mcg – has been shown in recent years to have several significant benefits, including the ability to support increased testosterone production.(1)

Zinc 30 mg, Magnesium 70 mg, Vitamin B6 10.5 mg – the combination of these ingredients is more commonly referred to as ZMA and has been shown to promote increases in testosterone. The primary study that backs this up was conducted in 2000 using NCAA football players as test subjects. In this 7-week-long study, researchers gave ZMA supplements to test subjects working out twice daily. At the end of the study, researchers found a significant increase in the test subjects' testosterone levels.

TESTOSTERONE BOOSTING COMPLEX

D-Aspartic Acid – 3,120 mg – This proven natural testosterone booster will quickly get your test levels back on track by using the full clinical dose for optimal results. DAA is one of the most effective natural test boosters available, with clinical research backing its effectiveness. One study shows an increase in natural test levels by 40% in just 12 days, which is precisely what you need when you're getting your hormones back to normal.(2)

Longjack Extract – 300 mg – Research Research shows that Longjack is an adaptogen that helps the body deal with general day-to-day stress. Longjack helps balance the cortisol-to-testosterone ratio essential to maintaining an anabolic environment post-cycle.(3) Longjack works synergistically with many other ingredients in Post Gear®, such as DAA, Zinc, Magnesium, and Vitamin D, to get your test levels back to full speed.

Ajuga Turkestanica Extract – 200 mg – Turkesterone has quickly become one of the most popular natural muscle builders. That’s because it works! No wonder we added it to Post Gear - we wanted the most potent formula possible. Now that we’ve added the power of the ingredient Turkesterone, we have just that! Turkesterone stimulates protein synthesis, which is essential following a serious supplement cycle. Why? Because post-cycle, your gains come to a halt. One of the best things you can do is stimulate gains through protein synthesis. Turkesterone also supports increased strength; if that’s not enough, it also has anti-catabolic benefits.(4,5,6)

ESTROGEN CONTROL COMPLEX

Brassaiopsis Glomerulata – 500 mg – This innovative ingredient is a tree that originates in Vietnam with a long history of traditional use. It contains several aromatase inhibitors that show good estrogen inhibition potential.(7)

DIM – 300 mg – Also known as Diindolylmethane, this ingredient is one of the components that make up Indole-3-Carbinol and originates in such vegetables as broccoli, kale, and cauliflower.

It is a regulator of estrogen metabolism that helps keep estrogen levels in balance. It does this by preventing the conversion of testosterone into estrogen.(8) DIM works synergistically with Brassaiopsis Glomerulata to keep the estrogen under control.

Stinging Nettle – 300 mg – Also known as Urtica Dioica, this plant has a long history of traditional use. Stinging Nettle contains the active ingredient 3,4-Divanillyltetrahydrofuran, a lignan suggested to increase levels of free, or usable, testosterone, which is the amount of testosterone the body allows to be used for muscle growth.(9)

Acacetin – 50 mg – This ingredient originates from Damiana and is thought to inhibit aromatase, an essential part of estrogen synthesis. Acacetin works synergistically with Brassaiopsis and DIM to keep estrogen levels under control.

LIVER SUPPORT COMPLEX

Milk Thistle Extract – 200 mg – One of the most popular herbs on the market, this herb supports liver health. Milk Thistle has been used for centuries as a general tonic for overall liver function.

Artichoke Leaf Extract – 50 mg – Artichoke has a wide range of benefits. We've included it in Post Gear® to work synergistically with Milk Thistle to support normal liver health and function.

ABSORPTION

AstraGin® – 25 mg – This 100% plant-based ingredient consists of Astragalus membranaceous and Panax Notoginseng. This impressive patented ingredient increases the absorption of the nutrients in Post Gear. Absorption is everything, right?(10)

Directions :

Based on a the recommended serving size of 8 capsules, we suggest taking 4 capsules of Post Gear with breakfast and the other 4 capsules with dinner.

Supplements Facts

Serving Size:8 Capsules

Serving Per Container: 30

Amount Per Serving  % Daily Value
Vitamin D (as cholecalciferol) 125 mcg 625%
Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate) 20 mcg 133%
Vitamin B-6 (as pyridoxine-5'-phosphate monohydrate) 10.5 mg 618%
Magnesium (as magnesium carbonate) 70 mg 17%
Zinc (as zinc citrate) 30 mg 273%

TESTOSTERONE BOOSTING COMPLEX†
D-Aspartic Acid 3,120 mg **
Longjack Extract (Eurycoma longifolia)(root) 300 mg **
Ajuga Turkestanica Extract (whole herb) 200 mg **

ESTROGEN CONTROL COMPLEX†
Brassaiopsis Glomerulata 500 mg **
3,3'-Diindolylmethane (DIM) 300 mg **
Stinging Nettles (Urtica dioica)(leaf) 300 mg **
Acacetin 50 mg **

LIVER SUPPORT COMPLEX†
Milk Thistle Extract 80% (Silybum marianum)(seeds) 200 mg **
Artichoke Leaf Extract Cynarine 5% (Cynara scolymus L.) 50 mg **

ABSORPTION†
AstraGin® (Astragalus membranaceus & Panax notoginseng root extracts) 25 mg **

*Percent Daily Value based on a 2,000 calorie diet
**Percent Daily Value not established
Other Ingredients: Capsule (Gelatin), Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate



No customer reviews for the moment.

Write a review

5% Nutrition Post Gear 240 Capsules

5% Nutrition Post Gear 240 Capsules

Write a review

Related Products