Now Foods Horny Goat Weed Extract 750 mg 90 Tablets

2027-08-30

733739047588

New product

€26.00

€30.00

-€4.00

Now Foods Horny Goat Weed Extract 750 mg 90 Tablets

  • Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες
  • Συν 150 mg ρίζας Maca
  • Νέες Οβάλ Ταμπλέτες

Το Horny Goat Weed είναι ένα καλλωπιστικό φυτό που έχει επίσης μακρά ιστορία παραδοσιακής χρήσης στην κινεζική βοτανολογία. Στην Κίνα, το Horny Goat Weed ονομάζεται yin yang huo επειδή είναι τονωτικό για το θηλυκό (yin) και το αρσενικό (yang). Το Epimedium θεωρήθηκε ότι «τονίζει την πύλη της ζωής» - ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στη «ζωτική ενέργεια» στους άνδρες. 

Το μαγικό συστατικό του Epimedium- macun,  είναι το φυτό επιμήδιο. Ένα αφροδισιακό βότανο που από τη μια προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χημικού μπλε χαπιού και από την άλλη απαλλάσσει από το άγχος του κινδύνου και τις πιθανές παρενέργειες που προκαλούν τα χημικά σκευάσματα. Το επιμήδιο είναι ένα βότανο που στα κινεζικά ονομάζεται Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ.

Οι φλεγματικοί Άγγλοι το ονομάζουν για ευνόητους λόγους Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου».Το αφροδισιακό αυτό βότανο καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη ερωτική συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του.

Το Επιμήδιο αποτελεί ενδημι­κό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται όχι μόνο ως αφροδισιακό αλλά και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το βότανο χορηγείται και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται για την αύξηση των σπερματοζωαρίων και για μεγαλύτερη ερωτική ικανοποίηση, ενώ στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, αλλά και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Μπορεί να ακούγεται λίγο αστείο, αλλά το Horny Goat Weed κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του - και όχι μόνο για τις κατσίκες! Αυτό το αξιοσημείωτο βότανο συνιστάται εδώ και αιώνες από Κινέζους βοτανολόγους ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να τροφοδοτήσει τα πάθη τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Το NOW® Horny Goat Weed Extract συνδυάζεται με τη Maca, ένα άλλο βότανο γνωστό για τις τονωτικές του ιδιότητες, για να ανεβάσει τη ζέστη στην ερωτική σας ζωή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

  • Αναστέλλει PDE-5 ένζυμο & αυξάνει μονοξείδιο του αζώτου
  • Ενισχύει την ανδρική & γυναικεία λίμπιντο
  • Υποστηρίζει την στυτική λειτουργία & απόδοση

Προτεινόμενη χρήση:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα με φαγητό και νερό.

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα, πάρτε 1 ταμπλέτα 60-90 λεπτά πριν από τη δραστηριότητα.

Σε αυτό το προϊόν ενδέχεται να υπάρχουν φυσικές χρωματικές διαφορές.

Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

Παρακαλώ ανακυκλώστε.

____________________________________________

Now Foods Horny Goat Weed Extract 750 mg 90 Tablets

  • Suitable for Men and Women
  • Plus 150 mg of Maca Root
  • New Oval Tablets

Horny Goat Weed is an ornamental plant that also has a long history of traditional use in Chinese herbalism. In China, Horny Goat Weed is called yin yang huo because it is a tonic for the female (yin) and the male (yang). Epimedium was thought to "tonify life's gate" - a term used to refer to the "vital energy" in men. NOW® Horny Goat Weed Extract is combined with Maca, another herb known for its tonifying properties.*

Natural color variation may occur in this product.

Suggested Usage: 

Take 1 tablet daily, preferably with a meal.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 1

Serving Per Container: 90

DescriptionAmount per Serving% Daily Value

Epimedium Extract (Horny Goat Weed)(Aerial Parts/Leaf) (min. 3% Icariin)

750 mg

Daily Value not established.

Maca (Lepidium meyenii) (Root)

150 mg

Daily Value not established.

*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.
Daily Value not established.

Other Ingredients: Cellulose, Croscarmellose Sodium, Stearic Acid (vegetable source), Silica, Magnesium Stearate (vegetable source) and Vegetarian Coating.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Horny Goat Weed Extract 750 mg 90 Tablets

Now Foods Horny Goat Weed Extract 750 mg 90 Tablets

Write a review

Related Products