Now Foods Super Enzymes 90 Tablets

2026-02-28

733739029607

New product

€23.00

€25.00

-€2.00

Now Foods Super Enzymes 90 Tablets

Ιδανικός συνδυασμός ενζύμων, βρωμελαΐνης, εκχυλίσματος από χολή βοδιού, παγκρεατίνης και παπαΐνης, ο οποίος υποβοηθά τη διαδικασία της πέψης και την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών, αφού είναι ικανός να διασπά μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λιπών και να διοχετεύει τα θρεπτικά συστατικά τους σε όλο το σώμα.

Είναι ιδανικό για:

  • Άτομα που έχουν ευαισθησία στο γαστρεντερικό & πεπτικό σύστημα
  • Άτομα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Όσους λαμβάνουν αντιβιοτικά και αντισυλληπτικά

Συστατικά & οφέλη

  • Η βρωμελαΐνη είναι ένα πεπτικό ένζυμο πρωτεϊνών που διασπά τις πρωτεΐνες του κρέατος που προέρχονται από μυώδη ζώα, καθιστώντας τη διαδικασία της πέψη τους ευκολότερη, ανακουφίζοντας από το κοιλιακό άλγος.
  • Το εκχύλισμα από χολή βοδιού ενισχύει τη διάσπαση της χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τα επίπεδά της. Επιπλέον, συμβάλλει στην απορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών, όπως είναι οι βιταμίνες  A, D, E και Κ.
  • Η παγκρεατίνη είναι ένα εκχύλισμα του παγκρέατος που περιέχει τα παγκρεατικά ένζυμα, τα οποία ενισχύουν τη διαδικασία πέψης των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Η χρήση της παγκρεατίνης, υπό μορφήν συμπληρώματος, συνιστάται από τους γιατρούς μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα κατά τη διαδικασία της πέψης των παραπάνω συστατικών, και το οποίο προκύπτει από την ανεπαρκή παραγωγή των παγκρεατικών ενζύμων.
  • Η παπαΐνη αποτελεί το πλέον μελετημένο ένζυμο και λαμβάνεται από το φρούτο της παπάγιας. Το εν λόγω ένζυμο έχει την ικανότητα να διασπά τις πρωτεΐνες και να βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζει τις τροφές. Η παπαΐνη χαρακτηρίζεται από την ήπια και καταπραϋντική της δράση για το στομάχι και είναι πολύ χρήσιμη ως προς την ενίσχυση της πέψης των πρωτεϊνών. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις δυσπεψίας, μετεωρισμού, αερίων και άλλων διαταραχών του γαστροπεπτικού συστήματος.
  • Η Πεψίνη, (pepsin), είναι ένα ένζυμο που εκκρίνεται σε αδρανή μορφή γνωστή ως πεψινογόνο από κύρια ή πεπτικά κύτταρα των γαστρικών βοθρίων του στομάχου των σπονδυλωτών.
    To πεψινογόνο μέσα σε όξινο περιβάλλον δραστηριοποιείται σε πεψίνη όπου και διασπά τις πρωτεΐνες σε βραχείες αλυσίδες πολυπεπτιδίων, οι οποίες και στη συνέχεια διασπώνται από τις πεπτιδάσες.

Χωρίς: σιτάρι, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, ψάρια, οστρακοειδή ή ξηρούς καρπούς. 

Οδηγίες Χρήσης: 

1 ταμπλέτα με κάθε γεύμα. 

Now Foods Super Enzymes 90 Tablets

  • Breaks down Fats, Carbs & Protein*
  • Optimizes Nutrient Availability*

NOW® Super Enzymes is a comprehensive blend of enzymes that supports healthy digestion.* Formulated with Bromelain, Ox Bile, Pancreatin and Papain, Super Enzymes helps to optimize the breakdown of fats, carbohydrates and protein.*

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 1 tablet with a meal.

Supplements Facts

Serving Size: 1 Tablet
Servings Per Container: 90
Amount per Serving% Daily Value
* Daily Value not established.
Calcium (from Calcium Carbonate) 20 mg
Betaine HCl 200 mg *
Ox Bile Extract (min. 45% Total Cholic Acids) 100 mg *
Papaya Fruit Powder 45 mg *

Enzyme Blend:
Pancreatin 10X
Supplying:

Amylase 20,000 USP Units †
Protease 20,000 USP Units †
Lipase 1,600 USP Units †

182 mg


 
*


 
Bromelain (from Pineapple) 120 GDU *
Pepsin 500,000 FCC Pepsin Units *
Papain (from Papaya)  100,000 FCC PU *
Cellulase  10 FCC CU *

Other Ingredients:  

Cellulose, Silica, Stearic Acid (vegetable source), Magnesium Stearate (vegetable source), Croscarmellose Sodium and Pharmaceutical Glaze. Contains sulfites.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Super Enzymes 90 Tablets

Now Foods Super Enzymes 90 Tablets

Write a review