Now Foods Psyllium Husk Powder Unflavored 340g

2026-03-31

733739059758

New product

€19.00

€25.00

-€6.00

Now Foods Psyllium Husk Powder Unflavored 340g

  • Εξαιρετική πηγή από διαλυτές φυτικές ίνες 
  • Υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία 
  • Βοηθά στη διατήρηση της Τακτικότητας 
  • Ένα Συμπλήρωμα Διατροφής ιδανικό και για χορτοφάγους

ΨύλλιοOι φλούδες και τα σπέρματα του βοτάνου αυτού είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι σπόροι του ψύλλιου περιέχουν μια κολλώδη βλέννα, που αποφορά το νερό και μετατρέπεται σε ζελέ. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να απορροφήσει την περίσσεια υγρών στο έντερο και ως εκ τούτου να σταματήσει τη διάρροια. Αυτή η μορφή ζελέ αποτρέπει, επίσης, την δυσκοιλιότητα, αφού δρα σαν μαλακτικό των κοπράνων και αυξάνει τον όγκο τους διεγείροντας τις κινήσεις του εντέρου. Αυτή η τάση του να μαλακώνει τα κόπρανα βοηθά, επίσης, στην ανακούφιση από τον πόνο και την αιμορραγία που προκαλείται από τις αιμορροΐδες.

Οπως και όλες οι άλλες τροφές που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, το ψύλλιο βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης. Συμπεριλάβετε το ψύλλιο στη διατροφή σας σε τακτική βάση και θα σάς προστατέψει από την καρδιακή νόσο και τα εγκεφαλικά επεισόδια που προκαλούνται από την απόφραξη των αρτηριών. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόλις 1 κουταλάκι του γλυκού ψύλλιο σε καθημερινή βάση μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη.

Στις ΗΠΑ, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει δώσει κατευθυντήριες γραμμές, κάθε τρόφιμο που περιέχει 1,7 γρ. ψύλλιου να επισημαίνεται στις ετικέτες ως υγιές για την καρδιά. Εργαστηριακές μελέτες έχουν δείξει, επίσης, ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Με όλες τις παραπάνω ιδιότητες, το ψύλλιο, σε συνδυασμό με την ιδιότητά του να μετατρέπεται σε ζελέ μεγεθύνοντας το αρχικό του σχήμα και αποκτώντας όγκο όταν βρεθεί ανάμεσα στα υγρά του πεπτικού συστήματος, είναι λογικό να θεωρείται κατάλληλο για αδυνάτισμα.

Το ψύλλιο είναι, επίσης, συστατικό σε μια σειρά καθαρτικών ποτών. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε σπόρους και να τους καταναλώνετε. Ενα κουταλάκι του γλυκού 1-2 φορές την ημέρα σας κρατάει τακτικούς σε ό,τι αφορά την τουαλέτα. Θα πρέπει, ωστόσο, να είστε βέβαιοι πως έχετε καταναλώσει αρκετό νερό για να μετατραπούν οι σπόροι σε βλέννα.

Οδηγίες Χρήσης:

Ως συμπλήρωμα διατροφής, αναμείξτε 1 κουταλάκι καθημερινά σε νερό ή χυμό και καταναλώστε αμέσως. Φροντίστε να πίνετε άφθονΑ επιπλέον υγρά όλη την ημέρα.

Ξεκινήστε με μικρότερη ποσ'οτητα και να αυξήστε σταδιακά κατά τη διάρκεια των εβδομάδων.

Now Foods Psyllium Husk Powder Unflavored 340g

  • Excellent Source of Fiber

Soluble fiber from foods such as psyllium seed husks, as part of a diet low in saturated fat and cholesterol, may reduce the risk of heart disease. A serving of psyllium husk powder supplies 6 grams of the 7 grams soluble fiber necessary per day to have this effect.

Directions:

Vigorously mix 1 level tablespoon daily into at least 12 oz. of water or juice and consume immediately. Be sure to drink plenty of additional fluids throughout the day. Start with smaller amounts and gradually increase over several weeks.

Serving Size: 1 level tbsp (9g)
Servings Per Container: About 38
Amount per Serving% Daily Value
Not a significant source of saturated fat, trans fat, cholesterol, total sugars, added sugars, vitamin D, and calcium.
Calories 30 ††
Total Fat 0g 0%
Sodium 10mg <1%
Total Carbohydrate 8g 3%
   Dietary Fiber 7g 25%
      Soluble Fiber 6g  
      Insoluble Fiber 1g  
Protein 0g  
Iron 1.5mg 8%
Potassium 87mg 2%

Ingredient: Psyllium Husk Powder (Husk/Seed).

Soluble fiber from foods such as psyllium seed husks, as part of a diet low in saturated fat and cholesterol, may reduce the risk of heart disease. A serving of psyllium husk powder supplies 6 grams of the 7 grams soluble fiber necessary per day to have this effect.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Psyllium Husk Powder Unflavored 340g

Now Foods Psyllium Husk Powder Unflavored 340g

Write a review