Kaged Muscle Pre-Kaged 638g

2019-07-31

New product

€45.00

€50.00

-€5.00

Kaged Muscle Pre-Kaged 621g      

  ΠΡΟΕΞΑΣΚΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

PRE-KAGED™ - Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο στη αγορά αθλητικών συμπληρωμάτων όπως αυτό. ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ

Πριν περίπου 7 χρόνια, όταν ο Kris Gethin άρχισε να δοκιμάζει άλλα προ-εξασκητικά συμπληρώματα της αγοράς αντιλήφθηκε ό,τι για να αποκτήσει τις καλύτερες επιδόσεις και τα αποτελέσματα που θα ήταν οφέλημα για την υγεία του, θα έπρεπε να  αναμιγνύει μεμονωμένα συστατικά στις δοσολογίες που ήξερε ό,τι θα ήταν αποτελεσματικές για τον ίδιο.  
Χρόνια αργότερα, είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε αναπτύξει, πατενταρισμένα και πλήρως δοκιμασμένα συστατικά σε ένα συμπλήρωμα για να δημιουργήσουμε το πιο απίστευτο προ-εξασκητικό συμπλήρωμα για τις πιο απίστευτες προπονήσεις.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

'Οταν παίρνετε το PRE-KAGED™ κάτι συμβαίνει. Μια μερίδα…προσθέτε νερό … ανακατέψτε ή ανακινήστε…πιείτε…και 15 – 20 λεπτά αργότερα…ΚΑΤΙ συμβαίνει!

Θα αυξήσει την εγρήγορσή σας και θα ενισχύσει την απόδοση αντοχής για να σας βοηθήσει  να ΣΥΝΤΡΙΨΕΤΕ τις προηγούμενες προπονητικές σας επιδόσεις.  

Το PRE-KAGED ™ παρασκευάστηκε με πρωτοποριακά, υψηλής ποιότητας συστατικά. Δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει ως τώρα!

Η Διαφορά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ~                                                  

Στο Kaged Muscle ™ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, δεν ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ. Τα προϊόντα μας βασίζονται σε δοκιμασμένες κλινικές μελέτες, ΔΕΝ επανερμηνεύεται η επιστήμη που είναι βασισμένη απλά στα συστατικά.

Η Kaged Muscle ™ έχει συνεργαστεί με αξιόπιστους και πρωτοποριακούς κατασκευαστές συστατικών όπως τα BetaPower®, Carnosyn®, Prohydrolase®, SPECTRA ™ και PurCaf ™, τα οποία ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια για έρευνα, δοκιμές και ασφάλεια για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά σας στο γυμναστήριο. 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα που υποστηρίζονται πραγματικά από την επιστήμη. Έχουμε δοκιμάσει όλα αυτά τα προϊόντα στο εργαστήριο και στο γυμναστήριο.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ

ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 

Το Pre-Kaged™ περιέχει μόνο υψηλότερης ποιότητας συστατικά που είναι ασφαλή και υποστηρίζονται από πραγματική έρευνα.

Γιατί το pre-KAGED ™ έχει 274 mg καφεΐνης και όχι 300 mg ή 350 mg όπως άλλα προ-εξασκητικά συμπληρώματα?

Μέσα από έντονες δοκιμές έρευνας και ανάπτυξης, οι επιστήμονες του Kaged Muscle ανακάλυψαν ότι όταν η καφεΐνη υπερβαίνει τα 275 mg, μπορεί να προκαλέσει άγχος και να μειώσει την επίδραση της παραγωγής νιτρικού οξειδίου.

Βρίσκοντας την τέλεια ισορροπία PurCaf ™  η καφεΐνη στο Kaged Muscle ™ παρέχει ένα εξαιρετικό μείγμα ενέργειας και εστίασης.

Στόχος μας ήταν να κατασκευάσουμε την καλύτερη προ-εξασκητική φόρμουλα που κυκλοφορεί στην αγορά, και όχι να σας παρέχουμε ακόμη ένα διεγερτικό κόκτειλ που θα σας κρατάει ξάγρυπνους το βράδυ μετρώντας προβατάκια μέχρι να σας πάρει ο ύπνος. 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΣΤΟ PRE-KAGED ™

❌ Αποκλειστικά MICROPURE™ BCAAs 3.5γρ με αποδεδειγμένη αναλογία 2:1:1 για να βοηθήσουν τους σκελετικούς μύες. Τα MICROPURE™ αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, κατασκευάζονται με μια πατενταρισμένη τεχνολογία που μεγιστοποιεί την απορρόφηση και την διαλυτότητα. 

Η λευκίνη είναι ένα απο τα βασικά αμινοξέα της διακλαδισμένης αλυσίδας και έχει αποδειχθεί ως το πιο σημαντικό αμινοξύ για την μεγιστοποίηση της πρωτεϊνοσύνθεσης στους μυς. 

❌Η L-Citrulline παρέχει την πιο καθαρή φυσική μορφή υποστήριξης μονοξειδίου του αζώτου. Η κιτρουλίνη αποτελεί πρόδρομο και έναν από τους τρόπους σύνθεσης της αργινίνης μέσω του κύκλου Κιτρουλίνης - Νιτρικού Οξειδίου (The Citrulline - NO Cycle)

Ως εκ τούτου έχει αγγειοδιασταλτική δράση και συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος στους μυς , στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και μεταφορά των θρεπτικών συστατικών. Επίσης αποτελώντας πρόδρομο αμινοξύ για την σύνθεση της αργινίνης , συμβάλλει εμμέσως στην σύνθεση του κολλαγόνου και στην δημιουργία νέων κυττάρων στα οστά και στους τένοντες.

H Βήτα Αλανίνη μπορεί να σας βοηθήσει να μπλοκάρετε την κόπωση αποτρέποντας την υπερβολικά γρήγορη συσσώρευση του γαλακτικού οξέος στους σκελετικούς μύες- πράγμα που σημαίνει περισσότερες επαναλήψεις.

Με τη βήτα αλανίνη που περιλαμβάνεται σε μια αποτελεσματική δοσολογία 1600mg, θα αισθανθείτε ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα.

❌ Πατενταρισμένη κρεατίνη HCl είναι εξαιρετικά καθαρή υδροχλωρική κρεατίνη (HCl).

- Δεν χρειάζεται φάση φόρτωσης ή παύση στην χρήσης της

- Συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα cGMP *

- Κατασκευάζεται από την VIREO SYSTEMS και προστατεύεται από τις ακόλουθες ευρεσιτεχνίες:

 • 8,962,685

 • 8,354,450

 • 8,026,385

 • 7,608,641

❌ Κερσετίνη (Quercetin) ανήκει στην οικογένεια των φλαβονοειδών, τα οποία αποτελούν ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες . Οι ελεύθερες ρίζες βλάπτουν τις κυτταρικές μεμβράνες, παραβιάζουν το DNA και παίζουν καθοριστικό ρόλο για την υγεία.  

❌ Το SPECTRA ™ είναι ένας συνδυασμός για το πώς τα φρούτα, τα λαχανικά και τα βότανα αλληλεπιδρούν θετικά και επηρεάζουν τις φυσιολογικές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα.

❌ Το νερό καρύδας είναι μια από τις σούπερ τροφές της φύσης που έχει ηλεκτρολύτες και ανόργανα συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση του σώματος. Το νερό καρύδας που περίεχεται παρασκευάζεται προσεκτικά και λυοφιλιέται στην όμορφη χώρα του Μπαλί αποκλειστικά για το Kaged Muscle ™.

❌ Η ταυρίνη επεκτείνει το όγκο των μυϊκών κυττάρων, ενώ αυξάνει την  ενέργεια στους μύες και συνεπώς τη διάρκεια της άσκησης. Έρευνα έχει δείξει ότι ταυρίνη δρα ως αντιοξειδωτικό στο σώμα και βελτιώνει την πνευματική συγκέντρωση και την απόδοση.

❌  Η L-τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ και είναι πρόδρομος των νευροδιαβιβαστών κατεχολαμίνης, συμπεριλαμβανομένων των L-dopa, της ντοπαμίνης, της επινεφρίνης και της νορεπινεφρίνης. Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές είναι υπεύθυνοι για την υποστήριξη της συναισθηματικής ευεξίας και της ψυχικής λειτουργίας. Η Τυροσίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της υγιούς λειτουργίας των νευροδιαβιβαστών. 

❌  Η βιταμίνη Β-12 υποστηρίζει τον ενεργειακό μεταβολισμό και συμβάλλει στην υγεία του νευρικού συστήματος. * Επιπλέον, το Β-12 είναι σημαντική για την υγεία της καρδιάς και τον φυσιολογικό σχηματισμό αιμοκυττάρων στο σώμα.

❌  Η μεθυλοκοβαλαμίνη είναι η μορφή βιταμίνης Β-12 που δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Σε μερικούς ανθρώπους, το συκώτι μπορεί να μην μετατρέψει την κυανοκοβαλαμίνη, την κοινή συμπληρωματική μορφή του Β-12, σε επαρκείς ποσότητες μεθυλοκοβαλαμίνης που απαιτούνται για σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. 

❌  PurCAF™ είναι ένα εξαιρετικό βιολογικό πιστοποιημένο, 90% καθαρό εκχύλισμα καφεΐνης που παράγεται από πράσινους κόκκους καφέ που εκχυλίζονται με νερό, διατηρώντας παράλληλα την φυσικότητα του. 

Αυτό που καθιστά το PRE-KAGED ™ πέρα από τον ανταγωνισμό είναι η προσοχή στη λεπτομέρια που πηγάζει από την προμήθεια των αγνότερων συστατικών του κόσμου.

✔ Πατενταρισμένα Συστατικά Αποκλειστικά για το Kaged Muscle ™

✔ Αποκλειστική τεχνολογία φυσικών γεύσεων

✔ Ιδιόκτητη διαδικασία παραγωγής

Οδηγίες Χρήσης: 

Αναμιγνύεται μια μεζούρα με 200-400ml νερου και πίνετε 30-45 λεπτά πριν από την άσκηση.

Kris Gethin
Kaged Muscle Pre-Kaged 621g      

  PRE-WORKOUT PRIMER  

PRE-KAGED™ - There’s absolutely nothing else like it on the sports supplement market. NOTHING!

ONE PRODUCT TO
DOMINATE THEM ALL

Around 7 years ago, when Kris Gethin began testing other brands for safety, purity, and performance, it quickly dawned on him that he would have to mix my own single fill ingredients in the doses he knew were effective to gain better performance and results that would only benefit to health. Years later, we are lucky enough to have developed patented and fully tested ingredients in one supplement to create the most unbelievable Pre-Workout that’s created some of the most unbelievable workouts.

                          NOTHING ELSE COMES CLOSE                          

When you take PRE-KAGED™ something happens. You scoop…add water… shake or stir…drink…then 15 – 20 minutes later…IT happens.

It will energize your brain and shock your muscles into anabolic overdrive to help you crush personal records and workout plateaus.

We have always considered the mind-to-muscle connection the secret weapon. When you can tap into adrenaline, focus, energy, and positive aggression, you’re on the path to success. When you couple this with prolonged, physical intensity, you’re able to achieve goals and destroy personal records.

GET MORE FROM YOUR
PRE-WORKOUT FORMULA

PRE-KAGED™ was formulated with cutting-edge, premium ingredients. It is unlike anything you’ve ever tried!

THE DIFFERENCE 

IS CLEAR!

Kaged Muscle™ is bringing innovation to the Pre-Workout Category unlike anything you've ever seen.

HOW DOES YOUR PRE-WORKOUT SUPPLEMENT RATE?

1.Full Label Disclosure yes/no
2.Patented Ingredients

3.Banned Substance Free yes/no
4.Contains Artificial Flavors yes/no
5.Contains Artificial Colors yes/no
6.Third Party Tested to guarantee what is on the label is in the bottle

DARE TO COMPARE TO THE COMPETITION 

REAL SCIENCE VS.

BORROWED SCIENCE

At Kaged Muscle™ WE TEST, we DON’T GUESS. Our products are backed by proven clinical studies, NOT reinterpreted science applied to generic ingredients.

Generic is just what it sounds like – an inferior replica that claims to be the same, but has no evidence that the product works or delivers results.

Kaged Muscle™ has partnered with reputable and innovative ingredient manufacturers such as BetaPower®, Carnosyn®, Prohydrolase®, SPECTRA™ and PurCaf™, that spend millions of dollars on research, testing, and safety to maximize your results in the gym.

It is our goal to give you the absolute best products truly backed by science. We have tested every one of these products in the lab and the gym.

''YOUR BODY
DESERVES THE BEST ''

Your bodybuilding efforts are too important to risk on unproven, generic, mystery ingredients, or through science that hasn’t been validated. Kaged Muscle™ contains only the highest-quality ingredients that are safe and backed by real science.

At Kaged Muscle™, shortcuts are not taken. They’re never even considered. When it comes to quality, there are no shortcuts. And when it comes to your health, there shouldn’t be.

Why does PRE-KAGED™ have 274 mg of caffeine and not 300 mg or 350 mg like some of the competitors’ products?

Through vigorous R&D testing, the Kaged Muscle™ scientists discovered that when caffeine exceeds 275 mg, it may cause anxiety and can diminish the effect of nitric oxide production. Finding the perfect balance PurCaf™ Caffeine in Kaged Muscle™ provides an excellent mixture of energy and focus while NOT diminishing the effects of your pump.

Our goal was to formulate the BEST performing Pre-Workout on the market, not give you another stimulant cocktail that keeps you counting sheep while your heartbeat is racing late into the night.

PRE-KAGED™ Neuro-Focus Matrix consists of PurCaf™ Organic Caffeine, two forms of L-Tyrosine, and Taurine along with B-Vitamins for further mood enhancement. It keeps you focused and in the game.

PRE-KAGED™ gets you in the zone, and then IN-KAGED™ keeps you in the ZONE. They are your two training partners that won't let you down.

The caffeine and key nitric oxide ingredient are timed perfectly between PRE-KAGED™ and IN-KAGED™ for maximum effect without losing performance.

Take PRE-KAGED™ 30 minutes prior to working out and start sipping IN-KAGED™ 40-45 minutes after consuming PRE-KAGED™.

WHY PRE-KAGED™ VS. 
OTHER PRE-WORKOUT PRODUCTS?

The answer is simple – all our ingredients are third-party tested for purity and potency! In return for a premium price, KAGED MUSCLE manufacturers commit to strict ethical and environmental standards, ensuring our ingredients are manufactured with care.

KEY INGREDIENTS
IN PRE-KAGED™

Exclusive MICROPURE™ BCAAs in the proven 2:1:1 ratio to help fuel skeletal muscles. MICROPURE™ BCAAs are manufactured by vegetable fermentation and are microencapsulated by a patented technology that maximizes absorption and solubility.

Exclusive to KAGED MUSCLE™, MICROPURE™ Leucine is fermented and ultra-soluble for maximum absorption.

Leucine works as a trigger, metabolized directly in muscle tissue to encourage a muscle building stimulus. Leucine can be used as an energy source for muscles, but more importantly, it slows the rate of protein breakdown in skeletal muscle tissue. Leucine has also been shown to decrease delayed onset muscle soreness following intense exercise.

INCREASING BLOOD LEVELS OF LEUCINE IS KEY TO BUILDING MUSCLE

INCREASING BLOOD LEVELS OF LEUCINE IS KEY TO BUILDING MUSCLE

L-Citrulline delivers the purest form of natural nitric oxide support available. Not only is Kaged Muscle™ L-Citrulline ultra-pure, but it is manufactured using a patented vegetable fermentation process. PRE-KAGED™ has a powerful 6.5 g punch of Pure L-Citrulline vs. 4 g in the leading Pre-Workout per serving.  

CarnoSyn® beta-alanine delivers a bio-friendly form of beta-alanine, a naturally occurring beta amino acid essential for the synthesis of muscle carnosine.* Muscle carnosine acts as a buffer, delaying the onset of muscle fatigue and failure.

 

QUALITY &
PURITY 

Patented Creatine HCl is highly pure creatine hydrochloride (HCl). 

-Patented Creatine HCl eliminates the need for a loading phase or cycling off. 

-Patented Creatine HCl is Gluten Free and has Non-Meat components. 

-Patented Creatine HCl complies with strict cGMP standards* 

-Patented Creatine HCl is the ORIGINAL PATENTED Creatine HCL that is manufactured by VIREO SYSTEMS and protected by the following Patents: 

 • 8,962,685

 • 8,354,450

 • 8,026,385

 • 7,608,641 

If your CREATINE HCL product does not say Patented Creatine HCl, it’s not the REAL DEAL!

SET YOUR METABOLISM ON FIRE

QUERCETIN is a type of phytonutrient called a flavonoid. It is found in fruits and vegetables – particularly citrus fruits, apples, onions, fava beans, teas, red wines, and Uncaria leaves.

Quercetin, like all flavonoids, has antioxidant properties. Antioxidants scavenge damaging particles in the body known as free radicals. Free radicals damage cell membranes, tamper with DNA, and play a role in many health conditions. Through their antioxidant properties, flavonoids like quercetin can help to neutralize free radicals.

SPECTRA™ is a new dawn in our understanding of how fruits, vegetables, and herbs positively interact and influence physiological functions in the human body.

NEXT GENERATION FREE RADICAL DEFENSE*

 • Unique combination of fruit, vegetable, and herb extracts and concentrates

 • Gluten Free

 • Non-GMO

❌Tender Coconut Water Powder is one of nature’s superfoods that has electrolytes and minerals that help to rehydrate the body.* Our coconut water powder is carefully manufactured and freeze-dried in the beautiful country of Bali exclusively for Kaged Muscle™.

❌Taurine is an amino acid that supports neurological development and helps regulate the level of water and mineral salts in the blood. Scientists have discovered that taurine levels in muscle cells are critical for muscle force and strength. That means keeping muscular taurine levels high during workouts is essential for maintaining strength. Taurine’s positive effects on fatigue may be due to its antioxidant properties. In addition, taurine can aid muscle size by drawing more fluid into the muscle cells.

❌L-Tyrosine is an amino acid and a precursor of catecholamine neurotransmitters including L-dopa, dopamine, epinephrine, and norepinephrine. These neurotransmitters are responsible for supporting emotional well-being and mental function. L-Tyrosine plays a role in promoting healthy neurotransmitter function in response to environmental and emotional stress. 

❌Vitamin B-12 supports energy metabolism and contributes to the health of the nervous system.* In addition, B-12 is important for heart health and the normal formation of blood cells in the body.*

❌Methylcobalamin is the form of vitamin B-12 active in the central nervous system. In some people, the liver may not convert cyanocobalamin, the common supplemental form of B-12, into adequate amounts of methylcobalamin needed for proper neuronal functioning. 

❌PurCAF™ is a premium, organic certified, 90% pure caffeine extract derived from water extracted green coffee beans for unpolluted plant-based energy. Time to kick synthetic caffeine to the curb and make the switch to green energy. PurCAF™ is manufactured by a solvent-free process and is exclusive to Kaged Muscle™.

THE DIFFERENCE IS CLEAR 

What really sets PRE-KAGED™ apart from the competition is the attention to detail that goes into sourcing the world’s purest ingredients.  

 • Patented Ingredients Exclusive to Kaged Muscle™

 • Exclusive Natural Flavor Technology

 • Proprietary Manufacturing Process 

In fact, PRE-KAGED is so innovative that it’s currently being reviewed by the U.S. Patent and Trademark office for the issuing of patents.

KM-PRKA-020OK

No customer reviews for the moment.

Write a review

<br />
<b>Notice</b>: Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code</b> on line <b>186</b><br />


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 190


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 193

Write a review

Related Products