Applied Nutrition CLA L-Carnitine & Green Tea 100 Softgels

2025-01-31

634158499302

New product

€35.00

€39.00

-€4.00

Applied Nutrition CLA L-Carnitine & Green Tea | 100 Softgels

• 1300mg CLA
• 330mg L-Καρνιτίνη
• 310mg εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το CLA, L-Carnitine & Green Tea είναι ιδανικό για όποιον θέλει να βελτιώσει τη σύσταση του σώματός του σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση. Ένα σύνθετο προϊόν που περιέχει ένα φυσικό λιπαρό οξύ CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ), τρυγική L-καρνιτίνη υψηλής απορρόφησης και συμπυκνωμένο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (Camellia Sinensis) σε  μορφή μαλακής καψουλας που καταπίνονται εύκολα.

CLA : Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ σας βοηθά να σταθεροποιήσετε στο σώμα σας τα ιδανικά επίπεδα λίπους και καθαρής μυϊκής μάζας.  

Με τη βοήθεια του λινολεϊκού οξέος και την κατάλληλη άσκηση, το σώμα σας μετατρέπει το αποθηκευμένο λίπος σε μυϊκή μάζα. Συχνά, κατά τη διάρκεια απώλειας βάρους το σώμα εκτός από λίπος μειώνει και τη μυϊκή μάζα (ιδιαίτερα σε περίπτωση μη επαρκούς πρόσληψης πρωτεΐνης και αμινοξέων). Όταν η μυϊκή μάζα μειώνεται, ο βασικός μεταβολισμός επιβραδύνεται επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί μύες να συμμετέχουν στην καύση του λίπους.

Μόλις η δίαιτά σας ολοκληρωθεί και επιστρέψετε στην κανονική σας διατροφή, θα ξεκινήσετε να παίρνετε βάρος ξανά επειδή η τροφή δεν θα μπορεί να καίγεται αρκετά γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος που μετά τις δίαιτες πολλοί άνθρωποι παίρνουν ξανά βάρος. 

L-καρνιτίνη L-τρυγική:Επίσης γνωστή ως LCLT, αυτή η μορφή καρνιτίνης απορροφάται ταχύτερα από άλλες μορφές. Υποστηρίζει επίσης την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των μυών. Ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο το LCLT επηρεάζει την ανάπτυξη των μυών είναι αυξάνοντας τον υποδοχέα ανδρογόνων που επιτρέπει στην τεστοστερόνη να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι διεγείρεται η μυϊκή ανάπτυξη και ενισχύεται η ανάκτηση.

Green Tea: Υποστηρίζει έναν υγιή εγκέφαλο και μεταβολισμό – Οι πολυφαινόλες στο πράσινο τσάι βοηθούν στην προστασία των νευρικών κυττάρων και της νευρικής λειτουργίας, έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην υποστήριξη της μεταβολικής υγείας και συμβάλλουν στη διατήρηση των ήδη υγιών επιπέδων γλυκόζης.

Οδηγίες Χρήσης: 

Πάρτε 2 μαλακές κάψουλες 1 έως 3 φορές την ημέρα με τα γεύματα.

Applied Nutrition CLA L-Carnitine & Green Tea | 100 Softgels

• 1300mg CLA

• 330mg L-Carnitine

• 310mg Green Tea Extract

CLA, L-Carnitine & Green Tea is ideal for anyone looking to improve their body composition in conjunction with a balanced diet and regular exercise. A compound product that contains a naturally occurring fatty acid CLA (Conjugated Linoleic Acid), highly absorbed L-Carnitine Tartrate and concentrated Green Tea Extract (Camellia Sinensis) in easy-to-swallow softgels.

Suggested Usage: 

Take 2 softgels 1 to 3 times daily with meals.

Supplements Facts

Serving Size: 2 Softgels

Serving Per Container: 50

Per Serving
CLA (80%EE) 1300mg
L-Carnitine Tartrate  330mg

Green Tea Extract 

-of which caffeine

310mg 

21.7mg

Ingredients: 

Conjugated Linoleic Acid (CLA 80% Ethyl Ester: Safflower Oil), L-Carnitine Tartrate, Green Tea Extract (98% Polyphenols), Vegetable Gelatin Softgel (Vegetable Gelatin, Glycerin, Purified Water).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Applied Nutrition CLA L-Carnitine & Green Tea 100 Softgels

Applied Nutrition CLA L-Carnitine & Green Tea 100 Softgels

Write a review