Now Sports Men's Active Sports Multi 90 Softgels

2025-04-30

733739038906

New product

€28.00

€29.00

-€1.00

NOW Foods Sports Men's Extreme Multi - 90 Softgels

Περιλαμβάνει στοχευμένα Συστατικά για εξαιρετικά δραστήριους άνδρες:

►Τα Ελεύθερης μορφής αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών.

►ZMA® είναι ένας συνεργιστικός συνδυασμός ψευδάργυρου και μαγνήσιου.

Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης, καθώς και στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος. Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, την παραγωγή ενέργειας και τη φυσιολογική νευρομυϊκή λειτουργία. Επειδή η σωματική δραστηριότητα μπορεί να αυξήσει την ανάγκη για αυτά τα δύο ανόργανα συστατικά,  το ZMA® είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για να βοηθήσει στην αναπλήρωση τους. 

►Tribulus- Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, την Ινδία και την Αφρική. Είναι κλινικά ελεγμένος ενισχυτής τεστοστερόνης.
►MCT Oil- MCT's μεταβολίζονται πολύ γρήγορα στο ήπαρ. Η χρήση των τριγλυκεριδίων μέσης αλυσίδας ενισχύει τη μείωση των υδατανθράκων και την αύξηση του λίπους που προέρχεται από μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια βασισμένη στο γεγονός ότι τα μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια είναι μια συμπυκνωμένη και εύκολα απορροφήσιμη πηγή ενέργειας. Τα τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας  είναι πιο εύκολα και γρήγορα στην πέψη από άλλους τύπους λιπών, καθώς απαιτούν χαμηλότερες ποσότητες των ενζύμων και των χολικών οξέων για την εντερική απορρόφηση. Το 100% αγνό  NOW MCTΟ IL μεταβολίζεται πολύ γρήγορα στο ήπαρ, και έχει αναφερθεί σε έρευνες ότι ενθαρρύνει την αύξηση των δαπανών της ενέργειας, με παράλληλη μείωση της αποθήκευσης λίπους. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι αντικαθιστώντας με MCT Oil, άλλα λίπη σε μια υγιεινή διατροφή, μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην υποστήριξη του υγιούς βάρους και της επιθυμητής σύστασης του σώματος.  Ακόμη, το MCT Oil προάγει την εντερική υγεία με την απαλλαγή του σώματος από τους ενοχλητικούς μικροοργανισμούς που προκαλούν χρόνια φλεγμονή, όπως η νόσος του Crohn ή το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Το MCT Oil βοηθά επίσης τους διαβητικούς, επειδή βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Μπορεί ακόμη να βοηθήσει στην ανακούφιση από την κυστική ίνωση, στην παχυσαρκία και την δυσαπορρόφηση του λίπους.

►Ασιατικό ginseng- Για περισσότερα από 2.000 χρόνια, οι ρίζες του Panax φυτά έχουν αποτιμηθεί στην κινεζική βοτανοθεραπεία, το θεωρούσαν φάρμακο για όλες τις αρρώστιες. Αποτελεί και σήμερα ένα από τα πιο διαδεδομένα βότανα στον κόσμο και οι τονωτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του το κατατάσσουν στα σημαντικότερα φυσικά βοηθήματα για την τόνωση του ανθρώπινου οργανισμού.

►Maca- έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους αυτόχθονες Περουβιανών ως πηγή τροφής. Η Maca περιέχει στερόλες (περίπου 0,05% έως 0.1%) άλλα και βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Εκτός από την αναφερόμενη πλούσια περιεκτικότητα σε θρεπτικά στοιχεία περιέχει βιταμίνη B1, βιταμίνη B2, βιταμίνη B12, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο, αλακαλοειδή, τανίνες, και απωνίνες. Τα ευεργετικά αποτελέσματα της maca για τη σεξουαλική λειτουργία και τη γονιμότητα μπορούν να εξηγηθούν απλά από την υψηλή συγκέντρωσή πρωτεϊνών και ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών. Η ξηρά ρίζα maca περιέχει περίπου 10% πρωτεΐνη – υπο μορφή κυρίως αμινοξέων. Πιο συγκεκριμένα: - Ενισχύει την σεξουαλική διέγερση, - Αυξάνει τη ροή του αίματος στην ειδική περιοχή, - Πλούσια σε ψευδάργυρο που συμβάλει στην υγιή σεξουαλική ζωή.

►Εκχύλισμα Αλόη Βέρα 

►Βιταμίνες (13), με υψηλότερα επίπεδα των Β-1, Β-2, Β-6 (50 mg και για τις 3), νιασίνη και Β-12 για επιπλέον ενέργεια 

►Καθώς και Προστιθέμενης Αξίας θρεπτικά συστατικά για κάθε αρσενικό :

►Saw Palmetto Εκχύλισμα

►Το λυκοπένιο που είναι το αποτελεσματικότερο για την εξουδετέρωση των καταστρεπτικών ελευθέρων ριζών.

►Εστέρες φυτικών στερολών που μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης.

►Άλφα λιποϊκό οξύ - Το άλφα λιποϊκό οξύ κάλλιστα μπορεί να ταξινομηθεί μαζί με τις βιταμίνη C και την βιταμίνη Ε ως πρώτης γραμμής άμυνα έναντι των ελευθέρων ριζών.  Δρα ως συνένζυμο στον κύκλο του Krebs και στην παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας.

►Εκχίλισμα από Πράσινο Τσάι. Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι το πράσινο τσάι περιέχει σημαντικά αντιοξειδωτικά και συστατικά τα οποία βοηθάνε στην διατήρηση  της καλής υγείας. 

►Λουτεΐνη που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό  με αποδεδειγμένη ικανότητα δέσμευσης ελευθέρων ριζών. 

►9 Μέταλλα. Τα μέταλλα δίνουν στερεότητα και αντοχή στον σκελετό, χρησιμοποιούνται σαν συστατικά οργανικών ενώσεων, ρυθμίζουν την ισορροπία υγρών στο σώμα και παίρνουν μέρος σε πολλές διεργασίες του μεταβολισμού.  Η λήψη μετάλλων, έχει ως κύρια αποτελέσματα την ρύθμιση του οργανικού ισοζυγίου σε νερό, την ομαλότερη διακίνηση των θρεπτικών συστατικών, την σχετική διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας του αίματος, και την καλύτερη λειτουργία εξωκρινών κι ενδοκρινών αδένων.

Οδηγίες Χρήσης :

Πάρτε 3 μαλακές κάψουλες καθημερινά με ένα γεύμα.

NOW Foods Sports Men's Extreme Multi - 90 Softgels

Includes Targeted Ingredients for Extremely Active Men:

►Free Form Amino Acids are the building blocks of protein.
►ZMA® is a synergistic combination of Zinc and Magnesium. Zinc contributes to the maintenance of normal testosterone levels, as well as the maintenance of a healthy immune system. Magnesium contributes to the maintenance of electrolyte balance, energy production and normal neuromuscular function. Because physical activity can increase the need for these two minerals, ZMA® is the ideal supplement to aid in their replenishment.*
►Tribulus- Tribulus terrestris has been used for centuries in ancient Greece, India and Africa.
►MCT Oil- MCT's are metabolized very quickly in the liver.
►Panax Ginseng- For more than 2,000 years, the roots of Panax plants have been valued in Chinese herbalism.
►Maca- has been used for centuries by indigenous Peruvians as a food source.
►Aloe Vera Extract
►Vitamins (13) with Higher levels of B-1, B-2, B-6 (50 mg all 3), Niacin and B-12 for Additional Energy*
►Plus Value Added Nutrients for every male
►Saw Palmetto Extract
►Lycopene
►Plant Sterol Esters
►Alpha Lipoic Acid
►Green Tea Extract
►Lutein
►9 Minerals

Directions : 

As a dietary supplement, take 3 softgels of Men's Extreme Sports Multi daily with food.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Sports Men's Active Sports Multi 90 Softgels

Now Sports Men's Active Sports Multi 90 Softgels

Write a review