Biotech USA Liver Aid 60 tablets

2026-05-31

5999076228492

New product

€20.00

€29.00

-€9.00

Liver Aid Biotech USA

Το σώμα μας αποθηκεύει λίπος για ενέργεια σε διάφορα σημεία του σώματος. Ένα από αυτά είναι και το συκώτι. Με αυτό το συμπλήρωμα θα μπορέσεις να αποτοξινώσεις το συκώτι σου και να εξαφανίσεις το λίπος.

Το Liver Aid της Biotech USA έχει σχεδιαστεί για την προστασία του ήπατος σας, με την προσθήκη χολίνης, βιταμινών, αμινοξέων και με ειδικό φυτικό μείγμα.
Σε 1 Δόση:

200 mg L-Μεθειονίνη.Η L-Μεθειονίνη είναι ένα από τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα,βοηθά στην ρύθμιση του μεταβολισμού και της ανάπτυξης, προάγει λιποδίαλυση, βελτιώνει την λειτουργία του εγκεφάλου και είναι πλήρως φυσική & ελεγχόμενη. 

100 mg L-κυστεΐνης. Η L- Κυστεΐνη είναι ένα θειούχο αμινοξύ που βρίσκουμε φυσικά σε τρόφιμα και μπορεί επίσης να συντεθεί στο ανθρώπινο σώμα από το αμινοξύ μεθειονίνη .Αποτελεί δομικό συστατικό της γλουταθειόνης, η οποία επιτελεί σημαντικότατες διεργασίες στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως ενίσχυση αντιοξειδωτικής προστασίας. 
100 mg κουρκουμινοειδών (από τη ρίζα κουρκουμά).Ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινική δράση. Βοηθάει στην καταπολέμηση όλου του εύρους των φλεγμονών που όλοι έχουμε μέσα μας, χωρίς πολλές φορές να το γνωρίζουμε. Παράλληλα, ο κουρκουμάς έχει την ιδιότητα να καθαρίζει συνολικά όλο τον οργανισμό μας, καθώς ανήκει στην κατηγορία των ισχυρών αντιοξειδωτικών βοτάνων. Είναι ένα βότανο με πολύ έντονο το καθαριστικό στοιχείο, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση των φλεγμονών που πολύ συχνά εμφανίζονται στο εντερο.

►100 mg cinarin (εκχύλισμα αγκινάρας). Οι αγκινάρες βοηθούν το πεπτικό σύστημα. Είναι ένα φυσικό διουρητικό, που βοηθά την πέψη και την βελτίωση της λειτουργίας της χοληδόχου κύστης αλλά και στην ανακούφιση γαστρεντερικών προβλημάτων. Ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές, ρυθμίζει τις περισταλτικές κινήσεις του εντέρου & ανακουφίζει από τα συμπτώματα του ευερεθιστού εντέρου. Η αγκινάρα αποτελεί πολύ καλή πηγή Βιταμίνης Κ, η οποία συμμετέχει στην διατήρηση της υγείας των οστών.

►208 mg Sylimarin(εκχύλισμα καρπών γαϊδουράγκαθου). To εκχύλισμα καρπών γαϊδουράγκαθου είναι το πιο αποτελεσματικό προστατευτικό του ήπατος. Αναστέλλει την φθορά από κακή διατροφή ενώ βοηθάει στην δημιουργία και ανάπτυξη νέων κυττάρων στο ήπαρ. Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μακρές φαρμακευτικές αγωγές ή όσους είναι εκτεθειμένοι σε ιδιαίτερα μολυσμένο περιβάλλον και τοξίνες.Το γαϊδουράγκαθο, χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από λοιμώξεις, χημειοθεραπείες αλλά βοηθάει το ήπαρ να αποβάλλει το αλκοόλ.

300 mg officinalis Emblica (εκχύλισμα καρπών Amla).Το Εmblica officinalis είναι το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον ιατρικό φυτό. 

Διάφορα μέρη του φυτού, κυρίως οι καρποί, χρησιμοποιούνται για την θεραπεία πολλών  και διάφορων νοσημάτων. Οι καρποί, μόνοι τους ή σε συνδυασμό με άλλα φυτά, χρησιμοποιούνται για την θεραπεία πολλών καταστάσεων, όπως τα κρυολογήματα και ο πυρετός, ως διουρητικό, καθαρτικό, ηπατοτονωτικό, αντιφλεγμονώδες, τονωτικό των μαλλιών, για την πρόληψη του πεπτικού έλκους και την δυσπεψία, ως χωνευτικό. 

200 mg Articum Lappa (Άρκτιον Λάππα εκχύλισμα ρίζας). Είναι ένα από τα πιο σημαντικά αποτοξινωτικά βότανα, για την θεραπεία παθήσεων που προκαλούνται από υπερβολικό φορτίο τοξινών.  Έχει αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές,  αντιμυκητιακές ιδιότητες όπως επίσης διουρητική και υπογλυκαιμική δράση.

Γενικότερα η ρίζα και οι σπόροι βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων και του πυρετού, βοηθώντας στον καθαρισμό του οργανισμού από άχρηστα προϊόντα και την αποβολή των βαρέων μετάλλων.

Το Ήπαρ είναι το χημικό εργοστάσιο του σώματός μας, στο οποίο λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες χημικές διεργασίες και λειτουργεί ως κέντρο αποτοξίνωσης. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να αποτοξινώνεται το συκώτι μας τακτικά.
Με τον καθαρισμό του ήπατος σας, η απώλεια του περιττού βάρους είναι επίσης πιο θεαματική, όπως και η καύση και η αποσύνθεση του λιπώδους ιστού, αλλά παράλληλα οι τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται αποβάλονται, σταματόντας να δηλητηριάζει το σώμα σας. Όλα τα δυσάρεστα φαινόμενα και τα συμπτώματα εξαφανίζονται (πεπτικές διαταραχές, πόνους στην πλάτη, αρθριτικές παθήσεις, παθήσεις του δέρματος, εξανθήματα, κ.λπ.)
Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε χολίνη συμβάλλει στον σωστό μεταβολισμό των λιπών, και παράλληλα η βιταμίνη Κ συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, έτσι και το Liver Aid αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά.

Οδηγίες χρήσης
Πάρτε 1 ταμπλέτα δύο φορές την ημέρα μετά από ένα γεύμα, με άφθονο νερό.

___________________

Liver Aid Biotech USA- To Protect Your Liver 

Liver Aid of Biotech USA is the chief chemist of our body, serving hundreds of functions as a centre of detoxification; that’s why it’s important to cleanse our liver regularly.
By cleansing your liver, the loss of excess weight is also more spectacular, as while fatty tissues are burning and decomposing, the toxic substances accumulated and deposited between them will stop poisoning your body, too. Unpleasant phenomena and symptoms will disappear (digestive disorders, backaches, arthritic diseases, skin diseases, rashes, etc.)

The product’s choline content contributes to the normal metabolism of fats, and Vitamin K contributes to normal blood clotting.

A complex of 8 active ingredients derived from plant and fruit extracts and algae.

Like all BioTechUSA products, Liver Aid consists of safe and carefully selected ingredients.

Directions:

Take 1 tablet twice daily after a meal, with plenty of water. Do not exceed the recommended dosage.

PER 2 TABLETS

NRV** (2 TABLETS)

Vitamin C

400 mg

500%

Vitamin D

100 mg

2000%

Vitamin E

24 mg

200%

Vitamin K

150 mg

200%

Selenium

110 mg

200%

artichoke leaf extract

300 mg

***

Chlorella vulgaris frond extract

300 mg

***

milk thistle fruit extract

- of which silymarin

260 mg

208 mg

***

***

turmeric root extract

200 mg

***

L-Methionine

200 mg

***

choline bitartrate

- of which choline

412 mg

166 mg

***

***

Ingredients:

bulking agent (cellulose gel), cholinebitartrate, L-ascorbic acid, artichoke (Cynara scolymus) leafextract, green algae (Chlorella vulgaris) powder, milk thistle(Silybum marianum) fruit extract, dandelion extract [dandelion(Taraxacum officinale) root extract, maltodextrin], L-Methionine,turmeric (Curcuma longa) rhizome extract, coating material[stabilisers (polyvinyl alcohol-polyethylene glycol-graft-copolymer, polyvinyl alcohol), anti-caking agents (talc, mono- anddiglycerides of fatty acids)], DL-alpha-tocopheryl acetate [DL-alpha-tocopheryl acetate, anti-caking agent (silicon dioxide)], anti-caking agents (magnesium salts of fatty acids, silicon di-oxide), cholecalciferol, sodium selenite, phylloquinone.

Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, peanuts, celery, crustaceans, fish, molluscs, sulphur dioxide and nuts containing foods.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Biotech USA Liver Aid 60 tablets

Biotech USA Liver Aid 60 tablets

Write a review