5% Nutrition AllDayYouMay BCAA 10:1:1 30 Servings

2023-12-31

New product

€47.00

€49.00

-€2.00

5% Nutrition AllDayYouMay BCAA 10:1:1 30 Servings
Το AllDayYouMay BCAA, δημιουργήθηκε απο την φιλοσοφία του Rich Piana 5% Nutrition ότι τα συμπληρώματα δεν θα πρέπει ποτέ να υποκαταστήσουν τα γεύματα σας, αλλά να ληφθούν παράλληλα με αυτά. Το ALLDAYΟUMAY είναι ένα από τα πιο δυναμικά προϊόντα της αγοράς συμπληρωμάτων σήμερα, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις προσπάθειες οικοδόμησης μυών σας με πολλούς τρόπους

Ανάλυση των βασικών συστατικών:

Από τα 3 βασικά αμινοξέα της διακλαδισμένης αλυσίδας, η λευκίνη έχει αποδειχθεί το πιο σημαντικό αμινοξύ για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Στην πραγματικότητα, η λευκίνη έχει περίπου 10 φορές μεγαλύτερη επίδραση στην πρωτεϊνοσύνθεση από οποιοδήποτε άλλο αμινοξύ! To Rich Piana 5% Nutrition AllDayYouMay περιέχει 6γρ BCAA's εκ των οποίων τα 5γρ είναι η λευκίνη, που θεωρείται η ιδανική ποσότητα για την τόνωση του mTor. Το «mTOR» σημαίνει ο στόχος της ραπαμυκίνης των θηλαστικών, ένας από τους ρυθμιστές πρωτεϊνοσύνθεσης του σώματος, αισθητήρας ενέργειας, και αισθητήρας θρεπτικών ουσιών της διαθεσιμότητας αμινοξέων, ειδικά της λευκίνης. Ο mTOR ενεργοποιείται όταν τα επίπεδα της ΑΤΡ είναι υψηλά, και μπλοκάρεται όταν τα επίπεδα της ΑΤΡ μειώνονται. Η ενεργοποίηση του mTOR είναι ζωτικής σημασίας για τη σκελετική μυϊκή υπερτροφία.

Ποιο αμινοξύ λαμβάνεται για να βοηθήσετε τους μυες σας να αποκατασταθούν γρηγορότερα; Χαίρομαι που ρωτήσατε: L-Γλουταμίνη. Η γλουταμίνη διατηρεί το σώμα σας σε μια θετική κατάσταση αζώτου έτσι ώστε το σώμα σας να είναι σε συνεχή λειτουργία οικοδόμησης μυών. Επίσης είναι η κύρια πηγή ενέργειας για το ανοσοποιητικό σύστημα -Σας κρατά υγιείς. Κατά την διάρκεια των σκληρών προπονήσεων, μειώνονται τα επίπεδα γλουταμίνης στο σώμα και είναι πολύ σημαντικό να τα αναπληρώσετε έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί η αποκατάσταση των μυών. Το AllDayYouMay περιέχει 2,5γρ Λ-Γλουταμίνης ανά μερίδα. Η γλουταμίνη εμποδίζει τον καταβολισμό και είναι πολύ χρήσιμη στη διατήρηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

Οι μεταβολίτες είναι μικρά κομμάτια παζλ που παραμένουν μετά από την αποδόμηση ενός αντικειμένου. Το καθένα έχει τη δική του δουλειά να κάνει. Δεδομένου ότι έχουν ήδη καταρρεύσει, το σώμα σας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει πολύ γρήγορα. Δεν θα ήταν τρομερό αν μπορούσατε να πάρετε ακριβώς τον πραγματικό μεταβολίτη της Leucine που λέει στα κύτταρα σας να ξεκινήσει την οικοδόμηση μυών? Καλά μαντέψατε τι? Μπορείτε να το λέτε HICA!! Το HICA (το αλφα-υδροξυ-ισοκαπροϊκό οξύ) είναι ένα τελικό προϊόν του μεταβολισμού της λευκίνης σε ανθρώπινους ιστούς, όπως οι μύες και ο συνδετικός ιστός. Σύμφωνα με τις κλινικές και πειραματικές μελέτες, το HICA μπορεί να θεωρηθεί ως μια αντι-καταβολική ουσία καθώς αμβλύνει την επίδραση των ενζύμων που διασπούν το μυϊκό ιστό.

N-Acetyl Cysteine (NAC) είναι ένα από τα ισχυρότερα συστατικά υποστήριξης του ήπατος που διατίθενται στην αγορά. Eίναι ένα αμινοξύ με βάση το θείο που απαιτείται για τη δημιουργία της γλουταθειόνης και χρησιμοποιείται για την γρήγορη αποκατάσταση των προστατευτικών επιπέδων γλουταθειόνης, μία από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές άμυνες του σώματος. Ετσι λοιπόν η Ν-ακετυλοκυστεΐνη είναι ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό που αν και βρίσκεται στην αφάνεια και δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερη προσοχή, προσφέρει ωστόσο πολύ σημαντικές υπηρεσίες στον οργανισμό.
 
Μερικές φορές για να εντοπιστεί μια αποτελεσματική νέα μυϊκή ένωση, οι ερευνητές πρέπει να πάνε σε ακραία μήκη. Αυτό συμβαίνει με την περίπτωση της Creatinol-O-Phosphate (COP). Όταν οι μύες σας καταρρέουν κατά την άσκηση με βάρη, το σώμα σας ξεκινά ορισμένες διαδικασίες για να κλείσει τη δραστηριότητά του σε αυτόν τον μυ για να αποτρέψει περαιτέρω μυϊκή βλάβη, όταν αισθανθεί μια πτώση στο pH και μια αύξηση του γαλακτικού οξέος. Το COP είναι μια επαναστατική ένωση που αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή, με υψηλό ρυθμό απορρόφησης στον μυϊκό ιστό. Το COP λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με την Βήτα- Αλανίνη, όπως θα φανταστείτε. Ουσιαστικά λειτουργεί ως ενδοκυτταρικό ρυθμιστικό διάλυμα, εμποδίζοντας μια δραματική πτώση του ρΗ και επιτρέποντας στις μυϊκές συσπάσεις να συνεχίσουν πολύ πέρα από το σημείο στο οποίο το σώμα σας θα σταματούσε κανονικά τη δραστηριότητα.

Εντάξει, ας το κάνουμε αυτό εύκολο. Έτοιμοι? Όταν ασκήστε, οι μύες σας δημιουργούν ιόντα υδρογόνου. Τα ιόντα υδρογόνου δημιουργούν γαλακτικό οξύ. Το γαλακτικό οξύ μειώνει το pH. Η βήτα αλλανίνη μετατρέπεται σε καρνοσίνη, που αποθηκεύεται σε κύτταρα. Όταν το pH πέσει - απελευθερώνεται η καρνοσίνη. Η καρνοσίνη έχει αποδειχθεί να βοηθάει στη διατήρηση χαμηλότερων επίπεδων οξύτητας στο μυ, που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ασκηθούν σκληρότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ένα απο τα βασικά συστατικά του  AllDayYouMay είναι η υποστήριξη των αρθρώσεων. Οι υγιείς αρθρώσεις μας επιτρέπουν να κινούμαστε, να εργαζόμαστε και να αθλούμαστε χωρίς ενοχλήσεις. Η αποκατάσταση είναι πολύ περισσότερο από απλά μυϊκή. Η θειική γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσακχαρίδιο απολύτως απαραίτητο για τη σύνθεση των μορίων που ευθύνονται για τη σωστή ελαστικότητα των χόνδρων. Το MSM είναι, μια φυσική μορφή θείου που ανακουφίζει από τον πόνο και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η αρθρίτιδα.

Είναι “βόμβα” αντιοξειδωτικών και βιταμινών (Α, C και Ε), καθώς και καλή πηγή καλίου, μαγνησίου, φωσφόρου και φυτικών ινών. Η κατανάλωση τους προστατεύει από καρδιοπάθειες και διαβήτη, μειώνει την πίεση του αίματος, θωρακίζει το ανοσοποιητικό, τονώνει τη μνήμη και την όραση, ενώ βοηθάει και στην πρόληψη των εντερικών παθήσεων. Επιπλέον, τα αποκαλούν και “πηγή αιώνιας νιότης” επειδή προλαμβάνουν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος.

Όλοι οι αθλητές λαμβάνουν L-Καρνιτίνη για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για τους αθλητές που δεν υπήρχε τρόπος να μην συμπεριληφθεί στο ALLDAYΟUMAY. Η καρνιτίνη είναι ένας ισχυρός καυστήρας λίπους που αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. Η καρνιτίνη έχει την τάση να απελευθερώνει τα λιπώδη κύτταρα και βοηθάει στην μεταφορά και καύση του σωματικού λίπους, ενώ παράλληλα αναστέλλει τον μυϊκό καταβολισμό, διατηρώντας το γλυκογόνο στους μυς.

Αυτή η βιταμίνη είναι τόσο υποτιμημένη. Κάθε αθλητής παντού πρέπει να λαμβάνει καθημερινά τη βιταμίνη C. Κάνει πολύ περισσότερα από το να παλεύει ένα κρυολόγημα. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά να σας κρατήσει στο γυμναστήριο και μακρία από το κρεβάτι ασθενείας, αλλά είναι απαραίτητο για την αύξηση και την ανάπτυξη των ιστών. Η βιταμίνη C είναι επίσης απαραίτητη για την αποκατάσταση των χόνδρων και των οστών. Εδώ είναι κάτι ακόμα πιο εκπληκτικό. Η βιταμίνη C υποστηρίζει χαμηλότερη αναλογία κορτιζόλης προς τεστοστερόνη. Αυτό σημαίνει περισσότερη τεστοστερόνη στο σύστημά σας! Το ALLDAYΟUMAY δεν είναι απλά ένα ακόμα μπουκάλι αμινοξέων!

Η Β-12 είναι στο AllDayYouMay για έναν κυρίως λόγο: για να σας δώσει φυσική ενέργεια καθ'΄όλη την διάρκεια της ημέρα χωρίς διεγερτικά. Οι προπονήσεις μπορούν να σας αφήσουν κουρασμένους και εξαντλημένους. Τα διεγερτικά δεν διαρκούν πολύ και η κόπωση είναι δύσκολο να ανακάμψει. Οι αθλητές εξαρτώνται πολύ από τα διεγερτικά, κάτι που δεν είναι καλό. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από τη συνεχή φυσική ενέργεια μέσα από την πορεία της ημέρας. Η B-12 μπορεί να σας δώσει αυτό! Ακόμα και οι γιατροί δίνουν στους ασθενείς τους Β-12 για ενέργεια. Αντιμετωπίστε την κόπωση, παραμείνετε ενεργοποιημένοι και παραμείνετε φρέσκοι με το ALLDAYΟUMAY.

Η βροµελίνη είναι ένα πρωτεϊνολυτικό ένζυµο (για την ακρίβεια: µίγµα πρωτεϊνολυτικών, κυρίως, ενζύµων) που προέρχεται από τον ανανά ή/και τα κοτσάνια ανανά. O ανανάς χρησιµοποιείται µέχρι σήµερα σαν παραδοσιακό φάρµακο στις τροπικές περιοχές, για την υποβοήθηση της πέψης, την αποτοξίνωση του οργανισµού, τη βελτίωση της υφής του δέρµατος και για την ταχύτερη επούλωση των πληγών.  Η συμπλήρωση με βροµελίνη στο ALLDAYΟUMAY σας δίνει πρόσθετη ασφάλεια, για την καλύτερη πέψη της πρωτεΐνης.

Εάν δεν αισθάνεστε εφίδρωση ως αθλητής, πιθανώς δεν προπονήστε αρκετά σκληρά ή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια της εφίδρωσης, το σώμα σας χάνει τους ηλεκτρολύτες - ιδιαίτερα το νάτριο και το κάλιο που θα πρέπει να αντικατασταθούν. Η απώλεια καλίου μπορεί να προκαλέσει αρνητικές παρενέργειες, όπως κράμπες στους μυς. Το νερό καρύδας περιέχει μια ποικιλία θρεπτικών ουσιών, όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ένζυμα, αυξητικούς παράγοντες και άλλα φυτοθρεπτικά συστατικά.

Οδηγίες Χρήσης:

Ανακατέψτε μια μερίδα του ALLDAYΟUMAY με 350-450ml παγωμένου νερού και καταναλώστε μεταξύ των γευμάτων / πριν / κατά την διαρκεία ή μετά από την προπόνηση σας. 

____________________________________


5% Nutrition AllDayYouMay BCAA 10:1:1 30 Servings

ALLDAYOUMAY was birthed from Rich Piana‘s philosophy that supplements should never take the place of your meals, but rather taken in addition to the food you eat. ALLDAYOUMAY is one of the most dynamic products on the supplement market today, formulated to aid your muscle building efforts in numerous ways.

Key Ingredients BREAKDOWN:

Out of the three Branched Chain Amino Acids this is the one that truly sparks muscle synthesis. Leucine turns the muscle building switch of your cells into the ON position. Do the research! You will find countless studies on how Leucine is the one of the best muscle building components available. With 5 grams per serving, Leucine will flow through your bloodstream ready for muscle building action. 
What amino do you take to help your muscles recovery faster? Glad you asked: L-Glutamine. Glutamine keeps your body in a positive nitrogen state so your body is in constant muscle building mode. It is also the primary energy source for the immune system- keep you healthy. During hardcore workouts a lot of Glutamine is lost, and it is important to replace for optimal muscle recovery. ALLDAYUMAY contains 2.5 grams of Glutamine per serving to saturate your muscles! Glutamine is very anti-catabolic and is very useful in maintaining muscle mass while dieting. 
Metabolites are small puzzle pieces that remain after something has been broken down. They each have their own job to do. Since they are already broken down your body can utilize them very quickly. Wouldn’t it be awesome if you could just get right to business and take the actual metabolite of Leucine that tells your cells to start building muscle. Well guess what?? You can- it’s called HICA!! 
NAC is one of the most powerful liver support ingredients available on the market. Bodybuilders take a lot stress against their liver. More than the average person. Think of all the protein they eat, all the supplements they take - all being strained and filtered by the liver. N-Acetyl Cysteine is used to quickly restore protective levels of glutathione levels, one of the body’s most powerful antioxidant defenses. NAC makes liver cells more able to protect themselves from ongoing damage. A healthy liver is critical for the longevity of your bodybuilding lifestyle. 

Now this is a cutting edge ingredient! When your muscles are being broken down by weight training, your body starts certain processes to shut down activity to that muscle to prevent further muscle damage when it senses a drop in pH and a rise in lactic acid. COP is a buffer that prevents a drop in pH sp you can keep pushing that muscle beyond the normal failure range. COP works great with Beta Alanine as you would imagine. Acts as an intracellular buffer to help clear lactic acid which can limit performance during training 
Alright let’s make this easy. Ready? When you work out, your muscles build up hydrogen ions. Hydrogen Ions create lactic acid. Lactic Acid lowers pH. Low pH causes your muscles to fail. Beta Alanine turns into carnosine. Carnosine is stored in cells. When pH drops- Carnosine is released. Carnosine is an acid buffer and buffers lactic acid preventing a drop in pH. Prevent pH from dropping by taking Beta Alanine allows you to train that muscle longer and past failure. DONE! 

If you are lifting weights like you should, your joints will take a beating. Shoulder, knee, and elbow joints in particular need to be healthy and able to keep up with your hardcore training. One of the key elements ofALLDAYUMAY is the joint support benefits. Recovery is a lot more than just muscular. D-Glucosamine Sulfate and MSM and two of the most heavy hitting joint support ingredients on the market. MSM is used to promote the rebuilding of muscles and joint tissue. MSM provides a rich source of bioavailable sulfur to support connective tissue repair and regeneration. D-Glucosamine Sulfate is used to increase the cartilage and fluid surrounding joints and to help prevent breakdown of cartilage. 
Having a super healthy immune system and fighting free radicals from exercise is a MAJOR part of your recovery. If free radicals (FR's) are not neutralized by antioxidant body stores immediately, tissue damage occurs to absolutely every delicate cell membrane touched by these wrecking machines. If not combated against, free radicals lead to tissue damage, fatigue, swelling and pain. You don’t want that do you? Of course not! Microdried Blueberry Fruit Powder has one of the highest free radical absorbing capacities available for human consumption. 
Bodybuilders have been taking L-Carnitine for a very long time. There are so many benefits to bodybuilders that there was no way to not include it in ALLDAYUMAY. Let’s get to this really important benefits. It reduces exercise induced muscle tissue damage. It is a potent fat burner that increases energy levels. It spares glycogen, increases anabolic hormone response, and decreases lactic acid production. L-Carnitine in short will help you stay lean, workout harder, increase muscle building hormones, and improve performance. 
This vitamin is so underrated. Every bodybuilder everywhere should be loading up on Vitamin C on a daily basis. It does much more than fight a cold. It is a powerful anti-oxidant that help keep you in the gym and out of the sick bed, but is necessary for growth and development of tissues. Vitamin C is also essential for the repair of cartilage and bones. Here is something even more awesome; Vitamin C supports a lower ratio of cortisol to testosterone. That means more testosterone in your system! ALLDAYUMAY is not just another bottle of amino acids! 

B-12 is in ALLDAYUMAY for one major reason: to give you natural, stimulant free energy throughout the day. Workouts can leave you tired and diminished. Stimulants don’t last long, and the crash is hard to recover from. Bodybuilders become very dependent on stimulants; which is not a good thing. They will take stimulants just to recover from the crash they get. Nothing is better than having consistent natural energy through the course of the day. B-12 can give you that! Even doctors give their patients B-12 shots for energy. Fight fatigue, stay energized, and stay fresh with ALLDAYUMAY
Could you imagine eating all the protein that you do, and your body not digesting all of it. Imagine all that muscle growing protein gone to waste! Bromelain is incredible. It is a mixture of enzymes that digest protein found in pineapples. It is also used to treat swelling and inflammation from injuries which could be very useful to bodybuilders. Supplementing with Bromelain in ALLDAYUMAY gives you added insurance that you are taking the necessary measures to digest protein better. 
If you aren’t sweating as a bodybuilder, you are probably not working out hard enough or long enough. During sweating, your body loses electrolytes- particularly sodium and potassium. These need to be replaced. A loss of potassium can cause negative side effects including cramping in muscles. Cramps suck- BAD. Coconut Water Concentrate is like nature’s sports drink and is a great source of electrolytes. Coconut water contains a variety of nutrients including vitamins, minerals, antioxidants, amino acids, enzymes, growth factors and other phytonutrients. Real men eat whatever the F*** they want INCLUDING Coconut Water Concentrate. 

Directions:

Mix a one scoop serving of ALLDAYUMAY With 12 to 16ounces of water and consumes in between meals, right before a workout, during a workout, or after a workout.

Supplements Facts

Serving Size: 1 SCOOP (15g)

Serving Per Container: 30

Per Serving %Daily Value
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 200 mg 222%
Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg 118%
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 125 mcg 5208%
Calcium (as Dicalcium Phosphate) 65 mg 5%
Phosphorus (as Dicalcium Phosphate) 50 mg 4%

BCAA Blend: 6,000 mg *
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine
Conditionally Essential Amino Acid Blend: 2,750 mg *
L-Glutamine, L-Carnitine L-Tartrate
Amino Acid Support Blend: 960 mg *
L-Taurine, Raw Coconut (Cocos nucifera)(fruit) Water Concentrate, Alpha-Hydroxyisocaproic Acid (Leucic Acid), Bromelain, Blueberry (Vaccinium angustifolium)(fruit) Powder
Intra-Cellular Buffer Blend: 800 mg *
Beta-Alanine, Dicalcium Phosphate, Sodium Bicarbonate
Joint & Liver Support Blend†: 650 mg *
D-Glucosamine Sulfate Potassium, Methylsulfonylmethane (MSM), Milk Thistle (Silybum marianum)(seed)
Essential Amino Acid Blend: 205 mg *
L-Phenylalanine, L-Threonine, L-Lysine HCl, L-Histidine HCl, L-Tryptophan, L-Methionine

*Daily Value not established

Other Ingredients: Citric Acid, Natural & Artificial Flavors, Glucose Polymers, Silicon Dioxide, Sucralose, Acesulfame K, FD&C Yellow No. 6
Contains: Tree Nuts (Coconut)

No customer reviews for the moment.

Write a review

5% Nutrition AllDayYouMay BCAA 10:1:1 30 Servings

5% Nutrition AllDayYouMay BCAA 10:1:1 30 Servings

Write a review