BioTech USA Wrist Band 35cm BedForm 8

5999076227723

New product

€13.00

€18.00

-€5.00

ΣΗΚΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ BIOTECHUSA BEDFORD-8. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΛΑΒΗ.

Τα περικάρπια Bedford-8 αναπτύσσονται ειδικά από τη BiotechUSA για να προστατεύουν και να ενισχύουν τους καρπούς σας όταν χρησιμοποιείτε ράβδους, αλτήρες ή καλώδια αντίστασης. Είναι ένα εξάρτημα που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην άσκηση, χωρίς τραυματισμούς. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένα με πολύ ανθεκτικό ύφασμα και κλείσιμο με Velcro για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα περικάρπια Bedford-8 BiotechUSA βελτιστοποιηθούν την καλή απόδοση των αθλητών, ειδικά όταν πρόκειται για άρση βαρών. Σε αντίθεση με άλλα αθλητικά αξεσουάρ, αυτά τα περικάρπια αποσκοπούν στην αύξηση της σταθερότητας των καρπών για την διατήρηση περισσότερου βάρους για περισσότερη ώρα, χωρίς να μειώνεται σταδιακά η απόδοση.

Αυτά τα περικάρπια συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του βάρους στους μύες που θέλετε να εξασκήσετε και όχι στους καρπούς σας, όπως γίνετε συνήθως όταν προπονείστε χωρίς τη χρήση σωστών αξεσουάρ. Επιπλέον, προστατεύουν πολύ καλά τις αρθρώσεις, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή απόδοση καθ ‘όλη τη διάρκεια της άσκησης.

Χρησιμοποιώντας τα φανταστικά περικάρπια Bedford-8 της BiotechUSA, θα παρατηρήσετε αναμφίβολα ότι πρόκειται για αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανθεκτικό νάιλον και βαμβακερό ύφασμα. Έχουν ακόμη ένα καινοτόμο σχέδιο που ταιριάζει άψογα στους καρπούς σας και ένα ελκυστικό χρώμα που σίγουρα μπορείτε να φορέσετε στο γυμναστήριο.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα περικάρπια Bedford-8 της BiotechUSA είναι πολύ βολικά, κυρίως στην εσωτερική περιοχή, εκεί όπου έρχονται σε επαφή με το δέρμα σας. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να απολαύσετε τη μέγιστη άνεση πραγματοποιώντας παρατεταμένες και έντονες προπονήσεις, χωρίς να αισθάνεστε ερεθισμό ή τριβή. Επιπλέον, αυτά τα περικάρπια αποτρέπουν τη συσσώρευση ιδρώτα, απορροφώντας περισσότερη υγρασία.

Με αυτά τα πλεονεκτήματα, τα περικάρπια Bedford-8 της BiotechUSA θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στο τι είναι πιο σημαντικό για εσάς – πώς να ασκείστε αποδοτικότερα κάθε μέρα και πώς να χτίζετε τον μυϊκό σας ιστό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, αφού έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι καλά ενισχυμένα για να υποστηρίξουν αρκετές χρήσεις.

Χαρακτηριστικά των περικάρπιων Bedford-8 της BiotechUSA

  • Κατασκευασμένα από ισχυρό, ενισχυμένο ύφασμα, από βαμβάκι και νάιλον
  • Προστατεύουν και προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στους καρπούς
  • Βελτιστοποιούν τη λαβή
  • Αποτρέπουν τις αλλοιώσεις και τη συσσώρευση υπερβολικής έντασης στην περιοχή των καρπών
  • Επιτρέπουν καλύτερη αναπνοή του δέρματος, αποτρέποντας την υπερβολική εφίδρωση
  • Ιδανικά για άρση βαρών

Όταν σηκώνετε πολύ βάρος, τα χέρια και οι καρποί σας είναι τα πρώτα που τραυματίζονται. Για το λόγο αυτό, μην προχωρήσετε σε προπόνηση χωρίς τα περικάρπια Bedford-8 της BiotechUSA. Είναι πολύ βολικά, πρακτικά και φυσικά απαραίτητα.

Συνιστώμενη χρήση: Χρησιμοποιήστε τα περικάρπια Bedford-8 της BiotechUSA για να προστατεύσετε τους καρπούς σας κατά την άρση πολλών βαρών, είτε χρησιμοποιώντας αλτήρες, μεταλλικές ράβδους είτε καλώδια αντίστασης.



_____________________________________________

Wristbands Bedford-8 from BioTechUSA are incredible accessories that allow you to optimize your grip, since they are essentially designed to strengthen and protect your wrists when you lift some weight. By using these accessories you can do your exercises with greater performance. They also offer you high quality, since they are made from resistant fabric and velcro zipper.

No customer reviews for the moment.

Write a review

BioTech USA Wrist Band 35cm BedForm 8

BioTech USA Wrist Band 35cm BedForm 8

Write a review