Applied Nutrition AAKG 120 V Caps

2024-11-30

634158794254

New product

€20.00

€25.00

-€5.00

Applied Nutrition AAKG 120 VCaps

Η άλφα-κετογλουταρική αργινίνη (AAKG) αποτελείται από το αμινοξύ Αργινίνη που συνδέεται με ένα μόριο άλφα-κετογλουταρικού. Το AAKG της Applied Nutrition αποτελείται από δύο μόρια αργινίνης συνδεδεμένα σε ένα μόριο άλφα-κετογλουταρικού άλατος 2:1.

Η Αργινίνη είναι ένα διατροφικό στοιχείο από το οποίο σχηματίζονται στο σώμα δραστικές βιολογικές ενώσεις όπως η αγματίνη και το μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ). Η αργινίνη επιτρέπει την αύξηση του οξυγόνου στο αίμα, που έχει σαν αποτέλεσμα την παροχή των ουσιών από την διατροφή και τα συμπληρώματα σε ολόκληρο τον μυϊκό ιστό, καθώς και τη διευκόλυνση της ανάπτυξης των μυών . Ένας αριθμός από κατάλληλα ελεγχόμενες και αξιόλογες κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι 2 gr αργινίνης σε αθλητές σε μία περίοδο 5 εβδομάδων, οδηγεί σε ουσιαστική αύξηση της αντοχής και της άλυπης μυϊκής μάζας , καθώς και τη μείωση του λίπους από τις αποθήκες του. 

Επιπλέον  η αργινίνη μετατρέπεται σε πολυαμίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την πρωτεϊνοσύνθεση. Οι πολυαμίνες δεν δημιουργούν μόνο μυϊκό ιστό, αλλά παράγουν επίσης νέα μυϊκά κύτταρα. Έτσι , χάρη σε αργινίνη ( έμμεσα ) , μπορούμε να επιτύχουμε σταθερή και μόνιμη ανάπτυξη των μυών.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Πρόδρομος του μονοξειδίου του αζώτου
  • Κατάλληλο για όλους τους Προπονητικούς Στόχους
  • Φυτικής προέλευσης, κέλυφος λαχανικών κατάλληλο για καταναλωτές με διαιτητικούς, θρησκευτικούς ή πολιτιστικούς περιορισμούς
  • Πιστοποιημένο προϊόν Halal

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ - GMP
Κάθε συστατικό αυτής της παρτίδας υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο και δοκιμές για απαγορευμένες ουσίες πριν από την παραγωγή στο πλαίσιο ενός παρακολουθούμενου προγράμματος. Στη συνέχεια, τα τελικά προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται σε ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ISO 22000, BRC, GMP & Halal για να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο διασφάλισης ότι είναι ασφαλή για χρήση από τους αθλητές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 

Λαμβάνετε 1 μερίδα (4 κάψουλες) ημερησίως. Κατά προτίμηση 1 ώρα πριν την προπόνηση ή με άδειο στομάχι το πρωϊ.

Applied Nutrition AAKG 120 VCaps

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG) is comprised of the Amino Acid Arginine bound to an Alpha-Ketoglutarate molecule. Applied Nutrition’s AAKG is comprised of two Arginine molecules attached to one Alpha-Ketoglutarate molecule 2:1 ratio.

KEY BENEFITS

  • A precursor to Nitric Oxide
  • Suitable for all Training Goals
  • Plant-based veggie shell well suited for consumers with dietary, religious or cultural restrictions
  • Halal Certified Product

SUGGESTED USE

Take 1 serving (4 capsules) daily. Preferably 1 hour before training or in the morning on an empty stomach.

TESTED FOR ATHLETES - GMP

Every ingredient within this batch undergoes rigorous scrutiny and testing for banned substances prior to production under a monitored programme. Final products are then produced and packaged at an ISO 22000, BRC, GMP & Halal accredited lab to provide the highest level of assurance that they are safe for athletes to use.

Nutrition Facts

Serving Size: 4 Capsules

Serving Per Container : 30 

Per 4 Capsules
AAKG  3200mg

INGREDIENTS

Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG), HPMC (Vegetarian Capsule Shell).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Applied Nutrition AAKG 120 V Caps

Applied Nutrition AAKG 120 V Caps

Write a review