AllNutrition Vitaminall 20 Efferv. Tabs

2024-06-30

New product

€4.00

€5.50

-€1.50

AllNutrition Vitaminall 20 Efferv. Tabs

Το VITAMINALL VITAMINS & MINERALS περιέχει βιταμίνες, οι οποίες είναι οργανικές χημικές ενώσεις διαφόρων δομών. Είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού και πρέπει να παρέχονται από το εξωτερικό. Οι πιο σημαντικές βιταμίνες που περιέχει το VITAMINALL είναι:

βιταμίνη C
- Βοηθά στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση, και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

βιταμίνες Β
- αυξάνουν την παραγωγή ενέργειας και βελτιώνουν τις προσαρμοστικές ικανότητες του οργανισμού, ενώ υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη Ε
- ευρέως γνωστή ως "βιταμίνη της νεότητας", προστατεύει τέλεια τον ανθρώπινο οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες - έχει αντιοξειδωτική δράση, η οποία είναι σημαντική για τη διατήρηση της νεότητας των κυττάρων του σώματος και την ομορφιά του σώματος.

Βιταμίνη Α
- προστατεύει το δέρμα και τους βλεννογόνους, τα μαλλιά και τα δόντια. Βελτιώνει την οπτική οξύτητα και προστατεύει το σώμα από τις επιπτώσεις της ηλιοθεραπείας ή του μαυρίσματος σε σολάριουμ.

βιταμίνη D3
- βοηθά στη σωστή λειτουργία των μυών, αλλά βοηθά και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το VITAMINALL VITAMINS & MINERALS περιέχει επίσης μέταλλα που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του ανθρώπινου οργανισμού. Τα πιο σημαντικά μέταλλα που περιέχονται στο Vitaminall είναι:

Mαγνήσιο , συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.

Ασβέστιο, βοηθά στη σωστή λειτουργία των μυών, βοηθά στη διατήρηση της σωστής μετάδοσης των νεύρων. Είναι απαραίτητο για τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών.

Ψευδάργυρος, Βοηθά στη διατήρηση του σωστού επιπέδου τεστοστερόνης στο αίμα.

Σίδερο,  βοηθά στη σωστή παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης. Συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού ενεργειακού μεταβολισμού. Βοηθά στη σωστή μεταφορά οξυγόνου στο σώμα και στη διατήρηση των σωστών γνωστικών λειτουργιών.

Μαγγάνιο, συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού ενεργειακού μεταβολισμού και υγιών οστών. Βοηθά επίσης στον σωστό σχηματισμό των συνδετικών ιστών και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.

Χαλκός, βοηθά στη διατήρηση της σωστής κατάστασης των συνδετικών ιστών και στη σωστή μελάγχρωση των μαλλιών και του δέρματος. Επιπλέον, βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μεταφορά σιδήρου στον οργανισμό και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Ιώδιο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Είναι ένα στοιχείο που βρίσκεται κυρίως στα ψάρια, τα οποία δεν τρώγονται σε επαρκείς ποσότητες από τον άνθρωπο.

Χρώμιο,  συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των μακροθρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος υποστηρίζει τη σωστή σύνθεση του DNA και συμμετέχει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Οδηγίες Χρήσης:

Διαλύστε 1 δισκίο σε 200 ml νερό. Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα.

_________________________________

AllNutrition Vitaminall 20 Efferv. Tabs

VITAMINALL VITAMINS & MINERALS contains vitamins, which are organic chemical compounds of various structures. They are essential for the proper functioning of the body and must be supplied from the outside.

VITAMINALL VITAMINS & MINERALS is a universal vitamin and mineral preparation that can be used by all people, regardless of gender or age!

  • VITAMINALL WITH A DELICIOUS SPARKLING ORANGE TASTE
  • COMPLETES THE DEFICIENCY OF VITAMINS AND MINERALS
  • IMPROVES REGENERATION AFTER INTENSIVE WORKOUTS
  • DESIGNED WITH RESPECT TO THE NEEDS OF ATHLETES
  • HELPS TO KEEP OPTIMUM ENERGY, WELL-BEING AND HEALTH
When is VITAMINALL VITAMINS & MINERALS?
Dissolve 1 tablet in 200 ml of water. Use once a day.

Ingredients: acidity regulators: citric acid, sodium carbonates; glucose, magnesium carbonate, binders: sorbitols, polyethylene glycol; vitamins (L-ascorbic acid, nicotinic acid amide, DL-alpha-tocopheryl acetate, retinyl acetate, cholecalciferol, calcium D-pantothenate, pyridoxine hydrochloride, riboflavin, thiamine mononitrate, pteroylmonoglutamic acid, D-biotin, phylloquinone, cyanocobalamin) (iron (II) sulfate, zinc sulfate, copper (II) sulfate, manganese sulfate, potassium iodide, sodium selenate (IV), sodium molybdate (VI), chromium (III) chloride), flavor, magnesium oxide, red beet concentrate, color: carotenes, sweeteners: aspartame, saccharines.

No customer reviews for the moment.

Write a review

AllNutrition Vitaminall 20 Efferv. Tabs

AllNutrition Vitaminall 20 Efferv. Tabs

Write a review