Mutant Vitamin C Crystals 454g

2025-02-28

New product

€19.00

€28.00

-€9.00

Mutant Vitamin C Crystals 454g

Η βιταμίνη C είναι το πιο γνωστό και μελετημένο υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό. Τα αντιοξειδωτικά θρεπτικά συστατικά παρέχουν μια απαραίτητη ώθηση που απαιτείται για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα. Ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, η βιταμίνη C βοηθά στην εξουδετέρωση των βλαβερών επιδράσεων των ελεύθερων ριζών και υποστηρίζει επίσης την παραγωγή και επισκευή κολλαγόνου και συνδετικού ιστού.

Το Ασκορβικό οξύ που περιέχεται στην συσκευασία της Mutant, είναι μία βιοδιαθέσιμη μορφή της βιταμίνης C σε μορφή σκόνης, έτσι ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με άλλα συμπληρώματα σε σκόνη ή διαλυμένα σε υγρό για εύκολη κατάποση.
Το Calcium Ascorbate είναι ρυθμισμένης μορφής άλας (μέταλλο) της υδατοδιαλυτής αντιοξειδωτικής βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ). Το ασβέστιο αντιδρά με το ασκορβικό οξύ για να αμβλύνουν την όξινη φύση αυτής της βιταμίνης, καθιστώντας την πιο απαλή για τις ειδικές ανάγκες των ατόμων που ενδέχεται να έχουν ευαίσθητο γαστρεντερικό σωλήνα. Το pH του ρυθμιστικού αυτού διαλύματος ασκορβικού μετάλλου είναι περίπου 6,8 ~ 7,4 σε σύγκριση με το ασκορβικό οξύ του οποίου το pH είναι περίπου 2,5. Το Calcium Ascorbate παρέχει περίπου το 10% στοιχειακού ασβεστίου.Το Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) είναι αναγωγικό σάκχαρο που εμπλέκεται σε βιοχημικές διεργασίες όπως η υδροξυλίωση της προλίνης και λυσίνης για τον σχηματισμό του κολλαγόνου και υγιούς συνδετικού ιστού. Ανεπάρκεια σε ασκορβικό οξύ οδηγεί σε μια ασθένεια που ονομάζεται σκορβούτο, η οποία εκδηλώνεται όταν εξασθενούν οι ίνες κολλαγόνου και οδηγεί σε σάπισμα των δοντιών, καθυστερημένη επούλωση και ανοιχτές πληγές στο δέρμα. Το Ασκορβικό συμμετέχει σε πολλές άλλες ζωτικές λειτουργίες, όπως η κινητοποίηση του σιδήρου, η διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως αντιοξειδωτικό για την εξουδετέρωση των αντιδραστικών ελεύθερων ριζών.
Η Mutant Vitamin C Crystals είναι 100% καθαρή βιταμίνη C σε σκόνη και είναι αναγνωρισμένο προϊόν για φαρμακευτικές χρήσεις (USP). Μισό κουταλάκι του γλυκού παρέχει 2,2 γραμμάρια βιταμίνης C.
  • Υψηλής Δραστικότητας Βιταμίνη C
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Χωρίς συνδετικά, πληρωτικά, χρώματα ή γεύσεις
  • Βολικό στη χρήση και απορροφάται γρήγορα
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό συστημα
  • Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες

Οδηγίες Χρήσεις: 

Ανακατέψτε 1/8 κουταλάκι του γλυκού (550 mg) VITAMIN C Crystals με τον αγαπημένο σας ρόφημα το πρωϊ ή με ένα από τα προϊόντα της MUTANT, όπως το MUTANT BCAA 9.7 ή το MUTANT GEAAR. Μπορείτε να πάρετε και άλλες δόσεις μέσα στη μέρα.

Mutant Vitamin C Crystals 454g

Vitamin C is the most well-known and researched water-soluble antioxidant. Antioxidant nutrients provide an essential boost needed for a healthy immune system. As one of the most potent antioxidants, Vitamin C helps neutralize the harmful effects of free radicals, and also supports production and repair of collagen and connective tissue.

  • High Potency Vitamin C
  • Powerful antioxidant
  • ZERO binders, fillers, colors or flavors
  • Convenient to use & rapidly absorbed
  • Supports healthy immunity
  • Neutralizes free radicals

Directions: 

Mix 1/8 teaspoon (550 mg) of VITAMIN C Crystals with your favorite morning juice or one of MUTANT's delicious products such as MUTANT BCAA 9.7 or MUTANT GEAAR.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Mutant Vitamin C Crystals 454g

Mutant Vitamin C Crystals 454g

Write a review