MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite 110 Capsules

2020-06-30

631656202052

New product

€25.00

€33.00

-€8.00

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite - Ισχυρό Αδυνάτισμα

Η νέα φόρμουλα Hydroxycut Hardcore® Elite της MuscleTech ξαναχτίστηκε από το μηδέν με ένα σκοπό στο μυαλό: να σας παρέχει μια ασυναγώνιστη θερμογενετική εμπειρία.

Με καφεΐνη, πράσινο καφέ, L-θεανίνη και κοκκινοπίπερο, αυτή η ισχυρή φόρμουλα προσφέρει μια μοναδική στο είδος του, αισθητηριακή εμπειρία, και ανεβάζει στο μέγιστο επίπεδο την ενέργεια σας !

Απίστευτη Θερμογένεση & Ακραία Ενέργεια
Το Hydroxycut Hardcore® Elite περιέχει επίσης ένα ισχυρό υπερ-θερμογενετικό συστατικό την άνυδρη καφεΐνηΗ Άνυδρη Καφεΐνη έχει αποδειχτεί ότι απελευθερώνει το λίπος από τα λιποκύτταρα, επιτρέποντας περαιτέρω χρήση του ως ενέργεια.

►200 mg Εκχύλισμα Πράσινου Καφέ

Ο πράσινος καφές περιέχει καφεΐνη, που αποτελεί ερέθισμα για την απώλεια βάρους. Επίσης περιέχει υψηλά επίπεδα χλωρογενικού οξέος, μιας αντιοξειδωτικής πολυφαινόλης που οι ερευνητές πιστεύουν ότι προωθεί την απώλεια βάρους με την μείωση της απορρόφησης των λιπαρών και την γλυκόζης στο έντερο, και την μείωση των επιπέδων ινσουλίνης για την βελτίωση της μεταβολικής λειτουργίας.

►100 mg L-θεανίνη
Μια επιστημονικά μελετημένη δόση L-θεανίνης προστέθηκε για να βοηθήσει να υποστηρίζουν την ενισχυμένη εστίαση.  Έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή εγκεφαλικών κυμάτων άλφα και να μειώνει τα κύματα βήτα. 

►100 mg Τρυγικη Λ- Καρνιτίνη

Η Καρνιτίνη βοηθάει στην αύξηση των επιδόσεων και τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Είναι συνένζυμο και εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια και στην παραγωγή ενέργειας.
Λιπαρά οξέα+οξυγόνο+Καρνιτίνη=Ενέργεια.
Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του καρδιακού μυ.
Έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
Η καρνιτίνη προάγει την χρήση της γλυκόζης και προστατεύει την οξείδωση της, βοηθώντας έτσι στον Διαβήτη.

►100 mg Εκχύλισμα Κακάο

Η ουσία θεοβρωμίνη στο εκχύλισμα Κακάο αναχαιτίζει την αποθήκευση λίπους και οι πολυφαινόλες του κακάο αυξάνουν τον μεταβολισμό του λίπους. Και σύμφωνα με μία νέα μελέτη οι ουσίες αυτές θα μπορούσαν να αναστείλουν την πέψη του υδρογονάνθρακα και του λίπους, σταματώντας την απορρόφηση τους από το σώμα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η επίδραση των φλαβονοειδή του κακάο  σχετικά με το μονοξείδιο του αζώτου, καθώς βοηθούν στη μείωση των κολλώδες αιμοπεταλίων του αίματος. Και οι δύο αυτές δράσεις επιτρέπουν στο αίμα να ρέει πιο ελεύθερα το οποίο είναι ασφαλώς σημαντικό κατά τη διάρκεια της άσκησης και της ανάκαμψης.

Η νέα φόρμουλα Hydroxycut  Hardcore® Elite της MuscleTech περιέχει Κόκκινο Πιπέρι (Cayenne) καθώς και μαύρο πιπέρι, τα οποία δημιουργούν θερμότητα εξαιτίας του βασικού συστατικού τους, της καψαϊκίνης, που βοηθά στην καύση του λίπους και την καταστολή της όρεξης. Το πιπέρι καγιέν και το μαύρο πιπέρι επιταχύνουν το μεταβολισμό, προκαλώντας τη καύση περισσότερων θερμίδων.

Οδηγίες Χρήσης :

Ξεκινήστε τη χρήση του προϊόντος λαμβάνοντας μόνο 1 κάψουλα το πρωί, έτσι ώστε να προσδιορίσετε την ανοχή σας σε αυτό.

Τη 2η και 3η ημέρα, παίρνετε 2 κάψουλες μία φορά την ημέρα.

Μετά την 4η ημέρα, παίρνετε 2 κάψουλες, δύο φορές την ημέρα, 30 έως 60 λεπτά πριν από τα δύο μεγαλύτερα γεύματα (π.χ πρωινό και δείπνο).

Μην τσιμπολογάτε ανάμεσα στα γεύματα και να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Μην παίρνετε το προϊόν έως και 5 ώρες πριν από το νυχτερινό ύπνο. 

Μην υπερβαίνετε τις 8 εβδομάδες συνεχόμενης χρήσης.

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite 110 Capsules

WEIGHT-LOSS HYDROXYCUT HARDCORE ELITE

  • Helps increase energy

  • Helps support fat loss

  • Helps support weight loss

POWERFUL WEIGHT LOSS
The new HYDROXYCUT HARDCORE® ELITE formula was rebuilt from the ground up with one purpose in mind: to provide you with an unrivalled thermogenic experience. With caffeine, green coffee, L-theanine and capsicum, this powerful formula delivers a one-of-a-kind sensory experience, and jacks up energy levels! 
SUPER THERMOGENESIS AND EXTREME ENERGY
HYDROXYCUT HARDCORE®ELITE also contains a powerful super-thermogenic ingredient (caffeine anhydrous) that’s been shown to deliver a serious boost of extreme energy after just one dose! 
  • 200MG GREEN COFFEE EXTRACT
Green Coffee Extract is a key weight loss ingredient that has been shown to be effective in two clinical studies.
  • 100MG L-THEANINE                                                                     
A scientifically studied dose of L-theanine was added to help support enhanced focus.
  • 100MG L-CARNITINE L-TARTRATE                                  
Formulated with L-carnitine L-tartrate to aide in post-workout recovery through the improvement of muscle tissue repair and muscle tissue damage.
Directions :
Individual tolerances vary. Ensure you achieve your comfort with each stage before increasing your dosage.
Hydroxycut Hardcore Elite is a super-thermogenic, so be sure to start with one capsule, once daily.
Take each serving of Hydroxycut Hardcore Elite 30 to 60 minutes before your two largest meals of the day (e.g., breakfast and lunch). Do not exceed 4 capsules in a 24-hour period.
Avoid snacking, and drink 10 glasses of water each day.
Avoid usage within 5 hours of bedtime.
For best results, use Hydroxycut Hardcore Elite for 60 days in combination with diet and training.
Do not use for more than 8 weeks.
Read the entire label before use and follow the directions provided.

 

No customer reviews for the moment.

Write a review

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code</b> on line <b>186</b><br />


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 190


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/soksupplements.com/httpdocs/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code on line 193

Write a review