Nutrex Lipo 6 Black 120 Black-Caps

2024-02-28

857839006983

New product

€32.00

€48.00

Warning: Last items in stock!

-€16.00

Nutrex Lipo 6 Black 120 Black-Caps

To Lipo 6 Black είναι μια ισχυρή φόρμουλα που υποστηρίζει την απώλεια βάρους. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για δραστήριους ανθρώπους που ψάχνουν μια ισχυρή βοήθεια στην προσπάθεια για ταχεία απώλεια βάρους, διατηρώντας παράλληλα την μυϊκή σας μάζα.

Δεν περιέχει ιδιόκτητα μείγματα!

Περιέχει:

❌Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού

Το πράσινο τσάι μπορεί να συμβάλλει στον έλεγχο του σωματικού βάρους μέσω της αύξησης του μεταβολικού ρυθμού και της ρύθμισης των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Σύμφωνα με διατροφικές έρευνες, για να επιτύχει κανείς τα ευεργετικά αποτελέσματα του πράσινου τσαγιού, θα πρέπει να καταναλώνει πάνω από δέκα φλιτζάνια ημερησίως, κάτι που για τους έντονους ρυθμούς της ζωής μας φαντάζει ακατόρθωτο. Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (Green Tea Extract), περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις ωφέλιμες ουσίες του πράσινου τσαγιού, και βοηθάει ώστε να επωφεληθούμε εύκολα από όλα τα ευεργετικά συστατικά του.

❌Εκχύλισμα σπόρου κακάου Theobroma Cacao

Το κακάο περιέχει δύο κύριες ενώσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή απώλεια βάρους: Τη θεοβρωμίνη και τη καφεΐνη. Κάθε ένα από αυτά είναι ένας θερμογενετικός παράγοντας που από καιρό θεωρείται το Άγιο Δισκοπότηρο για αυτούς που κάνουν διατροφή, και υπάρχουν υψηλές συγκεντρώσεις τους μέσα σε κόκκους κακάο. Όταν συνδυάζεται αυτό το ντουέτο, μπορεί να καταπνίξει τις ορέξεις, να βοηθήσει να απαλλαγεί από το ενοχλητικό βάρος του νερού και ακόμη και να κάψει το αποθηκευμένο λίπος που ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αφήσει ποτέ το σώμα σας.

Άνυδρη Καφεΐνη

Η άνυδρη καφεΐνη είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που παίρνετε στο καθημερινό σας φλιτζάνι καφέ εκτός από το ότι έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το νερό, το 0,5% παραμένει ακριβές. Είστε επίσης πιθανώς εξοικειωμένοι με αυτή τη μορφή δεδομένου ότι σχεδόν όλες τα προ-εξασκητικά χρησιμοποιούν αυτή την παραλλαγή της καφεΐνης.

❌25 mg Coleus Forskohlii 

Ενεργός μεταβολικός ενισχυτής. Η φορσκολίνη καταστέλλει την όρεξη και το αίσθημα της κόπωσης. Βοηθά επίσης να χτίσετε μυϊκή μάζα και αυξάνει το μεταβολισμό του λίπους.

5mg Βιοπερίνη® 

Η PiPerine® αποτελεί πατενταρισμένο και ισχυρό συστατικό του Piper Nigrum L (μαύρο πιπέρι), που θα τονώσει την αντιοξειδωτική ικανότητα και θερμογένεση.  Έρευνες έχουν δείξει ότι η βιοπερίνη αυξάνει την διαλυτότητα και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στο σώμα και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των βασικών συστατικών.

Οδηγίες Χρήσης: 

Αρχικά δοκιμάστε την ανοχή σας στο προϊόν.

Ξεκινήστε λαμβάνοντας 1 κάψουλα με άδειο στομάχι πριν το πρωινό για τις πρώτες τρεις (3) ημέρες.

Από την 4η ημέρα και μετά, μπορείτε να καταναλώνετε μία πρόσθετη (1) κάψουλα έξι έως οκτώ ώρες αργότερα με άδειο στομάχι.

Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα, μπορεί να προστεθεί ακόμη μία κάψουλα στην πρωινή δοσολογία και αργότερα μπορείτε να προσθέσετε ακόμα για στην απογευματινή δοδολογία.

Μην υπερβαίνετε τις 6 κάψουλες σε χρονική διάρκεια 24 ωρών. 

Nutrex Lipo 6 Black 120 Black-Caps

Description

  • Weight Loss Support †
  • Food Supplement with Theobroma Cacao and Citrus Aurantium
  • Dietary Supplement

Lipo-6 Black Product Highlights

  • Weight Loss Support Formula†
  • Maximum Potency!†
  • Enhances energy and endurance
  • Helps increase mental alertness
  • Fast-absorbing liquid capsules

Lipo-6 Black is a maximum potency weight-loss support formula. Its active ingredients are embedded in fast-absorbing liquid capsules. Due to its potency you should never exceed the recommended dose. Lipo-6 Black supports weight reduction, increases mental alertness and physical energy.†

† In conjunction with a sensible diet and regular exercise program.

Suggested Use:

Adult dose is three (3) liquid capsules in the morning and three (3) liquid capsules in the afternoon. Do not take with meals. Consume at least 1 hour before a meal. Do not exceed recommended dosage. Do not take within six hours of sleep. Use only as directed.

Supplement Facts

Serving Size: 3 Liquid Capsules

Servings per container: 40 

Amount Per Serving

Green Tea Extract

250mg

Theobroma Cacao ( bean)

208,5mg  
Caffeine Anhydrous 200mg   
N-Acetyl L-Tyrosine 150mg  

Ginger Root CO2 Extract

50mg   

Coleus Forskohii (root) (containing forskohlin)

25mg  

Piper Nigrum (fruit) (as Bioperine)

5mg   

**Recommended Daily Allowance not established.

Other Ingredients

Glycerin, vegetable capsule( Hydroxypropylmethylcellulose (E464), Purified Water,Chlorophyllin (E141)).

No customer reviews for the moment.

Write a review

Nutrex Lipo 6 Black 120 Black-Caps

Nutrex Lipo 6 Black 120 Black-Caps

Write a review