Rich Piana 5% Nutrition Post Gear 240 caps

2022-11-30

854255008768

New product

€46.00

€58.00

-€12.00

5% Nutrition Rich Piana Post Gear PCT Support

Κρατήστε σε ισσοροπία τις ορμόνες σας και κρατήστε τον όγκο σας! Αν είστε σαν πολλούς bodybuilders, που εφαρμόζουν διάφορους επιθετικούς κύκλους συμπληρωμάτων επειδή γνωρίζετε ότι μπορούν να σας οδηγήσουν να κερδίσετε εντυπωσιακά κέρδη σε όγκο και δύναμη, αλλά φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι τίποτε δεν είναι αρκετό και ποτέ δεν μπορείτε να γίνετε τόσο μεγάλοι, τότε το Post Gear είναι το προϊόν σας!

Ακόμα και αν φτάσατε στο επιθυμητό μέγεθος, γνωρίζετε ότι αυτός ο όγκος μπορεί να να εξαφανιστεί, αν δεν χρησιμοποιείτε ένα εξαιρενα εξαφανιστεί αν δεν χρησιμοποιείτε ένα εξαιρετικό PCT!

Πόσο σημαντικό είναι ένα Post Cycle Therapy;

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει μια φόρμουλα Post Cycle Therapy να κρατήσετε τον σκληρά κερδισμένο ωφέλη όγκου σας; Με την γρήγορη αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, η οποία αρχίζει με την επαναφορά της φυσικής σας παραγωγής τεστοστερόνης στο φυσιολογικό καθώς και με την καταπολέμηση των υπερβολικών οιστρογόνων, εμποδίζοντας έτσι τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα. Επιπλέον, ένα καλό PCT θα πρέπει να υποστηρίζει τη συνολική υγεία του ήπατος σας καθώς επίσης και να αναστέλλει τα επίπεδα κορτιζόλης, της καταστροφικής αντι-καταβολικής ορμόνης.

Πλήρες φόρμουλα PCT 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Post Gear από την Rich Piana 5% Nutrition! Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τους Five Percenters! Το Post Gear διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για την υποστήριξη τεστοστερόνης, τους αναστολείς οιστρογόνων, την υποστήριξη του ήπατος και τη ρύθμιση της κορτιζόλης.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένετε υγιείς και επαναφέρετε τις ορμόνες σας σε ισορροπία, ώστε να διατηρήσετε τα κέρδη σας!

Συστατικά που λειτουργούν:

D-ασπαρτικό οξύ - 3,120 mg

To D-Ασπαρτικό οξύ είναι ένα ενδογενές (το παράγει το ίδιο το σώμα δηλαδή) αμινοξύ το οποίο βρίσκεται στα νεύρα και τους ενδοκρινικούς (παραγωγοί ορμονών) ιστούς .
Συγκαταλέγεται  ανάμεσα στα 20 βασικά δομικά υλικά (πρωτεϊνογενικά αμινοξέα) των πρωτεϊνών. Το L-Ασπαρτικό οξύ χτίζει το μυϊκό ιστό. Σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (εκείνα που παράγουν τις ορμόνες) το L μετατρέπεται σε D-Ασπαρτικό οξύ και η κύρια δουλειά του είναι να αυξάνει με φυσικό τρόπο την ενδογενή τεστοστερόνη. Χρησιμοποιούμε την πλήρη κλινική δόση για βέλτιστα αποτελέσματα.
Τι επίδραση θα έχει κάτι τέτοιο στο σώμα; Ανάμεσα σε άλλες λειτουργίες (δύναμη, αυξημένη λίμπιντο κτλ) το D-Aspartic Acid αυξάνει την ισχύ των μυϊκών συσπάσεων, βοηθάει τις αρτηρίες και άλλους μυς να χαλαρώνουν και ηρεμούν, αυξάνει την έκκριση ινσουλίνης και την λιποδιάλυση. Με άλλα λόγια κάνει τις προπονήσεις ευκολότερες ενώ βοηθάει στην καύση του σωματικού λίπους. 
Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι βοηθάει στην παραγωγή φυσικού GABA και ντοπαμίνης λειτουργώντας έτσι ως αντι-καταθλιπτικό. Ενώ τέλος είναι γνωστή η ικανότητά του να αυξάνει τα επίπεδα νιτρικού οξειδίου επιταχύνοντας με αυτό τον τρόπο την αποθεραπεία.

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το D-Ασπαρτικό οξύ έχει άμεση επίδραση στην παραγωγή τεστοστερόνη. 

Brassaiopsis Glomerulata 500 mg 

Αυτό το καινοτόμο συστατικό είναι στην πραγματικότητα ένα δέντρο που προέρχεται από το Βιετνάμ με εκτεταμένη φαρμακευτική χρήση για την ανακούφιση του πόνου. Περιέχει επίσης αρκετούς αναστολείς αρωματάσης που παρουσιάζουν καλή δυνατότητα αναστολής των οιστρογόνων. (2)

DIM 300 mg 

Επίσης γνωστό ως δινδολυλμεθάνιο, αυτό το συστατικό είναι ένα από τα συστατικά που αποτελούν την ινδολο-3-καρβινόλη και προέρχεται από λαχανικά όπως το μπρόκολο, το λάχανο και το κουνουπίδι. Η ινδολο-3-καρβινόλη βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς ορμονικής ισορροπίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, υποστηρίζοντας έτσι την υγεία του στήθους, του προστάτη και ούτω καθεξής αναπαραγωγικώμ οργάνων. Επίσης επηρεάζει θετικά τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του ήπατος και προάγει την κανονική κυτταρική αναπαραγωγή.

Το DIM δεν είναι τόσο ένας αναστολέας των οιστρογόνων όσο είναι ένας ρυθμιστής του μεταβολισμού των οιστρογόνων - με αυτόν τον τρόπο βοηθά στην ισορροπία των οιστρογόνων. Ένας τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι η παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο. (3) Το DIM συνεργάζεται συνεργικά με το Brassaiopsis για να διατηρήσει τα οιστρογόνα υπό έλεγχο.

Stinging Nettle 300 mg

Επίσης γνωστό ως Urtica Dioica, το φυτό αυτό έχει μακρά ιστορία παραδοσιακής ιατρικής χρήσης ως ανακούφιση πόνου, μεταξύ άλλων ιατρικών προβλημάτων. Το Stinging Nettle περιέχει το δραστικό συστατικό 3,4-Divanillytetrahydrofuran, το οποίο είναι μια λιγνάνη που έχει προταθεί να αυξήσει τα επίπεδα ελεύθερης ή χρησιμοποιήσιμης τεστοστερόνης, την ποσότητα τεστοστερόνης που επιτρέπει στο σώμα να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μυών.

Longjack 300 mg

Η έρευνα δείχνει ότι Longjack είναι κυρίως ένα προσαρμογόνο, το οποίο σημαίνει ότι βοηθά το σώμα να χειρίζεται το άγχος. Επίσης, βοηθά στην εξισορρόπηση της αναλογίας κορτιζόλης / τεστοστερόνης, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση ενός αναβολικού περιβάλλοντος μετά τον κύκλο. (5) Το Longjack συνεργάζεται με πολλά από τα υπόλοιπα συστατικά που περιέχονται στο Post Gear, όπως το DAA, τον ψευδάργυρο, το μαγνήσιο και τη βιταμίνη D για να πάρει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας σε πλήρη ταχύτητα.

Γαϊδουράγκαθο 200 mg

Ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στην αγορά, αυτό το βότανο υποστηρίζει την υγεία του ήπατος. Στην πραγματικότητα, το γαϊδουράγκαθο περιέχεται  εδώ και αιώνες σε παραδοσιακά φάρμακα ως γενικό τονωτικό για τη συνολική λειτουργία του ήπατος.

Laxosterone® Laxogenin 50 mg

Αυτό είναι ένα ισχυρό, μη ορμονικό φυτικό φυσικό αναβολικό που διεγείρει το σώμα να κάνει τα δικά του στεροειδή - τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό; Για να μην αναφέρουμε, τι θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμο από ένα αυτό; Φυσικά, η 5% Nutrition χρησιμοποιεί μόνο την υψηλότερη εκδοχή ποιότητας  αυτής της ισχυρής ένωσης (6).

Ακαστιτίνη 50 mg

Αυτό το συστατικό προέρχεται από την Damiana και πιστεύεται ότι αναστέλλει την αρωματάση, η οποία αποτελεί ουσιαστικό μέρος της σύνθεσης των οιστρογόνων. Η ακαστιτίνη συνεργάζεται με τα Brassaiopsis και το D-Ασπαρτικό οξύ για να διατηρήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων υπό έλεγχο.

Αγκινάρα 50 mg

Η αγκινάρα έχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, την έχουμε συμπεριλάβει στο Post Gear για να δουλέψουμε συνεργιστικά με το γαϊδουράγκαθο για να υποστηρίξουμε την κανονική υγεία και λειτουργία του ήπατος.

Vitamin D 5,000 IU

Η βιταμίνη D έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια ότι έχει αρκετά σημαντικά οφέλη, ένα από τα οποία είναι η ικανότητα να υποστηρίζει την αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης (7).

Ψευδάργυρος 30 mg, Μαγνήσιο 70 mg, Βιταμίνη Β6 10,5 mg 

Συχνότερα γνωστό ως ΖΜΑ, αυτός ο συνδυασμός ψευδαργύρου, μαγνησίου και Β6 έχει αποδειχθεί ότι προάγει την αύξηση της τεστοστερόνης.

Δεν Υπάρχει Καμία Σύγκριση

Το Post Gear εποτελεί το πιο προηγμένο PCT στην αγορά. Περιλαμβάνει μόνο αποτελεσματικά δοσολογημένα, κλινικά υποστηριζόμενα συστατικά που καλύπτουν όλες τις πτυχές των αναγκών σας.

Δεν είναι αυτό το είδος αφοσίωσης στην ποιότητα και την καινοτομία που περιμένετε από την 5% ;

Οδηγίες Χρήσης :

Με βάση τη συνιστώμενη δοσολογία των 8 κάψουλων, σας προτείνουμε 4 κάψουλες του Post Gear με το πρωινό και άλλες 4 κάψουλες με το δείπνο.

5% Nutrition Rich Piana Post Gear PCT Support

Balance Your Hormones – Keep Your Gains. If you’re like many hardcore bodybuilders, you consistently implement aggressive supplement cycles because you know they can lead to impressive gains in size and strength – and you can never be big enough, right?

Balance Your Hormones and Keep Your Gains

If you're like many hardcore bodybuilders, you consistently implement aggressive supplement cycles because you know they can lead to impressive gains in size and strength and you can never be big enough, right? After a serious supplement cycle, you look in the mirror and see a freak looking back, but beware - those gains can disappear if you don't use a great PCT!

The Importance of a Good PCT

How does a Post Cycle Therapy formula help you keep your hard earned gains? By restoring hormonal balance quickly, which begins by bringing your natural testosterone production back to normal as well as combatting excess estrogen, thereby blocking any estrogen-related side effects. Additionally, a good PCT should support the overall health of your liver as well as inhibit levels of cortisol, the destructive anti-catabolic hormone.

The Complete PCT

Where can you get a complete PCT formula that covers all of these requirements? There's no other choice than Post Gear by Rich Piana 5% Nutrition! No one knows hardcore better than 5%! Post Gear has everything you need for the most effective post cycle therapy program possible – testosterone support, estrogen inhibitors, liver support, and cortisol regulation. That means you stay healthy and bring your hormones back into balance so you can keep your gains! 

Ingredients That Work

D-Aspartic Acid - 3,120 mg

This is a proven natural testosterone booster that will quickly get your test levels back on track! We use the full clinical dose for optimal results. DAA is one of the most effective natural test boosters available with clinical research backing its effectiveness, with one study showing an increase in natural test levels by 40% in just 12 days, that's exactly what you need when you're getting your hormones back to normal.(1)

Brassaiopsis Glomerulata 500 mg - This innovative ingredient is actually a tree that originates in Vietnam with extended medicinal use as a pain reliever. It also contains several aromatase inhibitors that show good estrogen inhibition potential.(2)

DIM 300 mg - Also known as Diindolylmethane, this ingredient is one of the components that make up Indole-3-Carbinol and originates in such vegetables as broccoli, kale, and cauliflower. 

It's not so much an estrogen blocker as it is a regulator of estrogen metabolism – in this way it helps keep estrogen levels in balance. One way it does this is by preventing the conversion of testosterone into estrogen.(3) DIM works synergistically with Brassaiopsis to keep the estrogen under control.

Stinging Nettle 300 mg - Also known as Urtica Dioica, this plant has a long history of traditional medicinal use as a pain reliever, among other medical concerns. Stinging Nettle contains the active ingredient 3,4-Divanillyltetrahydrofuran, which is a lignan that has been suggested to increase levels of free, or usable, testosterone the amount of testosterone the body allows to be used for muscle growth.(4)

Longjack 300 mg - Research shows that Longjack is mainly an adaptogen, which means it helps the body deal with stress. Longjack helps to balance the cortisol/testosterone ratio, which is very important to maintaining an anabolic environment post-cycle.(5) Longjack works synergistically with many of the other ingredients in Post Gear, such as DAA, Zinc, Magnesium and Vitamin D to get your test levels back to full speed.

Milk Thistle 200 mg One of the most popular herbs on the market, this herb supports liver health. In fact, Milk Thistle has been around for centuries in traditional medicines where it has been used as a general tonic for overall liver function.

Laxosterone® Laxogenin 50 mg This is a powerful, non-hormonal plant-based natural anabolic that stimulates the body to make its own steroids – what could be better than that? Not to mention, what could be more helpful coming off a cycle? Of course, 5% Nutrition uses only the highest quality version of this potent compound.(6)

Acacetin 50 mg - This ingredient originates from Damiana and is thought to inhibit aromatase, which is an essential part of estrogen synthesis. Acacetin works synergistically with Brassaiopsis and DIM to keep estrogen levels under control.

Artichoke 50 mg - Artichoke has a wide range of benefits, we've included it in Post Gear to work synergistically with Milk Thistle to support normal liver health and function.

Vitamin D 5,000 IU Vitamin D has been shown in recent years to have quite a few important benefits, one of which is an ability to support increased testosterone production.(7)

Zinc 30 mg, Magnesium 70 mg, Vitamin B6 10.5 mg - More commonly known as ZMA, this combination of Zinc, Magnesium, and B6 has been shown to promote increases in testosterone. The primary study that backs this up was conducted in 2000 using NCAA football players as test subjects. In this 7 week study, researchers gave ZMA supplements to test subjects who were working out twice a day. At the end of the study, researchers found a significant increase in the test subjects levels of testosterone.

There's No Comparison

How's that for a serious PCT? The bottom line is that Post Gear is the most advanced PCT on the market, bar none. Not only is it packed with effectively dosed, clinically backed, state of the art ingredients that cover all aspects of your post-cycle needs, it's also fully disclosed. Isn't that the kind of dedication to quality and innovation you expect from 5% Nutrition?

Directions :

Based on a the recommended serving size of 8 capsules, we suggest taking 4 capsules of Post Gear with breakfast and the other 4 capsules with dinner.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Rich Piana 5% Nutrition Post Gear 240 caps

Rich Piana 5% Nutrition Post Gear 240 caps

Write a review

Related Products