Now Foods Boswellia Extract 250mg 60 V Caps

2023-08-30

733739046130

New product

€15.00

€19.00

Warning: Last items in stock!

-€4.00

Now Foods Boswellia Extract 250mg 60 V Caps

  • Τυποποιημένο εκχύλισμα Boswellia
  • Εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά

Το NOW® Boswellia Extract είναι ένα τυποποιημένο εκχύλισμα Boswellia serrata, επίσης γνωστό ως λιβάνι, ένα ρητινώδες βοτανικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά από αγιουρβικούς βοτανολόγους για αιώνες. Τα βιοδραστικά συστατικά της boswellia, boswellic acid, έχουν αποδειχθεί σε επιστημονικές μελέτες ότι επηρεάζουν βασικά ένζυμα που εμπλέκονται στη διατήρηση υγιών ιστών. * Μέσω αυτών των μηχανισμών, το boswellia μπορεί να βοηθήσει στη φυσική υποστήριξη της ισορροπημένης απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος στο φυσιολογικό εσωτερικό μεταβολικό στρες, όπως καθώς και την τυπική φθορά της καθημερινής ζωής. *

Πού χρησιμοποιείται;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα διαφόρων ερευνών, η boswellia μπορεί να φανεί χρήσιμη στις εξής περιπτώσεις:

  • Οστεοαρθρίτιδα

  • Ρευματοειδής αρθρίτιδα

  • Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου

  • Άσθμα

Ο τρόπος με τον οποίο δρα οφείλεται στα οξέα της, τα οποία προλαμβάνουν τον σχηματισμό λευκοτριενίων στο σώμα. Τα λευκοτριένια είναι εκείνα τα μόρια που προκαλούν φλεγμονές, ενώ έχει βρεθεί ότι ενδεχομένως να πυροδοτούν τα συμπτώματα στο άσθμα.

Boswellia και οστεοαρθρίτιδα

Το πρώτο βήμα για να αντιμετωπιστεί η οστεοαρθρίτιδα είναι να μειώσουμε τον πόνο και την φλεγμονή. Προς αυτή την κατεύθυνση θα μας βοηθήσει η Boswellia serrata. Άτομα σε κλινική μελέτη που έλαβαν 100mg Boswellia καθημερινά για τρεις μήνες, δήλωσαν πως ο πόνος άρχισε να μειώνεται και η κίνησή τους να καλυτερεύει.

Boswellia και ρευματοειδής αρθρίτιδα

Η Boswellia χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της βοηθάει να μειωθούν οι πόνοι στις αρθρώσεις, το πρήξιμο και η δυσκαμψία, χαρακτηριστικά συμπώματα στην ρευματοειδή αρθρίτιδα. Συμβάλλει έτσι στη βελτίωση της κίνησης, στην αντοχή και την καλύτερη υγεία των αρθρώσεων.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Rheumatology έδειξε ότι η Boswellia μείωσε σημαντικά το πρήξιμο στις αρθρώσεις σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Boswellia και Φλεγμονώδεις Νόσοι Εντέρου

Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Boswellia μπορούν να βοηθήσουν και στις φλεγμονώδεις νόσους τους εντέρου, όπως είναι η Νόσος του Crohn και η Ελκώδης κολίτιδα. Μάλιστα, σε έρευνα που χρησιμοποιήθηκε εκχύλισμα από  Boswellia, το αποτέλεσμα ήταν ότι η Boswellia δεν ήταν κατώτερη από το φάρμακο μεσαλαζίνη. Γι ’αυτό και η χρήση της είναι πολλά υποσχόμενη!

Boswellia και άσθμα

Η Boswellia, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μειώνει τα λευκοτριένια, τα οποία προκαλούν τη σύσπαση των βρόγχων. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Medical Research έδειξε ότι ασθενείς με βρογχικό άσθμα παρατήρησαν μείωση συμπτωμάτων όπως δύσπνοια και συχνότητα κρίσεων.  

Άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι η Boswellia βοηθάει τον οργανισμό στην αντίδραση σε περιβαλλοντικούς αλλεργιογόνους παράγοντες.  Επίσης, η λήψη 300mg Boswellia τρεις φορές την ημέρα βελτίωσε την χωρητικότητα των πνευμόνων και μείωσε τα συμπτώματα άσθματος στο 70% των συμμετεχόντων.

Αν λοιπόν υποφέρετε από πόνους, φλεγμονές ή άσθμα, η Boswellia αποτελεί μια εξαιρετική φυτική επιλογή, η λήψη της οποίας θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε και να επανέλθετε γρήγορα στους ρυθμούς σας!

Μπορεί να προκύψει φυσική απόκλιση χρώματος σε αυτό το προϊόν.

Οδηγίες Χρήσης: 

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες 1 έως 3 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με φαγητό.

Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος μετά το άνοιγμα.

_______________________________________

Now Foods Boswellia Extract 250mg 60 V Caps

  • Standardized Boswellia Extract
  • Plus Turmeric Root Extract

NOW® Boswellia Extract is a standardized extract of Boswellia serrata, also known as frankincense, a resinous botanical that has been traditionally used by Ayurvedic herbalists for centuries. The bioactive constituents of boswellia, boswellic acids, have been shown in scientific studies to affect key enzymes involved in the maintenance of healthy tissues.* Through these mechanisms, boswellia may help to naturally support the immune system’s balanced response to normal internal metabolic stress, as well as to the typical wear and tear of everyday life.*

Natural color variation may occur in this product.

Directions:

Take 1-2 capsules 1 to 3 times daily, preferably with food.

Store in a cool, dry place after opening.

Supplements Facts

Serving Size: 2 Veg Capsules
Servings Per Container: 30
Amount per Serving% Daily Value
** Daily Value not established.
Boswellia Extract (Boswellia serrata) (Gum Resin)
   (min. 65% Organic Acids including Boswellic Acid)
500 mg **
Turmeric Root Extract (Curcuma longa)
   (min. 95% Curcuminoids)
200 mg **
Turmeric Root Powder (Curcuma longa) 200 mg **

Other Ingredients:  Hypromellose (cellulose capsule), Rice Flour and Calcium Laurate.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods Boswellia Extract 250mg 60 V Caps

Now Foods Boswellia Extract 250mg 60 V Caps

Write a review