Now Foods L-Lysine 500 mg 100 Tablets

2025-11-30

733739001009

New product

€9.00

€18.00

Warning: Last items in stock!

-€9.00

Now Foods L-Lysine 500mg 100 Tablets

Η L-λυσίνη είναι ένα βασικό αμινοξύ, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί από το σώμα και πρέπει να λαμβάνεται μέσω της τροφής ή ως συμπλήρωμα. Η λυσίνη είναι αναγκαία για την παραγωγή όλων των πρωτεΐνών στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών, των ενζύμων, των αντισωμάτων, καθώς και της καρνιτίνης και του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί την δομική πρωτεΐνη για τον σχηματισμό του δέρματος, των τενόντων, των οστών, των συνδέσμων, των αρθρώσεων, και του αγγειακού συστήματος (φλέβες και αρτηρίες).

Επιλέον η L-λυσίνη αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα στην αντιμετώπιση του έρπη. Η λυσίνη δρά κατά του ιού καταστέλλοντας τον μεταβολισμό της αργινίνης, ένα αμινοξύ απαραίτητο για τον πολλαπλασιασμό και την ενεργοποίηση του ιού. Η L-λυσίνη διαδραματίζει επίσης, έναν σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου, οπότε και στην πρόληψη της απώλειας της οστικής μάζας, γνωστή και ως οστεοπόρωση.
 

Ορισμένα στοιχεία δείχνουν, ότι η τα συμπληρώματα L-λυσίνης, μπορεί να βοηθήσουν στην υποστηρίξη ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και στη σωστή καρδιαγγειακή λειτουργία. Ακόμη, οι ερευνητές σήμερα, διερευνούν τον ρόλο της λυσίνης στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στην ενίσχυση της ανάνηψης μετά από εγχείρηση. Η λυσίνη είναι επίσης πρόδρομος της καρνιτίνης, η οποία απαιτείται για τον μεταβολισμό του λίπους και την παραγωγή ενέργειας. * Επιπλέον υποστηρίζεται, ότι αυτό το αμινοξύ έχει διάφορα φυσιολογικά οφέλη για το σώμα, όπως η βελτίωση της συνολικής επίδοσης των αθλητών. 

Οδηγίες Χρήσης:

Πάρτε 1 ταμπλέτα,  1 έως 2 φορές την ημέρα.

_____________________________________________

Now Foods L-Lysine 500mg 100 Tablets

  • Supports Collagen Synthesis*
  • Healthy Immune Function*

Lysine is an essential amino acid that must be obtained through the diet or through supplementation.* Lysine is necessary for the production of all proteins in the body, and is required for the maintenance of the structural proteins collagen and elastin, which form all connective tissues such as skin, tendon, and bone.* Lysine is also a precursor to carnitine, which is needed for fat metabolism and energy production.* In addition, lysine may help to support a healthy immune system and proper cardiovascular function.*

Directions:

Take 1 tablet 1 to 2 times daily.

​Store in a cool, dry place after opening.

SUPPLEMENTS FACTS

Serving Size: 1 Tablet
Servings Per Container: 100
Amount per Serving% Daily Value
* Daily Value not established.
L-Lysine
(from 637 mg L-Lysine Hydrochloride)
500mg  *

Other Ingredients:  Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide, Stearic Acid (vegetable source), Vegetarian Coating, Croscarmellose Sodium and Magnesium Stearate (vegetable source).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution:  For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

No customer reviews for the moment.

Write a review

Now Foods L-Lysine 500 mg 100 Tablets

Now Foods L-Lysine 500 mg 100 Tablets

Write a review